Kunci Gitar Happy Asmara - Apik-Apikan



(Intro) C  F  Am G F  F

C                 Em
ra kroso netes.. eluh ning pipi..
F                 C
amergo nrimo.. janji mbok blenjani..
 Dm              C         Am
aku nangis.. ngempet loro ati..
  Dm            G           C   G
remuk dodo.. mergo di khianati..

C                Em
yen pancen.. aku kudu kelangan..
F
 wis tak lilakne..
        C
timbang bubrah kahanan
Dm               C          Am
yen teruske.. timbang soyo ajur..
   Dm        G
mergo atimu ono wong liyo..
G           C
tresnomu luntur..

(Chorus)
         F     G             C
apik-apikan.. aku tak sing lungo..
Am         Dm      G           C
yen diteruske.. timbang soyo loro..
         F     G              Am
apik-apikan.. aku tak sing ngalah..
   A             Dm     G           C
yo wes tak ikhlasne.. nadyan kudu pisah..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       F G Am A Dm G C..

C                Em
yen pancen.. aku kudu kelangan..
F
 wis tak lilakne..
        C
timbang bubrah kahanan
Dm               C          Am
yen teruske.. timbang soyo ajur..
   Dm        G
mergo atimu ono wong liyo..
G           C
tresnomu luntur..

(Chorus)
         F     G             C
apik-apikan.. aku tak sing lungo..
Am         Dm      G           C
yen diteruske.. timbang soyo loro..
         F     G              Am
apik-apikan.. aku tak sing ngalah..
   A             Dm     G           C
yo wes tak ikhlasne.. nadyan kudu pisah..

         F     G             C
apik-apikan.. aku tak sing lungo..
Am         Dm      G           C
yen diteruske.. timbang soyo loro..
         F     G              Am
apik-apikan.. aku tak sing ngalah..
   A             Dm     G           C
yo wes tak ikhlasne.. nadyan kudu pisah..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: