Kunci Gitar Intan Rahma - Kudune Aku



Capo di fret 6

(Intro) C G Am Em
        F C Am G  C

C          G        Am         Em
uwes tak cubo, cubo ngikhlaske kowe
F        C              Dm          G
aku ra yakin kuat, kuat lehku ndelokke
  C         G      Am         Em
kepiye ra loro aku wes kadung tresno
F              C
malah mbok tinggal lungo
  Am           G
rabi ro wong liyo..

C           G        Am      Em
ninggal cerito tanpo mutuske aku..
F       C            Dm       G
iseh ra nyongko loro tenan atiku..
C         G       Am          Em
senajan perih kahanane wes ngene
 F        C         Am      G
aku kudu isoh nompo kenyataane..

Em             Am
 pacaran suwe urung mesti dadi
    F               G   
selama iki.. jodone wong tak jagani

(Chorus)
    C   Am           F      G
kudune aku sing neng sandingmu
     Em          Am
koyo mbiyen janjine
      F            G
bebarengan tekan kene..

    C     Am       F    G
suwene mlaku salah dalanmu
       Em      Am
tak gandeng mrene
          F               G   C  G
neng kowe malah nggandeng liyane..

     C             G
mberebes mili eluh iki ning pipi
  Am               Em
jebul sio-sio aku adoh njogo ati
    F
aku sing nandur
         C
ning aku sing kudu mundur
     Am  
mung ngunduh paite
      G
atiku mbok gawe ajur

C
kok perih ngene
       G
rasane urung percoyo
    Am
aku lungo sedelo
          Em
kowe nggandeng tresno liyo
    F
kudune aku
        C
sing bersanding neng kono
  Am
nanging ora ngiro
       G
kenyataane wes bedo..

Em             Am
 pacaran suwe urung mesti dadi
    F               G
selama iki.. jodone wong tak jagani

C           G        Am      Em
ninggal cerito tanpo mutuske aku..
F       C            Dm       G
iseh ra nyongko loro tenan atiku..
C         G       Am          Em
senajan perih kahanane wes ngene
 F        C         Am      G
aku kudu isoh nompo kenyataane..

Em              Am
 pacaran suwe urung mesti dadi
    F               G  
selama iki.. jodone wong tak jagani..

(Chorus)
    C   Am           F      G
kudune aku sing neng sandingmu
     Em          Am
koyo mbiyen janjine
      F            G
bebarengan tekan kene..

    C     Am       F    G
suwene mlaku salah dalanmu
       Em      Am
tak gandeng mrene
          F               G   C  G
neng kowe malah nggandeng liyane..

    C   Am           F      G
kudune aku sing neng sandingmu
     Em          Am
koyo mbiyen janjine
      F            G
bebarengan tekan kene..

    C     Am       F    G
suwene mlaku salah dalanmu
       Em      Am
tak gandeng mrene
          F               G   C
neng kowe malah nggandeng liyane..
          F             G   C
neng kowe malah menggok dalane.. 



Intan Rahma - Kudune Aku

(Intro) F# C# D#m A#m
        B F# D#m C#  F#

F#         C#       D#m        A#m
uwes tak cubo, cubo ngikhlaske kowe
B        F#             G#m         C#
aku ra yakin kuat, kuat lehku ndelokke
  F#        C#     D#m        A#m
kepiye ra loro aku wes kadung tresno
B              F#
malah mbok tinggal lungo
  D#m          C#
rabi ro wong liyo..

F#          C#       D#m     A#m
ninggal cerito tanpo mutuske aku..
B       F#           G#m      C#
iseh ra nyongko loro tenan atiku..
F#        C#      D#m         A#m
senajan perih kahanane wes ngene
 B        F#        D#m     C#
aku kudu isoh nompo kenyataane..

A#m            D#m
 pacaran suwe urung mesti dadi
    B               C#  
selama iki.. jodone wong tak jagani

(Chorus)
    F#  D#m          B      C#
kudune aku sing neng sandingmu
     A#m         D#m
koyo mbiyen janjine
      B            C#
bebarengan tekan kene..

    F#    D#m      B    C#
suwene mlaku salah dalanmu
       A#m     D#m
tak gandeng mrene
          B               C#  F# C#
neng kowe malah nggandeng liyane..

     F#            C#
mberebes mili eluh iki ning pipi
  D#m              A#m
jebul sio-sio aku adoh njogo ati
    B
aku sing nandur
         F#
ning aku sing kudu mundur
     D#m 
mung ngunduh paite
      C#
atiku mbok gawe ajur

F#
kok perih ngene
       C#
rasane urung percoyo
    D#m
aku lungo sedelo
          A#m
kowe nggandeng tresno liyo
    B
kudune aku
        F#
sing bersanding neng kono
  D#m
nanging ora ngiro
       C#
kenyataane wes bedo..

A#m            D#m
 pacaran suwe urung mesti dadi
    B               C#
selama iki.. jodone wong tak jagani

F#          C#       D#m     A#m
ninggal cerito tanpo mutuske aku..
B       F#           G#m      C#
iseh ra nyongko loro tenan atiku..
F#        C#      D#m         A#m
senajan perih kahanane wes ngene
 B        F#        D#m     C#
aku kudu isoh nompo kenyataane..

A#m             D#m
 pacaran suwe urung mesti dadi
    B               C# 
selama iki.. jodone wong tak jagani..

(Chorus)
    F#  D#m          B      C#
kudune aku sing neng sandingmu
     A#m         D#m
koyo mbiyen janjine
      B            C#
bebarengan tekan kene..

    F#    D#m      B    C#
suwene mlaku salah dalanmu
       A#m     D#m
tak gandeng mrene
          B               C#  F# C#
neng kowe malah nggandeng liyane..

    F#  D#m          B      C#
kudune aku sing neng sandingmu
     A#m         D#m
koyo mbiyen janjine
      B            C#
bebarengan tekan kene..

    F#    D#m      B    C#
suwene mlaku salah dalanmu
       A#m     D#m
tak gandeng mrene
          B               C#  F#
neng kowe malah nggandeng liyane..
          B             C#  F#
neng kowe malah menggok dalane.. 
Lihat Semua Chord Intan Rahma
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: