Kunci Gitar Emily Young - Aku Tenang





Capo di fret 1

         F
pengenku siji..
         G        C    G/B Am
nyanding kowe selawase..
       Dm              G        C  Em
ra ono wong liyo sing iso misahake..
         F
cukup sliramu
     G       C    G/B Am
gawe atiku tenang..
         Dm
ra bakal ilang
        G           C
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro) Dm G C

C        F           C   F
sumilire angin ndalu iki..
C         F           G
kelingan esemmu dek wingi..
       Em               Am
tansah kegowo nganti saiki..
     Dm              G          C
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

Dm    G      C     G/B  Am
wes suwe aku ngenteni kowe
       Dm      G         C
nganti saiki biso dadi siji..
Dm     G           C      G/B
mung kowe.. sing purun nompo
      Am
opo kahananku
  Dm                G            C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Chorus)
         F             G        C    Am
pengenku siji nyanding kowe selawase..
       Dm              G        C
ra ono wong liyo sing iso misahake..
         F         G       C    Am
cukup sliramu gawe atiku tenang..
         Dm
ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..

(Int.) Am  Em  F G C
       Am  Em  F G C..

Dm    G      C     G/B  Am
wes suwe aku ngenteni kowe
       Dm      G         C Dm Em F G
nganti saiki biso dadi siji..
Dm     G           C      G/B
mung kowe.. sing purun nompo
      Am
opo kahananku
  Dm                G            C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Chorus)
         F             G        C    Am
pengenku siji nyanding kowe selawase..
       Dm              G        C
ra ono wong liyo sing iso misahake..
         F         G       C    Am
cukup sliramu gawe atiku tenang..
         Dm
ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..

         F             G        C    Am
pengenku siji nyanding kowe selawase..
       Dm              G        C
ra ono wong liyo sing iso misahake..
         F         G       C    Am
cukup sliramu gawe atiku tenang..
         Dm
ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..

(Outro) Dm G C
        Dm G C



Emily Young - Aku Tenang

         F#
pengenku siji..
         G#       C#   Cm A#m
nyanding kowe selawase..
       D#m             G#       C# Fm
ra ono wong liyo sing iso misahake..
         F#
cukup sliramu
     G#      C#   Cm A#m
gawe atiku tenang..
         D#m
ra bakal ilang
        G#          C#
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro) D#m G# C#

C#       F#          C#  F#
sumilire angin ndalu iki..
C#        F#          G#
kelingan esemmu dek wingi..
       Fm               A#m
tansah kegowo nganti saiki..
     D#m             G#         C#
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

D#m   G#     C#    Cm   A#m
wes suwe aku ngenteni kowe
       D#m     G#        C#
nganti saiki biso dadi siji..
D#m    G#          C#     Cm
mung kowe.. sing purun nompo
      A#m
opo kahananku
  D#m               G#           C#
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Chorus)
         F#            G#       C#   A#m
pengenku siji nyanding kowe selawase..
       D#m             G#       C#
ra ono wong liyo sing iso misahake..
         F#        G#      C#   A#m
cukup sliramu gawe atiku tenang..
         D#m
ra bakal ilang
        G#            C#
mergo kowe sing tak sayang..

(Int.) A#m  Fm  F# G# C#
       A#m  Fm  F# G# C#..

D#m   G#     C#    Cm   A#m
wes suwe aku ngenteni kowe
       D#m     G#        C# D#m Fm F# G#
nganti saiki biso dadi siji..
D#m    G#          C#     Cm
mung kowe.. sing purun nompo
      A#m
opo kahananku
  D#m               G#           C#
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Chorus)
         F#            G#       C#   A#m
pengenku siji nyanding kowe selawase..
       D#m             G#       C#
ra ono wong liyo sing iso misahake..
         F#        G#      C#   A#m
cukup sliramu gawe atiku tenang..
         D#m
ra bakal ilang
        G#            C#
mergo kowe sing tak sayang..

         F#            G#       C#   A#m
pengenku siji nyanding kowe selawase..
       D#m             G#       C#
ra ono wong liyo sing iso misahake..
         F#        G#      C#   A#m
cukup sliramu gawe atiku tenang..
         D#m
ra bakal ilang
        G#            C#
mergo kowe sing tak sayang..

(Outro) D#m G# C#
        D#m G# C#

Lihat Semua Chord FDJ Emily Young
Posted on : by
Related Chords: