Kunci Gitar Sela Silvina - Sun Jeburi



(Intro) C G E7 Am
        C G F G Am
        Am G F E
        Am G F E

Am          Em      F       G    C
wes weruh duwur.. mageh sun unggahi..
Am         Em      Dm        G
wes katon jeru.. tetep sun jeburi..
 Am      Em      F     G   C
ndemeni riko.. kepisah kadohan..
Am            Em         Dm     G
kangen nyang riko.. sing kuat ditahan..

    Dm         Am     F              G
kemarang ditutupi.. warang sun ngenteni
  Dm         Am     F          G
suwi wes keroso.. kapan riko teko..

(Chorus)
      C           G
gelas padakno cingkir
      Dm          Am
welas pancen yo mikir
        F             Em
jembung nong nduwur piring
      Dm      G             C
ati bingung.. kadung sing kesanding..

G Am Bm    C           G
     gelas padakno cingkir
      Dm          Am
welas pancen yo mikir
        F             Em
jembung nong nduwur piring
      Dm      G             C
ati bingung.. kadung sing kesanding..

(Int.) Em F     Em Dm G
           hoo oo..
       C G F  Em Dm G C
           hu..
       Am G F Em E Am G F E

 Am      Em      F     G   C
ndemeni riko.. kepisah kadohan..
Am            Em         Dm     G
kangen nyang riko.. sing kuat ditahan..

    Dm         Am     F              G
kemarang ditutupi.. warang sun ngenteni
  Dm         Am     F          G
suwi wes keroso.. kapan riko teko..

(Chorus)
      C           G
gelas padakno cingkir
      Dm          Am
welas pancen yo mikir
        F             Em
jembung nong nduwur piring
      Dm        G           C        G
ati bingung.. kadung sing kesanding..

      C           G
gelas padakno cingkir
      Dm          Am
welas pancen yo mikir
        F             Em
jembung nong nduwur piring
      Dm        G           C
ati bingung.. kadung sing kesanding..

      C           G
gelas padakno cingkir
      Dm          Am
welas pancen yo mikir
        F             Em
jembung nong nduwur piring
      Dm        G           C        G
ati bingung.. kadung sing kesanding..

      C           G
gelas padakno cingkir
      Dm          Am
welas pancen yo mikir
        F             Em
jembung nong nduwur piring
      Dm        G           C
ati bingung.. kadung sing kesanding..

(Outro) C Em F     Em Dm G  C
              hoo oo..



Sela Silvina - Sun Jeburi

(Intro) Bb F D7 Gm
        Bb F D# F Gm
        Gm F D# D
        Gm F D# D

Gm          Dm      D#      F    A#
wes weruh duwur.. mageh sun unggahi..
Gm         Dm      Cm        F
wes katon jeru.. tetep sun jeburi..
 Gm      Dm      D#    F   A#
ndemeni riko.. kepisah kadohan..
Gm            Dm         Cm     F
kangen nyang riko.. sing kuat ditahan..

    Cm         Gm     D#             F
kemarang ditutupi.. warang sun ngenteni
  Cm         Gm     D#         F
suwi wes keroso.. kapan riko teko..

(Chorus)
      A#          F
gelas padakno cingkir
      Cm          Gm
welas pancen yo mikir
        D#            Dm
jembung nong nduwur piring
      Cm      F             A#
ati bingung.. kadung sing kesanding..

F Gm Am    A#          F
     gelas padakno cingkir
      Cm          Gm
welas pancen yo mikir
        D#            Dm
jembung nong nduwur piring
      Cm      F             A#
ati bingung.. kadung sing kesanding..

(Int.) Dm D#    Dm Cm F
           hoo oo..
       A# F D# Dm Cm F A#
            hu..
       Gm F D# Dm D Gm F D# D

 Gm      Dm      D#    F   A#
ndemeni riko.. kepisah kadohan..
Gm            Dm         Cm     F
kangen nyang riko.. sing kuat ditahan..

    Cm         Gm     D#             F
kemarang ditutupi.. warang sun ngenteni
  Cm         Gm     D#         F
suwi wes keroso.. kapan riko teko..

(Chorus)
      A#          F
gelas padakno cingkir
      Cm          Gm
welas pancen yo mikir
        D#            Dm
jembung nong nduwur piring
      Cm        F           A#       F
ati bingung.. kadung sing kesanding..

      A#          F
gelas padakno cingkir
      Cm          Gm
welas pancen yo mikir
        D#            Dm
jembung nong nduwur piring
      Cm        F           A#
ati bingung.. kadung sing kesanding..

      A#          F
gelas padakno cingkir
      Cm          Gm
welas pancen yo mikir
        D#            Dm
jembung nong nduwur piring
      Cm        F           A#       F
ati bingung.. kadung sing kesanding..

      A#          F
gelas padakno cingkir
      Cm          Gm
welas pancen yo mikir
        D#            Dm
jembung nong nduwur piring
      Cm        F           A#
ati bingung.. kadung sing kesanding..

(Outro) A# Dm D#    Dm Cm F  A#
               hoo oo..
Lihat Semua Chord Sela Silvina
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.