Kunci Gitar Abah Lala - Aku Sing Berjuang



Capo di fret 2

(Intro) F  Em  Dm Em F D G..

C         Em
ojo ngiro aku
     Am          Em
ora eling karo kowe..
       F          C
aku kerjo esuk sampek bengi
Dm            G
nganti lali dino..

  C         Em
semangatku uripku
         Am       Em
yen mung ono sliramu
          F            C
kowe sing paling tak sayang
    Dm         G
aku janji berjuang..

      F         Em
bakal tak buktekne..
         F      D                 G
nganggo usaha.. lan tetes keringetku..

(Chorus)
    Am               Em
rekoso.. aku nyambut gawe
       F             G           C
rino wengi nggolek rejeki nggo kowe..
-G       F        G
 ngertenono aku sayang
     Em           Am
sing wis berjuang ning ndalan
    F          G            C
nggolek rejeki lungo adoh paran..

C         Em
ojo ngiro aku
     Am          Em
ora eling karo kowe
       F          C
aku kerjo esuk sampek bengi
Dm            G
nganti lali dino..

  C         Em
semangatku uripku
         Am       Em
yen mung ono sliramu
          F            C
kowe sing paling tak sayang
    Dm         G
aku janji berjuang..

      F         Em
bakal tak buktekke..
         F
nganggo usaha
D                 G
lan tetes keringetku.. (hok'a hok'e..)

(Chorus)
    Am               Em
rekoso.. aku nyambut gawe
       F             G           C
rino wengi nggolek rejeki nggo kowe..
        F        G
ngertenono aku sayang
     Em           Am
sing wis berjuang ning ndalan
    F          G            C
nggolek rejeki lungo adoh paran..

                             Am
cendol dawet, cendol dawet seger
                       Am
cendol cendol, dawet dawet
                       Em
cendol cendol, dawet dawet
                       Em
cendol cendol, dawet dawet
               F
cendol dawet seger
               G
piro? lima ratusan
                  C
terus? gak pake ketan..
                              F
ji ro lu pat limo enem pitu wolu
                        G
tak kintang tak kintang oi
                        Em
tak kintang tak kintang oi
                        Am
tak kintang tak kintang oi
          F   G C
lolo lolo yes..

(Chorus)
    Am               Em
rekoso.. aku nyambut gawe
       F             G           C
rino wengi nggolek rejeki nggo kowe..
        F        G
ngertenono aku sayang
     Em           Am
sing wis berjuang ning ndalan
    F          G            C
nggolek rejeki lungo adoh paran..

Am       F        G
 ngertenono aku sayang
     Em           Am
sing wis berjuang ning ndalan
    F          G            C
nggolek rejeki lungo adoh paran..
                     C
(ra ndue duet ra nggaya..)
Lihat Semua Chord Abah Lala
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: