Kunci Gitar Kuli Hoa Hoe - Mumet Ndase



Capo di fret 2

(Intro) F G C Am
        Dm  G..

F     G            C      Am
sibuk kerja nganti lali bahagia
       Dm                    G
lembur bendina.. dadi sugih ora..

C
serr.. masih bersama
            F                   G C
kuli kuli pabrik.. ter hoa hoe..

C                     F
metmumet mumet mumet ndase..
  G                C
kesel aku awake kerja wae..
      C
wes wayae OTW
        F
gaskeun ming ngendi wae
        G                   C
sing penting ati seneng rasane..

(Chorus)
        F     G            C      Am
wes sue sibuk kerja nganti lali bahagia
       Dm                    G
lembur bendina.. dadi sugih ora..
F     G            C         Am
loske disek sing gawe mumet ndase
      Dm                      G
jo di pikirke.. gawe santuy wae..

(Int.) C     F G C C F G C..
       serr..

C                  F
urip rasah digawe spaneng..
   G
mending seneng seneng
         C
nimbang ndas puyeng..
        C
ndang metu ngopi bareng
       F
kumpul sing penting gayeng
     G                 C
gawe pikiran lan ati seneng..

(Chorus)
        F     G            C      Am
wes sue sibuk kerja nganti lali bahagia
       Dm                    G
lembur bendina.. dadi sugih ora..
F     G            C         Am
loske disek sing gawe mumet ndase
      Dm                      G
jo di pikirke.. gawe santuy wae..

F     G            C      Am
sibuk kerja nganti lali bahagia
       Dm                    G
lembur bendina.. dadi sugih ora..
F     G            C         Am
loske disek sing gawe mumet ndase
      Dm                      G
jo di pikirke.. gawe santuy wae..

(Outro) C     F G C C
        serr..      serr..



Kuli Hoa Hoe - Mumet Ndase

(Intro) G A D Bm
        Em  A..

G     A            D      Bm
sibuk kerja nganti lali bahagia
       Em                    A
lembur bendina.. dadi sugih ora..

D
serr.. masih bersama
            G                   A D
kuli kuli pabrik.. ter hoa hoe..

D                     G
metmumet mumet mumet ndase..
  A                D
kesel aku awake kerja wae..
      D
wes wayae OTW
        G
gaskeun ming ngendi wae
        A                   D
sing penting ati seneng rasane..

(Chorus)
        G     A            D      Bm
wes sue sibuk kerja nganti lali bahagia
       Em                    A
lembur bendina.. dadi sugih ora..
G     A            D         Bm
loske disek sing gawe mumet ndase
      Em                      A
jo di pikirke.. gawe santuy wae..

(Int.) D     G A D D G A D..
       serr..

D                  G
urip rasah digawe spaneng..
   A
mending seneng seneng
         D
nimbang ndas puyeng..
        D
ndang metu ngopi bareng
       G
kumpul sing penting gayeng
     A                 D
gawe pikiran lan ati seneng..

(Chorus)
        G     A            D      Bm
wes sue sibuk kerja nganti lali bahagia
       Em                    A
lembur bendina.. dadi sugih ora..
G     A            D         Bm
loske disek sing gawe mumet ndase
      Em                      A
jo di pikirke.. gawe santuy wae..

G     A            D      Bm
sibuk kerja nganti lali bahagia
       Em                    A
lembur bendina.. dadi sugih ora..
G     A            D         Bm
loske disek sing gawe mumet ndase
      Em                      A
jo di pikirke.. gawe santuy wae..

(Outro) D     G A D D
        serr..      serr..
Lihat Semua Chord Kuli Hoa Hoe
Posted on : by

Chord Kuli Hoa Hoe - Mumet Ndase

Related Chords: