Kunci Gitar Intan Rahma - Urip Kui Keras


AutoScroll  

Capo di fret 2

     C           G
urip kuwi pancen keras
    Am             Em
dipikir marai ra waras..
      F         C
saben iso ngono sitik
       Dm                 G
tonggo-tonggo akeh sing serik..

     C           G
urip kuwi pancen keras
       Am              Em
yen ra kuat nglakoni bablas..
      F            C
mung arep nuruti karepe
     Dm            G          C G
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

(Intro) C G Am Em F C Dm G
        C G Am Em F C Dm G C G

C                    G
pas lagi susah malah podo nggeguyu
 Am                   Em
ati lagi seneng do ngomong ning mburiku
     F               C
nek arep obah kowe malah do ngrasani
  Dm                      G
wayah sepi nganggur kabeh podo nakoni

C                         G
sing nglakoni aku sing mbingungi awakmu
  Am                Em
podo adu adu kono kene ngelek aku
    F                   C
ora tak pikir mergo rak ono enteke
  Dm
kabeh tak pasrahke
         G           C  G
mergo gusti mboten sare..

(Chorus)
     C           G
urip kuwi pancen keras
    Am             Em
dipikir marai ra waras..
      F         C
saben iso ngono sitik
       Dm                 G
tonggo-tonggo akeh sing serik..

     C           G
urip kuwi pancen keras
       Am              Em
yen ra kuat nglakoni bablas..
      F            C
mung arep nuruti karepe
     Dm            G          C G
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

C                      G
mbok yo do eling yen rodo kuwi muter
 Am
ojo sok keminter
          Em
timbang akhire keblinger
    F            C
ora masalah kowe do nggawe susah
   Dm                   G
penting rejekiku mlaku ora obah owah

C                    G
urip cen keras ojo ditambahi panas
  Am
tinimbang pikiranmu
       Em
nggawe kowe do was was
      F            C
mbok urip kuwi ojo mung cukup nyombong
   Dm
trimo golek berkah
         G           C  G
dungo ikhtiar lan kerjo..

       F        G
ra sah digawe susah
        Em         Am
bahagia ra butuh mewah
          F              G        C
tetep ngguyu senajan tanggane mecucu..

(Interlude) C G Am Em F C Dm G
            C G Am Em F C Dm G C G

(Chorus)
     C           G
urip kuwi pancen keras
    Am             Em
dipikir marai ra waras..
      F         C
saben iso ngono sitik
       Dm                 G
tonggo-tonggo akeh sing serik..

     C           G
urip kuwi pancen keras
       Am              Em
yen ra kuat nglakoni bablas..
      F            C
mung arep nuruti karepe
     Dm            G          C G
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

     C           G
urip kuwi pancen keras
    Am             Em
dipikir marai ra waras..
      F         C
saben iso ngono sitik
       Dm                 G
tonggo-tonggo akeh sing serik..

     C           G
urip kuwi pancen keras
       Am              Em
yen ra kuat nglakoni bablas..
      F            C
mung arep nuruti karepe
     Dm            G          C
kuwi ora bakal ono entek-enteke..



Intan Rahma - Urip Kui Keras

     D           A
urip kuwi pancen keras
    Bm             F#m
dipikir marai ra waras..
      G         D
saben iso ngono sitik
       Em                 A
tonggo-tonggo akeh sing serik..

     D           A
urip kuwi pancen keras
       Bm              F#m
yen ra kuat nglakoni bablas..
      G            D
mung arep nuruti karepe
     Em            A          D A
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

(Intro) D A Bm F#m G D Em A
        D A Bm F#m G D Em A D A

D                    A
pas lagi susah malah podo nggeguyu
 Bm                   F#m
ati lagi seneng do ngomong ning mburiku
     G               D
nek arep obah kowe malah do ngrasani
  Em                      A
wayah sepi nganggur kabeh podo nakoni

D                         A
sing nglakoni aku sing mbingungi awakmu
  Bm                F#m
podo adu adu kono kene ngelek aku
    G                   D
ora tak pikir mergo rak ono enteke
  Em
kabeh tak pasrahke
         A           D  A
mergo gusti mboten sare..

(Chorus)
     D           A
urip kuwi pancen keras
    Bm             F#m
dipikir marai ra waras..
      G         D
saben iso ngono sitik
       Em                 A
tonggo-tonggo akeh sing serik..

     D           A
urip kuwi pancen keras
       Bm              F#m
yen ra kuat nglakoni bablas..
      G            D
mung arep nuruti karepe
     Em            A          D A
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

D                      A
mbok yo do eling yen rodo kuwi muter
 Bm
ojo sok keminter
          F#m
timbang akhire keblinger
    G            D
ora masalah kowe do nggawe susah
   Em                   A
penting rejekiku mlaku ora obah owah

D                    A
urip cen keras ojo ditambahi panas
  Bm
tinimbang pikiranmu
       F#m
nggawe kowe do was was
      G            D
mbok urip kuwi ojo mung cukup nyombong
   Em
trimo golek berkah
         A           D  A
dungo ikhtiar lan kerjo..

       G        A
ra sah digawe susah
        F#m        Bm
bahagia ra butuh mewah
          G              A        D
tetep ngguyu senajan tanggane mecucu..

(Interlude) D A Bm F#m G D Em A
            D A Bm F#m G D Em A D A

(Chorus)
     D           A
urip kuwi pancen keras
    Bm             F#m
dipikir marai ra waras..
      G         D
saben iso ngono sitik
       Em                 A
tonggo-tonggo akeh sing serik..

     D           A
urip kuwi pancen keras
       Bm              F#m
yen ra kuat nglakoni bablas..
      G            D
mung arep nuruti karepe
     Em            A          D A
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

     D           A
urip kuwi pancen keras
    Bm             F#m
dipikir marai ra waras..
      G         D
saben iso ngono sitik
       Em                 A
tonggo-tonggo akeh sing serik..

     D           A
urip kuwi pancen keras
       Bm              F#m
yen ra kuat nglakoni bablas..
      G            D
mung arep nuruti karepe
     Em            A          D
kuwi ora bakal ono entek-enteke..
Lihat semua chord Intan Rahma
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: