Kunci Gitar Nella Kharisma - Pamer Bojo


AutoScroll  

Capo di fret 4

(Intro) C F C  Am Em
        F G Em Am
        F G C

     C            F            C
koyo ngene rasane wong nandang kangen
       Am                 Em
rino wengi atiku rasane peteng
F          G      Em       Am
tansah kelingan.. kepengen nyawang
    F       Dm       G
sedelo wae uwis emoh tenan

(Intro) F G

      C            F       C
cidro janji tegane kowe ngapusi
            Am                  Em
nganti seprene suwene aku ngenteni
F           G       Em         Am
nangis batinku.. nggrantes uripku
        F          G          C
teles kebes netes eluh ning dodhoku

(Intro) Am Em F Am Em
        Am Em F G C

(Chorus)
  C          Em
dudu klambi anyar
             F
sing ning njero lemariku
  Dm
nanging bojo anyar
           G
sing mbo pamerke ning aku

(Intro) F G C

  C          Em
dudu wangi mawar
           F
sing tak sawang ning mripatku
  Dm
nanging kowe lali
         G
nglarani wong koyo aku

F          G
ning opo seneng aku
Em              Am
yen mung nggawe laraku
  F         G            C     G
pamer bojo anyar ning ngarepku

      C            F       C
cidro janji tegane kowe ngapusi
            Am                  Em
nganti seprene suwene aku ngenteni
F           G       Em         Am
nangis batinku.. nggrantes uripku
        F          G          C
teles kebes netes eluh ning dodhoku

(Intro) Am Em F Am Em
        Am Em F G C

(Chorus)
  C          Em
dudu klambi anyar
             F
sing ning njero lemariku
  Dm
nanging bojo anyar
           G
sing mbo pamerke ning aku

(Intro) F G C

  C          Em
dudu wangi mawar
           F
sing tak sawang neng mripatku
  Dm
nanging kowe lali
         G
nglarani wong koyo aku

F          G
ning opo seneng aku
Em              Am
yen mung nggawe laraku
  F         G            C
pamer bojo anyar ning ngarepku

F          G
ning opo seneng aku
Em              Am
yen mung nggawe laraku
  F         G            C
pamer bojo anyar ning ngarepku

(Outro) C
Lihat Semua Chord Nella Kharisma
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: