Kunci Gitar HJR Official X May Ratri - Berdasarkan Jarene



Capo di fret 2

(Intro) F G Em Am
        D  G..

C       F         C
ngopo kerep ono masalah..
C      F           G
opo mergo aku sing salah..
C           F        C
sitik sitik kok gawe ribut..
C       F         G
marai suwe suwe semaput..

(Intro) F G C

C         F                C
hubungan iki wis suwe leh njalani
C           F            G
tresnaku ro kowe.. tulus ning ati..
C         F              C
aku yo percoyo.. marang sliramu..
C           F            G
tresnamu ra bakal luntur nggo aku..

F          G           C        Am
karepku yo mung siji panyuwunku..
    F            G
ojo gampang terpengaruh
        C
omongan sing mlebu..
F        G
gawe awakmu slalu..
  C             Am
mikir elek ning aku..
F             G       C   C7
sayang tulung ojo begitu..

(Chorus)
      F           G       Em
nek kowe ngerti kabeh kahananku
        Am           Dm
mung berdasarkan jarene..
    G            C
ojo gampang percoyo..

F            G
mas.. aku ra bermaksud
  Em        Am
menyakiti hatimu
    Dm                      G
aku mung wedi kelangan sliramu..

      F        G
yowis ayo diperbaiki
  Em          Am
hubungane ben podo wingi
Dm       G          C
aku ro kowe tetep dadi siji..

    F        G
sak lawase tekane pati..
 Em          Am
ora ono sing iso ngganti..
Dm                  G            C
sing tenang ojo nganti ingkar janji..

(Int.) F G Em Am
       D  G..
       F G Em Am
       Bb  G..

F          G           C        Am
karepku yo mung siji panyuwunku..
    F            G
ojo gampang terpengaruh
        C
omongan sing mlebu..
F        G
gawe awakmu slalu..
  C    G/B      Am
mikir elek ning aku..
F             G     C
sayang tulung ojo begitu..

(Chorus)
      F           G          Em
nek kowe ngerti kabeh kahananku..
        Am         Dm
mung berdasarkan jarene..
    G            C
ojo gampang percoyo..

 F           G
mas.. aku ra bermaksud
  Em        Am
menyakiti hatimu
    Dm                      G
aku mung wedi kelangan sliramu..

      F        G
yowis ayo diperbaiki
  Em          Am
hubungane ben podo wingi
Dm       G          C
aku ro kowe tetep dadi siji..

    F        G
sak lawase tekane pati..
 Em          Am
ora ono sing iso ngganti..
Dm                  G          C    Am
sing tenang ojo nganti ingkar janji..
F                   G          C
sing tenang ojo nganti ingkar janji..



HJR Official X May Ratri - Berdasarkan Jarene

(Intro) G A F#m Bm
        E  A..

D       G         D
ngopo kerep ono masalah..
D      G           A
opo mergo aku sing salah..
D           G        D
sitik sitik kok gawe ribut..
D       G         A
marai suwe suwe semaput..

(Intro) G A D

D         G                D
hubungan iki wis suwe leh njalani
D           G            A
tresnaku ro kowe.. tulus ning ati..
D         G              D
aku yo percoyo.. marang sliramu..
D           G            A
tresnamu ra bakal luntur nggo aku..

G          A           D        Bm
karepku yo mung siji panyuwunku..
    G            A
ojo gampang terpengaruh
        D
omongan sing mlebu..
G        A
gawe awakmu slalu..
  D             Bm
mikir elek ning aku..
G             A       D   D7
sayang tulung ojo begitu..

(Chorus)
      G           A       F#m
nek kowe ngerti kabeh kahananku
        Bm           Em
mung berdasarkan jarene..
    A            D
ojo gampang percoyo..

G            A
mas.. aku ra bermaksud
  F#m       Bm
menyakiti hatimu
    Em                      A
aku mung wedi kelangan sliramu..

      G        A
yowis ayo diperbaiki
  F#m         Bm
hubungane ben podo wingi
Em       A          D
aku ro kowe tetep dadi siji..

    G        A
sak lawase tekane pati..
 F#m         Bm
ora ono sing iso ngganti..
Em                  A            D
sing tenang ojo nganti ingkar janji..

(Int.) G A F#m Bm
       E  A..
       G A F#m Bm
       C  A..

G          A           D        Bm
karepku yo mung siji panyuwunku..
    G            A
ojo gampang terpengaruh
        D
omongan sing mlebu..
G        A
gawe awakmu slalu..
  D    A/C#     Bm
mikir elek ning aku..
G             A     D
sayang tulung ojo begitu..

(Chorus)
      G           A          F#m
nek kowe ngerti kabeh kahananku..
        Bm         Em
mung berdasarkan jarene..
    A            D
ojo gampang percoyo..

 G           A
mas.. aku ra bermaksud
  F#m       Bm
menyakiti hatimu
    Em                      A
aku mung wedi kelangan sliramu..

      G        A
yowis ayo diperbaiki
  F#m         Bm
hubungane ben podo wingi
Em       A          D
aku ro kowe tetep dadi siji..

    G        A
sak lawase tekane pati..
 F#m         Bm
ora ono sing iso ngganti..
Em                  A          D    Bm
sing tenang ojo nganti ingkar janji..
G                   A          D
sing tenang ojo nganti ingkar janji..
Lihat Semua :

HJR Official

Chord Kunci Gitar lainnya: