Kunci Gitar Intan Rahma - Molak Malik Cerito



Capo di fret 6

(Intro) C G Am G F Em Dm G C..

    C                     G
aku kepingin takon teruse cerito iki
        Am                        Em
yen wis ra sayang tak sik undur diri..
    F                       C
tekamu ning aku njanjekke tresno..
        Dm                   G
nanging akhire mung nggawe loro..

      C
getun pancen ning mburi
          G
ngerti ngene ora sudi
     Am                       Em
loro tak roso mung mbok sio sio..
       F                          C
kowe paling pinter molak malik cerito..
   Dm                 G
seakan kowe sing keloro loro..

      Am                   Em
suwun nggo kowe wis nggawe kenangan
     F            G
ro kabeh penghianatan..
  Am                  Em
loro iki tak nggo nglatih ati
  F            G
seko kisah..e sing wingi..

(Chorus)
               C         G        Am
bakal tak lalekke cerito aku ro kowe..
 G          F          C
ora tak getuni yen akhire
        G
mlaku dewe dewe..
              C         G         Am
uwes tak buka lawang atiku nggo liyane
     G        F
sing iso njagani aku..
      G                     C
ngancani aku..  ning susah senengku..

(Int.) C G Am G F C G
       C G Am G F C G  C..

      C
getun pancen ning mburi
          G
ngerti ngene ora sudi
     Am                       Em
loro tak roso mung mbok sio sio..
       F                          C
kowe paling pinter molak malik cerito..
   Dm                 G
seakan kowe sing keloro loro..

      Am                   Em
suwun nggo kowe wis nggawe kenangan
     F            G
ro kabeh penghianatan..
  Am                  Em
loro iki tak nggo nglatih ati
  F            G
seko kisah..e sing wingi..

(Chorus)
               C         G        Am
bakal tak lalekke cerito aku ro kowe..
 G          F          C
ora tak getuni yen akhire
        G
mlaku dewe dewe..
              C         G         Am
uwes tak buka lawang atiku nggo liyane
     G        F
sing iso njagani aku..
      G                     C
ngancani aku..  ning susah senengku..

               C         G        Am
bakal tak lalekke cerito aku ro kowe..
 G          F          C
ora tak getuni yen akhire
        G
mlaku dewe dewe..
              C         G         Am
uwes tak buka lawang atiku nggo liyane
     G        F
sing iso njagani aku..
      G                     C
ngancani aku..  ning susah senengku..



Intan Rahma - Molak Malik Cerito

(Intro) F# C# D#m C# B A#m G#m C# F#..

    F#                    C#
aku kepingin takon teruse cerito iki
        D#m                       A#m
yen wis ra sayang tak sik undur diri..
    B                       F#
tekamu ning aku njanjekke tresno..
        G#m                  C#
nanging akhire mung nggawe loro..

      F#
getun pancen ning mburi
          C#
ngerti ngene ora sudi
     D#m                      A#m
loro tak roso mung mbok sio sio..
       B                          F#
kowe paling pinter molak malik cerito..
   G#m                C#
seakan kowe sing keloro loro..

      D#m                  A#m
suwun nggo kowe wis nggawe kenangan
     B            C#
ro kabeh penghianatan..
  D#m                 A#m
loro iki tak nggo nglatih ati
  B            C#
seko kisah..e sing wingi..

(Chorus)
               F#        C#       D#m
bakal tak lalekke cerito aku ro kowe..
 C#         B          F#
ora tak getuni yen akhire
        C#
mlaku dewe dewe..
              F#        C#        D#m
uwes tak buka lawang atiku nggo liyane
     C#       B
sing iso njagani aku..
      C#                    F#
ngancani aku..  ning susah senengku..

(Int.) F# C# D#m C# B F# C#
       F# C# D#m C# B F# C#  F#..

      F#
getun pancen ning mburi
          C#
ngerti ngene ora sudi
     D#m                      A#m
loro tak roso mung mbok sio sio..
       B                          F#
kowe paling pinter molak malik cerito..
   G#m                C#
seakan kowe sing keloro loro..

      D#m                  A#m
suwun nggo kowe wis nggawe kenangan
     B            C#
ro kabeh penghianatan..
  D#m                 A#m
loro iki tak nggo nglatih ati
  B            C#
seko kisah..e sing wingi..

(Chorus)
               F#        C#       D#m
bakal tak lalekke cerito aku ro kowe..
 C#         B          F#
ora tak getuni yen akhire
        C#
mlaku dewe dewe..
              F#        C#        D#m
uwes tak buka lawang atiku nggo liyane
     C#       B
sing iso njagani aku..
      C#                    F#
ngancani aku..  ning susah senengku..

               F#        C#       D#m
bakal tak lalekke cerito aku ro kowe..
 C#         B          F#
ora tak getuni yen akhire
        C#
mlaku dewe dewe..
              F#        C#        D#m
uwes tak buka lawang atiku nggo liyane
     C#       B
sing iso njagani aku..
      C#                    F#
ngancani aku..  ning susah senengku..
Lihat Semua Chord Intan Rahma
Posted on : by
Related Chords: