Kunci Gitar Mergo Wes Kenek Ati - Ilux ID



Capo di fret 5

(Intro) C G Am..
        F G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

C           G            Am
 kowe golek seng koyok piye..
  F              G            C
kowe ninggal aku seng koyo ngene..
Dm       G       C
 kurang opo aku iki..
     Am         Dm
kowe cepet ngomongo
    G     C
ojo ngelukis loro..

(Chorus)
                 F
mergo wes kenek ati
       G             C
tresno sing mbok paringi..
              Dm
rabakal iso lali..
       G        C
nganti tekan saiki..

                 F
mergo wes kenek ati
       G             Am
tresno sing mbok paringi..
              Dm
rabakal iso lali..
       G          C
snajan kowe blenjani..

(Int.) F G Em Am
       Dm  G  C

C           G            Am
 kowe golek seng koyok piye..
  F              G            C
kowe ninggal aku seng koyo ngene..
Dm       G       C
 kurang opo aku iki..
     Am         Dm
kowe cepet ngomongo
    G     C
ojo ngelukis loro..

(Chorus)
                 F
mergo wes kenek ati
       G             C
tresno sing mbok paringi..
              Dm
rabakal iso lali..
       G        C
nganti tekan saiki..

                 F
mergo wes kenek ati
       G             Am
tresno sing mbok paringi..
              Dm
rabakal iso lali..
       G          C
snajan kowe blenjani..

                 F
mergo wes kenek ati
       G             C
tresno sing mbok paringi..
              Dm
rabakal iso lali..
       G        C
nganti tekan saiki..

                 F
mergo wes kenek ati
       G             Am
tresno sing mbok paringi..
              Dm
rabakal iso lali..
       G          C
snajan kowe blenjani..
              Dm
rabakal iso lali..
       G          C
snajan kowe blenjani..

(Outro) F G Em Am
        Dm  G  C..



Chord Mergo Wes Kenek Ati - Ilux ID

(Intro) F C Dm..
        Bb C F..
        Bb C Am Dm
        Gm C F..

F           C            Dm
 kowe golek seng koyok piye..
  Bb             C            F
kowe ninggal aku seng koyo ngene..
Gm       C       F
 kurang opo aku iki..
     Dm         Gm
kowe cepet ngomongo
    C     F
ojo ngelukis loro..

(Chorus)
                 Bb
mergo wes kenek ati
       C             F
tresno sing mbok paringi..
              Gm
rabakal iso lali..
       C        F
nganti tekan saiki..

                 Bb
mergo wes kenek ati
       C             Dm
tresno sing mbok paringi..
              Gm
rabakal iso lali..
       C          F
snajan kowe blenjani..

(Int.) Bb C Am Dm
       Gm  C  F

F           C            Dm
 kowe golek seng koyok piye..
  Bb             C            F
kowe ninggal aku seng koyo ngene..
Gm       C       F
 kurang opo aku iki..
     Dm         Gm
kowe cepet ngomongo
    C     F
ojo ngelukis loro..

(Chorus)
                 Bb
mergo wes kenek ati
       C             F
tresno sing mbok paringi..
              Gm
rabakal iso lali..
       C        F
nganti tekan saiki..

                 Bb
mergo wes kenek ati
       C             Dm
tresno sing mbok paringi..
              Gm
rabakal iso lali..
       C          F
snajan kowe blenjani..

                 Bb
mergo wes kenek ati
       C             F
tresno sing mbok paringi..
              Gm
rabakal iso lali..
       C        F
nganti tekan saiki..

                 Bb
mergo wes kenek ati
       C             Dm
tresno sing mbok paringi..
              Gm
rabakal iso lali..
       C          F
snajan kowe blenjani..
              Gm
rabakal iso lali..
       C          F
snajan kowe blenjani..

(Outro) Bb C Am Dm
        Gm  C  F..
Lihat Semua :

Ilux

Chord Kunci Gitar lainnya: