Kunci Gitar Intan Rahma - Ikhlas Tinggalno



(Intro) C G Am Em F C
        F G C

     C       G
adem atine nalikane
 Am         Em
isih mbok selehke
       F            C
roso sayangmu, roso tresnamu
     Dm     G
ning dino dinoku

    C           G
ra ono wektu tanpo kowe
 Am             Em
ono ning sandingku
     F              C
tak arep sesok kowe sing dadi
   Dm              G        C   G
konco susah seneng terus ro aku..

(Intro) C G Am Em F C Dm G

        C        G
nanging akhire soyo suwe
  Am       Em
bedo ceritane
        F          C
kroso larane raono artine
     Dm        G
mung di sepelekke

    C         G
ora nambani kowe malah
   Am         Em
sansoyo nglarani
          F    C
loro ning ati urung mari
  Dm        G           C    G
perih iki terus mbok tambahi..

F    G    Em       Am         Dm
 ono opo.. opo wes ono sing liyo
        Dm
opo wis ra sayang..
F
 ngomong terus terang
     G
ra kuat ku bertahan..

(Chorus)
       C          G
mung siji penjalukku..
          Am       Em
ojo terus ngapusi aku..
         F        C
yen wis ora ono roso tresno
    Dm            G
aku ikhlas tinggalno..

      C        G
tak tutupe rosoku
      Am       Em
tak tutupe motoku..
        F              C
ben ora trus kroso, kroso loro..
   Dm        G         C
nyawang kowe saiki wes bedo..

(Int.) F  G  Em  Am  F  G..

        C        G
nanging akhire soyo suwe
  Am       Em
bedo ceritane
        F          C
kroso larane raono artine
     Dm        G
mung di sepelekke

    C         G
ora nambani kowe malah
   Am         Em
sansoyo nglarani
          F    C
loro ning ati urung mari
  Dm        G           C
perih iki terus mbok tambahi..

F    G    Em       Am         Dm
 ono opo.. opo wes ono sing liyo
        Dm
opo wis ra sayang..
F
 ngomong terus terang
     G
ra kuat ku bertahan..

(Chorus)
       C          G
mung siji penjalukku..
          Am       Em
ojo terus ngapusi aku..
         F        C
yen wis ora ono roso tresno
    Dm            G
aku ikhlas tinggalno..

      C        G
tak tutupe rosoku
      Am       Em
tak tutupe motoku..
        F              C
ben ora trus kroso, kroso loro..
   Dm        G         C
nyawang kowe saiki wes bedo..

       C          G
mung siji penjalukku..
          Am       Em
ojo terus ngapusi aku..
         F        C
yen wis ora ono roso tresno
    Dm            G
aku ikhlas tinggalno..

      C        G
tak tutupe rosoku
      Am       Em
tak tutupe motoku..
        F              C
ben ora trus kroso, kroso loro..
   Dm        G         C
nyawang kowe saiki wes bedo..



Intan Rahma - Ikhlas Tinggalno

(Intro) A E F#m C#m D A
        D E A

     A       E
adem atine nalikane
 F#m        C#m
isih mbok selehke
       D            A
roso sayangmu, roso tresnamu
     Bm     E
ning dino dinoku

    A           E
ra ono wektu tanpo kowe
 F#m            C#m
ono ning sandingku
     D              A
tak arep sesok kowe sing dadi
   Bm              E        A   E
konco susah seneng terus ro aku..

(Intro) A E F#m C#m D A Bm E

        A        E
nanging akhire soyo suwe
  F#m      C#m
bedo ceritane
        D          A
kroso larane raono artine
     Bm        E
mung di sepelekke

    A         E
ora nambani kowe malah
   F#m        C#m
sansoyo nglarani
          D    A
loro ning ati urung mari
  Bm        E           A    E
perih iki terus mbok tambahi..

D    E    C#m      F#m        Bm
 ono opo.. opo wes ono sing liyo
        Bm
opo wis ra sayang..
D
 ngomong terus terang
     E
ra kuat ku bertahan..

(Chorus)
       A          E
mung siji penjalukku..
          F#m      C#m
ojo terus ngapusi aku..
         D        A
yen wis ora ono roso tresno
    Bm            E
aku ikhlas tinggalno..

      A        E
tak tutupe rosoku
      F#m      C#m
tak tutupe motoku..
        D              A
ben ora trus kroso, kroso loro..
   Bm        E         A
nyawang kowe saiki wes bedo..

(Int.) D  E  C#m  F#m  D  E..

        A        E
nanging akhire soyo suwe
  F#m      C#m
bedo ceritane
        D          A
kroso larane raono artine
     Bm        E
mung di sepelekke

    A         E
ora nambani kowe malah
   F#m        C#m
sansoyo nglarani
          D    A
loro ning ati urung mari
  Bm        E           A
perih iki terus mbok tambahi..

D    E    C#m      F#m        Bm
 ono opo.. opo wes ono sing liyo
        Bm
opo wis ra sayang..
D
 ngomong terus terang
     E
ra kuat ku bertahan..

(Chorus)
       A          E
mung siji penjalukku..
          F#m      C#m
ojo terus ngapusi aku..
         D        A
yen wis ora ono roso tresno
    Bm            E
aku ikhlas tinggalno..

      A        E
tak tutupe rosoku
      F#m      C#m
tak tutupe motoku..
        D              A
ben ora trus kroso, kroso loro..
   Bm        E         A
nyawang kowe saiki wes bedo..

       A          E
mung siji penjalukku..
          F#m      C#m
ojo terus ngapusi aku..
         D        A
yen wis ora ono roso tresno
    Bm            E
aku ikhlas tinggalno..

      A        E
tak tutupe rosoku
      F#m      C#m
tak tutupe motoku..
        D              A
ben ora trus kroso, kroso loro..
   Bm        E         A
nyawang kowe saiki wes bedo..
Lihat Semua Chord Intan Rahma
Posted on : by
Related Chords: