Kunci Gitar Intan Rahma - Jujur Iseh Sayang



Capo di fret 4

(Intro) C Fm C Fm

       C                     Em
tansah kelingan wektu iseh sesandingan
  F                    G
kowe kondo ora bakal lungo..
  C                        Em
jare tresno bakal nganti tekan mati
        F                  G
nanging nyatane kui mung ngapusi

    C                     Em
ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
  F                    G
kowe tego medot tali tresno
   C                        Em
sumpah janji saiki mung tinggal janji
     F                        G
kowe sing ngucap kowe sing mblenjani..

      F           C
salah opo.. aku kurang opo
         Dm
nganti kowe cidro..
           G
nggandeng uwong liyo..

(Chorus)
C              F
jujur aku iseh sayang..
       Dm           G       C
marang awakku opo kowe ra kelingan
C                 F
mungkin wes dalan tresnaku..
  G                       C
kudu pisah mergo uwong pilihanmu..

(Int.) C  F  Dm G C
       C  F  G  C

    C                      Em
ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
  F                    G
kowe tego medot tali tresno
   C                        Em
sumpah janji saiki mung tinggal janji
     F                        G
kowe sing ngucap kowe sing mblenjani..

      F           C
salah opo.. aku kurang opo
         Dm
nganti kowe cidro..
           G
nggandeng uwong liyo..

(Chorus)
C              F
jujur aku iseh sayang..
       Dm           G       C
marang awakku opo kowe ra kelingan
C                 F
mungkin wes dalan tresnaku..
  G                       C
kudu pisah mergo uwong pilihanmu..

C              F
jujur aku iseh sayang..
       Dm           G       C
marang awakku opo kowe ra kelingan
C                 F
mungkin wes dalan tresnaku..
  G                       C
kudu pisah mergo uwong pilihanmu..



Intan Rahma - Jujur Iseh Sayang

(Intro) E Am E Am

       E                     G#m
tansah kelingan wektu iseh sesandingan
  A                    B
kowe kondo ora bakal lungo..
  E                        G#m
jare tresno bakal nganti tekan mati
        A                  B
nanging nyatane kui mung ngapusi

    E                     G#m
ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
  A                    B
kowe tego medot tali tresno
   E                        G#m
sumpah janji saiki mung tinggal janji
     A                        B
kowe sing ngucap kowe sing mblenjani..

      A           E
salah opo.. aku kurang opo
         F#m
nganti kowe cidro..
           B
nggandeng uwong liyo..

(Chorus)
E              A
jujur aku iseh sayang..
       F#m          B       E
marang awakku opo kowe ra kelingan
E                 A
mungkin wes dalan tresnaku..
  B                       E
kudu pisah mergo uwong pilihanmu..

(Int.) E  A  F#m B E
       E  A  B  E

    E                      G#m
ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
  A                    B
kowe tego medot tali tresno
   E                        G#m
sumpah janji saiki mung tinggal janji
     A                        B
kowe sing ngucap kowe sing mblenjani..

      A           E
salah opo.. aku kurang opo
         F#m
nganti kowe cidro..
           B
nggandeng uwong liyo..

(Chorus)
E              A
jujur aku iseh sayang..
       F#m          B       E
marang awakku opo kowe ra kelingan
E                 A
mungkin wes dalan tresnaku..
  B                       E
kudu pisah mergo uwong pilihanmu..

E              A
jujur aku iseh sayang..
       F#m          B       E
marang awakku opo kowe ra kelingan
E                 A
mungkin wes dalan tresnaku..
  B                       E
kudu pisah mergo uwong pilihanmu..
Lihat Semua Chord Intan Rahma
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: