Kunci Gitar Ilux ID - Nelongso Atiku



Capo di fret 2

(Intro) C D G
        Em C D G

G                  C
 railing janjine bien..
              D
kowe ninggal aku..
            G
ora mikir-mikir..
Em                   C
 tanpo masalah sing ono..
             D
kowe moro ngadoh
                 G
nggawe ati iki cidro..

G                   C
 mili deres banyu moto
                D
ngiringi langkahku..
              G
ngiklasno awakmu..
Em                   C
 mungkin iki wis garise..
           D
aku kudu pisah..
                   G
tanpo aku ngroso salah..

(Chorus)
            Am
nelongso atiku..
              D
nangis ning batinku
              Bm
kowe ninggal aku
                   Em
tanpo sebab moro lungo..
              Am
yen wes ora sayang..
                C
mending kowe ngomong..
      D          G
ojo moro-moro ngilang..

(Int.) Am D Bm Em
       Am D G

G                   C
 mili deres banyu moto
                D
ngiringi langkahku..
              G
ngiklasno awakmu..
Em                   C
 mungkin iki wis garise..
           D
aku kudu pisah..
                   G
tanpo aku ngroso salah..

(Chorus)
            Am
nelongso atiku..
              D
nangis ning batinku
              Bm
kowe ninggal aku
                   Em
tanpo sebab moro lungo..
              Am
yen wes ora sayang..
                C
mending kowe ngomong..
      D        G
ojo moro-moro.. ngilang..

            Am
nelongso atiku..
              D
nangis ning batinku
              Bm
kowe ninggal aku
                   Em
tanpo sebab moro lungo..
              Am
yen wes ora sayang..
                C
mending kowe ngomong..
      D          G
ojo moro-moro ngilang..

Em            Am
  yen wes ora sayang..
                C
mending kowe ngomong..
      D        G
ojo moro-moro.. ngilang..



Ilux ID - Nelongso Atiku

(Intro) D E A
        F#m D E A

A                  D
 railing janjine bien..
              E
kowe ninggal aku..
            A
ora mikir-mikir..
F#m                  D
 tanpo masalah sing ono..
             E
kowe moro ngadoh
                 A
nggawe ati iki cidro..

A                   D
 mili deres banyu moto
                E
ngiringi langkahku..
              A
ngiklasno awakmu..
F#m                  D
 mungkin iki wis garise..
           E
aku kudu pisah..
                   A
tanpo aku ngroso salah..

(Chorus)
            Bm
nelongso atiku..
              E
nangis ning batinku
              C#m
kowe ninggal aku
                   F#m
tanpo sebab moro lungo..
              Bm
yen wes ora sayang..
                D
mending kowe ngomong..
      E          A
ojo moro-moro ngilang..

(Int.) Bm E C#m F#m
       Bm E A

A                   D
 mili deres banyu moto
                E
ngiringi langkahku..
              A
ngiklasno awakmu..
F#m                  D
 mungkin iki wis garise..
           E
aku kudu pisah..
                   A
tanpo aku ngroso salah..

(Chorus)
            Bm
nelongso atiku..
              E
nangis ning batinku
              C#m
kowe ninggal aku
                   F#m
tanpo sebab moro lungo..
              Bm
yen wes ora sayang..
                D
mending kowe ngomong..
      E        A
ojo moro-moro.. ngilang..

            Bm
nelongso atiku..
              E
nangis ning batinku
              C#m
kowe ninggal aku
                   F#m
tanpo sebab moro lungo..
              Bm
yen wes ora sayang..
                D
mending kowe ngomong..
      E          A
ojo moro-moro ngilang..

F#m           Bm
  yen wes ora sayang..
                D
mending kowe ngomong..
      E        A
ojo moro-moro.. ngilang..
Lihat Semua Chord Ilux
Posted on : by
Related Chords: