Kunci Gitar Dhe Baz - Sayangmu Sirno



(Intro) C G Am Em -Am Dm  Fm  G..

C        Am
tulung jawaben
  F            C
jawaben sing jujur
     Am         D
ben aku iki ngerti..
     G
sak tenane..
 C         Am
uwis tak gatekne
  F             C
sayangmu wis luntur
      Am          D
yen pengen pisah aku..
   G
bakal mundur..

     F     G       C  Am
ngomongo.. aku rapopo..
    F      G          Am
jujuro.. rasah sandiworo..
  F        G          Em     Am
senadyan nggawe sesek ning dodo..
    Dm                G  -Am-Bm-C-Dm G
sak mestine yen atiku loro..

(Chorus)
      C      G             Am    A
tresnoku tak sendekne ning atimu..
 Dm                     G
atimu semende ning wong liyo..
      Em    E          Am  G
tresnomu.. amung sawetoro..
   Dm                G
ra ngiro kowe nganti tego..
         F          Fm
sayangmu sirno.. huuhu..hu..hu..

(Int.) C D F G
       Am     D       F G
       wo.. huwo..hu..

     F     G       C  Am
ngomongo.. aku rapopo..
  F        G          Am
jujuro.. rasah sandiworo..
  F        G          Em     Am
senadyan nggawe sesek ning dodo..
    Dm                G
sak mestine yen atiku loro..

(Chorus)
      C      G             Am    A
tresnoku tak sendekne ning atimu..
 Dm                     G
atimu semende ning wong liyo..
      Em    E          Am  G
tresnomu.. amung sawetoro..
   Dm                G
ra ngiro kowe nganti tego..

      C     G           Am     A
tresnoku.. anane amung sliramu..
    Dm           G
ningopo kowe ora podo..
      Em       E             Am  G
tresnomu.. wis kanggo wong liyo..
   Dm                G
ra ngiro kowe nganti tego..
         F      G
sayangmu sirno..
         Am     D
sayangmu sirno..
   F       G           C
ra ngiro kowe nganti.. tego..



Dhe Baz - Sayangmu Sirno

(Intro) A E F#m C#m -F#m Bm  Dm  E..

A        F#m
tulung jawaben
  D            A
jawaben sing jujur
     F#m        B
ben aku iki ngerti..
     E
sak tenane..
 A         F#m
uwis tak gatekne
  D             A
sayangmu wis luntur
      F#m         B
yen pengen pisah aku..
   E
bakal mundur..

     D     E       A  F#m
ngomongo.. aku rapopo..
    D      E          F#m
jujuro.. rasah sandiworo..
  D        E          C#m    F#m
senadyan nggawe sesek ning dodo..
    Bm                E  -F#m-G#m-A-Bm E
sak mestine yen atiku loro..

(Chorus)
      A      E             F#m   F#
tresnoku tak sendekne ning atimu..
 Bm                     E
atimu semende ning wong liyo..
      C#m   C#         F#m E
tresnomu.. amung sawetoro..
   Bm                E
ra ngiro kowe nganti tego..
         D          Dm
sayangmu sirno.. huuhu..hu..hu..

(Int.) A B D E
       F#m    B       D E
       wo.. huwo..hu..

     D     E       A  F#m
ngomongo.. aku rapopo..
  D        E          F#m
jujuro.. rasah sandiworo..
  D        E          C#m    F#m
senadyan nggawe sesek ning dodo..
    Bm                E
sak mestine yen atiku loro..

(Chorus)
      A      E             F#m   F#
tresnoku tak sendekne ning atimu..
 Bm                     E
atimu semende ning wong liyo..
      C#m   C#         F#m E
tresnomu.. amung sawetoro..
   Bm                E
ra ngiro kowe nganti tego..

      A     E           F#m    F#
tresnoku.. anane amung sliramu..
    Bm           E
ningopo kowe ora podo..
      C#m      C#            F#m E
tresnomu.. wis kanggo wong liyo..
   Bm                E
ra ngiro kowe nganti tego..
         D      E
sayangmu sirno..
         F#m    B
sayangmu sirno..
   D       E           A
ra ngiro kowe nganti.. tego..
Lihat Semua Chord Dhe Baz
Posted on : by
Related Chords: