Kunci Gitar Nella Kharisma - Semarang Ninggal Janji


AutoScroll  

(Intro) Am Em Am
        Dm G C
        F  Am  B  E

 Am
Opo ra ngerti
  Em
Naliko sak ungkurmu
  F
Mbrebes mili luhku
  C            G
Tumetesing pipiku

  Am           Em
Nalikane.. Aku kudu nglilakake
  F                G
Lungamu.. Duh wong bagus..

    Am
Tak iring sumpah
   Em
Janjimu marang aku
  F
Rabakal sliramu
     C         G
Nguciwakke awakku

  Am                  Em
Sineksenan.. Endahing Kutho semarang
      F             G
Tak lilakke.. Lungamu sayang

(Intro) C Em F G
        C Em F G

    Am
Rakeroso uwes
       Em
Telung taun lawase
     F                  G
Nyatane sliramu raono kabare

       Am
Tanpo ono kirim warto
      Em
Tanpo ono kirim layang
     F                        G
Wong bagus, Ning ndi dunungmu sayang

     Am
Ning kene aku tansah
    Em
Ngenteni sliramu
   F                        G
Elingo wong bagus marang janjimu

        Am
Ning terminal terboyo
    Em
Aku mung tansah ngenteni
        F
Pangajabmu mugo sliramu
     G              Am
Enggalo.. Enggalo bali..

(Intro) Am  Em  F  C G
        Am  Em  F  G

    Am
Tak iring sumpah
   Em
Janjimu marang aku
  F
Rabakal sliramu
     C         G
Nguciwakke awakku

  Am                  Em
Sineksenan.. Endahing Kutho semarang
      F             G
Tak lilakke.. Lungamu sayang

(Intro) C Em F G
        C Em F G

    Am
Rakeroso uwes
       Em
Telung taun lawase
     F                  G
Nyatane sliramu raono kabare

       Am
Tanpo ono kirim warto
      Em
Tanpo ono kirim layang
     F                        G
Wong bagus, Ning ndi dunungmu sayang

     Am
Ning kene aku tansah
    Em
Ngenteni sliramu
   F                        G
Elingo wong bagus marang janjimu

        Am
Ning terminal terboyo
    Em
Aku mung tansah ngenteni
        F
Pangajabmu mugo sliramu
     G              C
Enggalo.. Enggalo bali..



Nella Kharisma - Semarang Ninggal Janji

(Intro) Fm Cm Fm
        A#m D# G#
        C#  Fm  G  C

 Fm
Opo ra ngerti
  Cm
Naliko sak ungkurmu
  C#
Mbrebes mili luhku
  G#           D#
Tumetesing pipiku

  Fm           Cm
Nalikane.. Aku kudu nglilakake
  C#               D#
Lungamu.. Duh wong bagus..

    Fm
Tak iring sumpah
   Cm
Janjimu marang aku
  C#
Rabakal sliramu
     G#        D#
Nguciwakke awakku

  Fm                  Cm
Sineksenan.. Endahing Kutho semarang
      C#            D#
Tak lilakke.. Lungamu sayang

(Intro) G# Cm C# D#
        G# Cm C# D#

    Fm
Rakeroso uwes
       Cm
Telung taun lawase
     C#                 D#
Nyatane sliramu raono kabare

       Fm
Tanpo ono kirim warto
      Cm
Tanpo ono kirim layang
     C#                       D#
Wong bagus, Ning ndi dunungmu sayang

     Fm
Ning kene aku tansah
    Cm
Ngenteni sliramu
   C#                       D#
Elingo wong bagus marang janjimu

        Fm
Ning terminal terboyo
    Cm
Aku mung tansah ngenteni
        C#
Pangajabmu mugo sliramu
     D#             Fm
Enggalo.. Enggalo bali..

(Intro) Fm  Cm  C#  G# D#
        Fm  Cm  C#  D#

    Fm
Tak iring sumpah
   Cm
Janjimu marang aku
  C#
Rabakal sliramu
     G#        D#
Nguciwakke awakku

  Fm                  Cm
Sineksenan.. Endahing Kutho semarang
      C#            D#
Tak lilakke.. Lungamu sayang

(Intro) G# Cm C# D#
        G# Cm C# D#

    Fm
Rakeroso uwes
       Cm
Telung taun lawase
     C#                 D#
Nyatane sliramu raono kabare

       Fm
Tanpo ono kirim warto
      Cm
Tanpo ono kirim layang
     C#                       D#
Wong bagus, Ning ndi dunungmu sayang

     Fm
Ning kene aku tansah
    Cm
Ngenteni sliramu
   C#                       D#
Elingo wong bagus marang janjimu

        Fm
Ning terminal terboyo
    Cm
Aku mung tansah ngenteni
        C#
Pangajabmu mugo sliramu
     D#             G#
Enggalo.. Enggalo bali..
Lihat Semua Chord Nella Kharisma
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: