Kunci Gitar Nella Kharisma - Digawe Asik


AutoScroll  

(Intro) Am F G Am
        Am F G Am

        Am
Janjine arep di rabi
          F
Nganti saiki ra ono bukti
       G
Jane lali opo nglali
         E
Yen ra sido yo wes tresnomu tak prei..

        Am
Janjine arep di rabi
         F
Malah ngilang nganti saiki
       G
Jane kepincut cah endi
         E                     Am
Yen ra sido rabi yo wes tak esemi..

(Intro) Am F G E
        Am F G E Am

Am
Aku mung mbo semayani
                G
PHP yen bakal rabi
                          F
Mergo tresno kowe tak enteni
                        C
Tapi engkau yang lupa diri
                G          Am
Kecantol wong liyo terus lali..

Am
Timbang mumet mikir kowe
                  G
Penak gawe turu wae
                       F
Njero ngimpi golek liyane
                         C
Yo wes ben kowe tak lalekne
               G              Am
Mbo tinggal mlayu tak esemi wae..

G            E
 Tak esemi wae..
    G                 E
Digawe asik mikir liyane..

(Chorus)
        Am
Janjine arep di rabi
          F
Nganti saiki ra ono bukti
       G
Jane lali opo nglali
         E
Yen ra sido yo wes tresnomu tak prei..

        Am
Janjine arep di rabi
         F
Malah ngilang nganti saiki
       G
Jane kepincut cah endi
         E                   Am
Yen ra sido rabi yo wes tak esemi..

(Intro) Am F G E
        Am F G E Am

Am
Aku mung mbo semayani
                G
PHP yen bakal rabi
                          F
Mergo tresno kowe tak enteni
                        C
Tapi engkau yang lupa diri
                G          Am
Kecantol wong liyo terus lali..

Am
Timbang mumet mikir kowe
                  G
Penak gawe turu wae
                       F
Njero ngimpi golek liyane
                         C
Yo wes ben kowe tak lalekne
               G              Am
Mbo tinggal mlayu tak esemi wae..

G            E
 Tak esemi wae..
    G                 E
Digawe asik mikir liyane..

(Chorus)
        Am
Janjine arep di rabi
          F
Nganti saiki ra ono bukti
       G
Jane lali opo nglali
         E
Yen ra sido yo wes tresnomu tak prei..

        Am
Janjine arep di rabi
         F
Malah ngilang nganti saiki
       G
Jane kepincut cah endi
         E                   Am
Yen ra sido rabi yo wes tak esemi..
Lihat Semua Chord Nella Kharisma
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: