Ilux Id - Aku Kurang Opo (Pamit Undur Diri) Chord Mudah

(Intro) C D G -Bm Em..
        C D..

G    Bm        Em
 aku durung percoyo..
  C             D            G
kowe sing tak sayang ilang roso..
Bm        Em
 nangis, ati iki nangis..
E                Am
 ora iso di tambani..
C                      G
 senajan jangget ning ati..
             Am        D          G
sing tak getuni.. kowe tego nglakoni..

(Chorus)
            C       D
kurang opo aku.. sayang..
                     Bm
opo kudu nangis ning ngarepmu..
E             Am
kowe ojo ngapusi..
        D              G
senajan meneng aku ngerti..

           C        D
kelakuanmu ning mburi..
                   Bm
ra usah mbok tutup-tutupi..
E               Am
aku wis ikhlas ati..
   D                G
saiki pamit undur.. diri..

(Int.) C D G -Bm E..
       C D..

G    Bm        Em
 aku durung percoyo..
  C             D            G
kowe sing tak sayang ilang roso..
Bm        Em
 nangis, ati iki nangis..
E                Am
 ora iso di tambani..
C                      G
 senajan jangget ning ati..
             Am        D          G
sing tak getuni.. kowe tego nglakoni..

(Chorus)
            C       D
kurang opo aku.. sayang..
                     Bm
opo kudu nangis ning ngarepmu..
E             Am
kowe ojo ngapusi..
        D              G
senajan meneng aku ngerti..

           C        D
kelakuanmu ning mburi..
                   Bm
ra usah mbok tutup-tutupi..
E               Am
aku wis ikhlas ati..
   D                G
saiki pamit undur.. diri.. huuu..

            C       D
kurang opo aku.. sayang..
                     Bm
opo kudu nangis ning ngarepmu..
E             Am
kowe ojo ngapusi..
        D              G
senajan meneng aku ngerti..

           C        D
kelakuanmu ning mburi..
                   Bm
ra usah mbok tutup-tutupi..
E               Am
aku wis ikhlas ati..
   D                G    Bm
saiki pamit undur.. diri..
E               Am
aku wis ikhlas ati..
   D                G
saiki pamit undur.. diri..



Chord Alternatif

Capo : fret 4

(Intro) F G C -Em Am..
        F G..

C    Em        Am
 aku durung percoyo..
  F             G            C
kowe sing tak sayang ilang roso..
Em        Am
 nangis, ati iki nangis..
A                Dm
 ora iso di tambani..
F                      C
 senajan jangget ning ati..
             Dm        G          C
sing tak getuni.. kowe tego nglakoni..

(Chorus)
            F       G
kurang opo aku.. sayang..
                     Em
opo kudu nangis ning ngarepmu..
A             Dm
kowe ojo ngapusi..
        G              C
senajan meneng aku ngerti..

           F        G
kelakuanmu ning mburi..
                   Em
ra usah mbok tutup-tutupi..
A               Dm
aku wis ikhlas ati..
   G                C
saiki pamit undur.. diri..

(Int.) F G C -Em A..
       F G..

C    Em        Am
 aku durung percoyo..
  F             G            C
kowe sing tak sayang ilang roso..
Em        Am
 nangis, ati iki nangis..
A                Dm
 ora iso di tambani..
F                      C
 senajan jangget ning ati..
             Dm        G          C
sing tak getuni.. kowe tego nglakoni..

(Chorus)
            F       G
kurang opo aku.. sayang..
                     Em
opo kudu nangis ning ngarepmu..
A             Dm
kowe ojo ngapusi..
        G              C
senajan meneng aku ngerti..

           F        G
kelakuanmu ning mburi..
                   Em
ra usah mbok tutup-tutupi..
A               Dm
aku wis ikhlas ati..
   G                C
saiki pamit undur.. diri.. huuu..

            F       G
kurang opo aku.. sayang..
                     Em
opo kudu nangis ning ngarepmu..
A             Dm
kowe ojo ngapusi..
        G              C
senajan meneng aku ngerti..

           F        G
kelakuanmu ning mburi..
                   Em
ra usah mbok tutup-tutupi..
A               Dm
aku wis ikhlas ati..
   G                C    Em
saiki pamit undur.. diri..
A               Dm
aku wis ikhlas ati..
   G                C
saiki pamit undur.. diri..

Chord Aku Kurang Opo (Pamit Undur Diri)