Kunci Gitar Intan Rahma - Cukup Mbiyen Kae



Capo di fret 2

(Intro) C...

C    A                   Dm
aku.. aku wes lali karo critane
G                            C   Em  Am
 cerito sing mbiyen wis mbok tinggalake..
          Dm            G
wis tak guwang.. kenangane..
              C
kowe rasah ngelingke..

 C      A                   Dm
loroku.. loroku sing mbiyen wes garing..
G                     C   Em  Am
 tekomu mung arep nggawe aku eling..
          Dm
rasah nggugah cerito..
       G                 C
wes raiso.. roso wis ora ono..

      F
opo kowe ora eling
          G
naliko mbiyen iseh nyanding
         Em
mbok larani aku
                  Am
mbok iris ati lan batinku
       Dm
kowe lali opo ngelali
         Fm
ra eling dosamu wingi..

(Chorus)
            C
aku wis ora iso
                  Am
mbukak ati dinggo kowe
              Dm
rasah mbaleni aku
               G
wedi yen podo awale
                C
mbiyen mbok sio aku
                    Am
mbok larani ra nggo wektu
             Dm
uwes pisan wae..
               G
cukup mbiyen kae..
           C
loro mergo kowe..

 C      A                   Dm
loroku.. loroku sing mbiyen wes garing..
G                     C   Em  Am
 tekomu mung arep nggawe aku eling..
          Dm
rasah nggugah cerito..
       G                 C
wes raiso.. roso wis ora ono..

      F
opo kowe ora eling
          G
naliko mbiyen iseh nyanding
         Em
mbok larani aku
                  Am
mbok iris ati lan batinku
       Dm
kowe lali opo ngelali
         Fm
ra eling dosamu wingi..

(Chorus)
            C
aku wis ora iso
                  Am
mbukak ati dinggo kowe
              Dm
rasah mbaleni aku
               G
wedi yen podo awale
                C
mbiyen mbok sio aku
                    Am
mbok larani ra nggo wektu
             Dm
uwes pisan wae..
               G
cukup mbiyen kae..
           C     G C
loro mergo kowe..



Intan Rahma - Cukup Mbiyen Kae

(Intro) D...

D    B                   Em
aku.. aku wes lali karo critane
A                            D   F#m Bm
 cerito sing mbiyen wis mbok tinggalake..
          Em            A
wis tak guwang.. kenangane..
              D
kowe rasah ngelingke..

 D      B                   Em
loroku.. loroku sing mbiyen wes garing..
A                     D   F#m Bm
 tekomu mung arep nggawe aku eling..
          Em
rasah nggugah cerito..
       A                 D
wes raiso.. roso wis ora ono..

      G
opo kowe ora eling
          A
naliko mbiyen iseh nyanding
         F#m
mbok larani aku
                  Bm
mbok iris ati lan batinku
       Em
kowe lali opo ngelali
         Gm
ra eling dosamu wingi..

(Chorus)
            D
aku wis ora iso
                  Bm
mbukak ati dinggo kowe
              Em
rasah mbaleni aku
               A
wedi yen podo awale
                D
mbiyen mbok sio aku
                    Bm
mbok larani ra nggo wektu
             Em
uwes pisan wae..
               A
cukup mbiyen kae..
           D
loro mergo kowe..

 D      B                   Em
loroku.. loroku sing mbiyen wes garing..
A                     D   F#m Bm
 tekomu mung arep nggawe aku eling..
          Em
rasah nggugah cerito..
       A                 D
wes raiso.. roso wis ora ono..

      G
opo kowe ora eling
          A
naliko mbiyen iseh nyanding
         F#m
mbok larani aku
                  Bm
mbok iris ati lan batinku
       Em
kowe lali opo ngelali
         Gm
ra eling dosamu wingi..

(Chorus)
            D
aku wis ora iso
                  Bm
mbukak ati dinggo kowe
              Em
rasah mbaleni aku
               A
wedi yen podo awale
                D
mbiyen mbok sio aku
                    Bm
mbok larani ra nggo wektu
             Em
uwes pisan wae..
               A
cukup mbiyen kae..
           D     A D
loro mergo kowe..
Lihat Semua Chord Intan Rahma
Posted on : by
Related Chords: