Kunci Gitar Intan Rahma - Nutupi Laraku


AutoScroll  

Capo di fret 4

                F
mungkin ono ati liyo
                G
sing lagi tok jogo
                 Em
nganti lali karo aku
                   Am
sing neng ngarep moto
           F
ati rasane loro
       G                    C
aku trimo, aku pengen pamit lungo..

                   F
mungkin wis ra ono roso
               G
tresnamu nggo aku
               Em
opo malah sandiworo
              Am
kowe ngapusi aku
              F
gawe bingung atiku
       G                      C
arep tekan kapan tak tutupi laraku

 C            Am
iseh kuat ora atiku
  F                  G
terus sabar ming ngremuk aku
Em              A
sak jane nyikso batinku
             Dm                   G
nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
        C
nutupi laraku..

  C              Am
soyo adoh mung gawe ragu
 F             G
opo isoh yen terus mlaku
Em            A
tak pekso senajan loro
    Dm
aku ra popo..
      G                C
ning atiku sing rung kulino..

      F                    G
yen terus sabar aku uwes tau..
  Em                  Am
mangan ati kui mbendinaku
     Dm                G
cobo ngertio sing neng pikirku..

(Chorus)
                F
mungkin ono ati liyo
                G
sing lagi tok jogo
                 Em
nganti lali karo aku
                   Am
sing neng ngarep moto
           F
ati rasane loro
       G                    C
aku trimo, aku pengen pamit lungo

                   F
mungkin wis ra ono roso
               G
tresnamu nggo aku
               Em
opo malah sandiworo
              Am
kowe ngapusi aku
              F
gawe bingung atiku
       G                      C
arep tekan kapan tak tutupi laraku

(Interlude) F G Em Am
            F G C

 C            Am
iseh kuat ora atiku
  F                  G
terus sabar ming ngremuk aku
Em              A
sak jane nyikso batinku
             Dm                   G
nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
        C
nutupi laraku

      F                    G
yen terus sabar aku uwes tau..
  Em                  Am
mangan ati kui mbendinaku
     Dm                G
cobo ngertio sing neng pikirku..

(Chorus)
                F
mungkin ono ati liyo
                G
sing lagi tok jogo
                 Em
nganti lali karo aku
                   Am
sing neng ngarep moto
           F
ati rasane loro
       G                    C
aku trimo, aku pengen pamit lungo

                   F
mungkin wis ra ono roso
               G
tresnamu nggo aku
               Em
opo malah sandiworo
              Am
kowe ngapusi aku
              F
gawe bingung atiku
       G                      C
arep tekan kapan tak tutupi laraku..



Intan Rahma - Nutupi Laraku

                A
mungkin ono ati liyo
                B
sing lagi tok jogo
                 G#m
nganti lali karo aku
                   C#m
sing neng ngarep moto
           A
ati rasane loro
       B                    E
aku trimo, aku pengen pamit lungo..

                   A
mungkin wis ra ono roso
               B
tresnamu nggo aku
               G#m
opo malah sandiworo
              C#m
kowe ngapusi aku
              A
gawe bingung atiku
       B                      E
arep tekan kapan tak tutupi laraku

 E            C#m
iseh kuat ora atiku
  A                  B
terus sabar ming ngremuk aku
G#m             C#
sak jane nyikso batinku
             F#m                  B
nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
        E
nutupi laraku..

  E              C#m
soyo adoh mung gawe ragu
 A             B
opo isoh yen terus mlaku
G#m           C#
tak pekso senajan loro
    F#m
aku ra popo..
      B                E
ning atiku sing rung kulino..

      A                    B
yen terus sabar aku uwes tau..
  G#m                 C#m
mangan ati kui mbendinaku
     F#m               B
cobo ngertio sing neng pikirku..

(Chorus)
                A
mungkin ono ati liyo
                B
sing lagi tok jogo
                 G#m
nganti lali karo aku
                   C#m
sing neng ngarep moto
           A
ati rasane loro
       B                    E
aku trimo, aku pengen pamit lungo

                   A
mungkin wis ra ono roso
               B
tresnamu nggo aku
               G#m
opo malah sandiworo
              C#m
kowe ngapusi aku
              A
gawe bingung atiku
       B                      E
arep tekan kapan tak tutupi laraku

(Interlude) A B G#m C#m
            A B E

 E            C#m
iseh kuat ora atiku
  A                  B
terus sabar ming ngremuk aku
G#m             C#
sak jane nyikso batinku
             F#m                  B
nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
        E
nutupi laraku

      A                    B
yen terus sabar aku uwes tau..
  G#m                 C#m
mangan ati kui mbendinaku
     F#m               B
cobo ngertio sing neng pikirku..

(Chorus)
                A
mungkin ono ati liyo
                B
sing lagi tok jogo
                 G#m
nganti lali karo aku
                   C#m
sing neng ngarep moto
           A
ati rasane loro
       B                    E
aku trimo, aku pengen pamit lungo

                   A
mungkin wis ra ono roso
               B
tresnamu nggo aku
               G#m
opo malah sandiworo
              C#m
kowe ngapusi aku
              A
gawe bingung atiku
       B                      E
arep tekan kapan tak tutupi laraku..
Lihat Semua Chord Intan Rahma
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: