Hendra Kumbara - Wong Ndeso Chord Mudah

Capo : fret 5

Intro : Dm  Em Am
        F G C G
        F G C Am
        F G C G..

        C
ning ngisor..
           F        C
gunung pinggir kuto pati..
-C/E     F         G
 kowe nembung karo aku
            C
gek ndang bali..
        Dm
lungoku ning paran suwe..
          Em      Am
ben cukup saben dinane..
   F            G            C      G
nyatane janjimu mung kembang lambe..

         C
jangan gori..
       F               C   C7
sego jagung sambel terasi..
-C/E     F           G            C
 susah seneng mbiyen bareng dilakoni..
      Dm
saiki milih wong liyo
       Em         Am
jaremu seng sugeh bondo
    F            G         C
opo ngene nasibe dadi wong ndeso..

      G
tak rewangi kerjo ubet..
       C
rono rene adus keringet..
       F
panas udan..
       G              C
nganti wes ora tak anggep..

      G
tak lakoni ikhlas ati..
       C  -C/E  F
kerjo esuk awan wengi..
          C          G           C   G
nanging saiki.. kowe blenjani janji..

Int. : Dm Em Am..
       F G C..
       Dm Em Am..
       F G C G..

        C
ning ngisor..
           F          C   C7
gunung pinggir kuto pati..
-C/E     F         G
 kowe nembung karo aku
            C
gek ndang bali..
        Dm
lungoku ning paran suwe..
          Em      Am
ben cukup saben dinane..
   F            G            C      G
nyatane janjimu mung kembang lambe..

         C
jangan gori..
       F               C   C7
sego jagung sambel terasi..
-C/E     F           G            C
 susah seneng mbiyen bareng dilakoni..
      Dm
saiki milih wong liyo
       Em         Am
jaremu seng sugeh bondo
       F         G            C
opo ngene nasibe dadi wong ndeso..

      G
tak rewangi kerjo ubet..
       C
rono rene adus keringet..
       F
panas udan..
       G              C
nganti wes ora tak anggep..

      G
tak lakoni ikhlas ati..
       C  -C/E  F
kerjo esuk awan wengi..
          C          G           C
nanging saiki.. kowe blenjani janji..
F          C          G           C
 nanging saiki.. kowe blenjani janji..

Outro : F G C

===+================+===
   | ORIGINAL CHORD |
===+================+===

Intro : Gm  Am Dm
        Bb C F C
        Bb C F Dm
        Bb C F C..

        F
ning ngisor..
           Bb       F
gunung pinggir kuto pati..
-F/A     Bb        C
 kowe nembung karo aku
            F
gek ndang bali..
        Gm
lungoku ning paran suwe..
          Am      Dm
ben cukup saben dinane..
   Bb           C            F      C
nyatane janjimu mung kembang lambe..

         F
jangan gori..
       Bb              F   F7
sego jagung sambel terasi..
-F/A     Bb          C            F
 susah seneng mbiyen bareng dilakoni..
      Gm
saiki milih wong liyo
       Am         Dm
jaremu seng sugeh bondo
    Bb           C         F
opo ngene nasibe dadi wong ndeso..

      C
tak rewangi kerjo ubet..
       F
rono rene adus keringet..
       Bb
panas udan..
       C              F
nganti wes ora tak anggep..

      C
tak lakoni ikhlas ati..
       F  -F/A  Bb
kerjo esuk awan wengi..
          F          C           F   C
nanging saiki.. kowe blenjani janji..

Int. : Gm Am Dm..
       Bb C F..
       Gm Am Dm..
       Bb C F C..

        F
ning ngisor..
           Bb         F   F7
gunung pinggir kuto pati..
-F/A     Bb        C
 kowe nembung karo aku
            F
gek ndang bali..
        Gm
lungoku ning paran suwe..
          Am      Dm
ben cukup saben dinane..
   Bb           C            F      C
nyatane janjimu mung kembang lambe..

         F
jangan gori..
       Bb              F   F7
sego jagung sambel terasi..
-F/A     Bb          C            F
 susah seneng mbiyen bareng dilakoni..
      Gm
saiki milih wong liyo
       Am         Dm
jaremu seng sugeh bondo
       Bb        C            F
opo ngene nasibe dadi wong ndeso..

      C
tak rewangi kerjo ubet..
       F
rono rene adus keringet..
       Bb
panas udan..
       C              F
nganti wes ora tak anggep..

      C
tak lakoni ikhlas ati..
       F  -F/A  Bb
kerjo esuk awan wengi..
          F          C           F
nanging saiki.. kowe blenjani janji..
Bb         F          C           F
 nanging saiki.. kowe blenjani janji..

Outro : Bb C F

Chord Wong Ndeso