Kunci Gitar Hendra Kumbara - Sangu Turu



Capo di fret 4

(Intro) C C
        C  D  Fm  C
        C  D  Fm  C

C                  Am
tenang wae aku seh ning kene..
F
tak nyanyekke lagu..
    G
sak mereme mripatmu..
  Dm                    Am
senajan wagu ra pati merdu..
G               F
sing penting krungu
    G          C
kanggo sangu turu..

C                  Am
tenang wae aku seh ning kene..
F
ora bakal lungo..
  G
barengan tekan tuo..
  Dm                     Am
senajan lemu putih rambutmu..
G        F   G           C  G
percoyo aku ora bakal mlayu..

(Chorus)
         C           Am
rungokno tak tulis lagu
      Dm      G
tulus seko atiku
  F    Em         Am
mugo mugo.. ngancani..
    Dm           G
awakmu yen wayah sepi

C            Am
tak tulis crito..
       Dm            G
tresno sing tak rasakno
  F    Em          Am
karo kowe.. ning kene..
   Dm           G      C
saiki sesuk lan selawase..

      Am         Em
kudu mbok eling eling
    F           C
ojo nganti berpaling
         Dm
ngancani ku nyanyi..
         Fm
ngancani ku nyanyi..
       G         C
nganti telakku garing..

(Int.) F Em F Am-Bm-C-Dm-Em..
       F  Em Am
       Bb  G-Am-Bm-C-G

C                  Am
tenang wae aku seh ning kene..
F
ora bakal lungo..
  G
barengan tekan tuo..
  Dm                     Am
senajan lemu putih rambutmu..
G        F   G           C  G
percoyo aku ora bakal mlayu..

(Chorus)
         C           Am
rungokno tak tulis lagu
      Dm      G
tulus seko atiku
  F    Em         Am
mugo mugo.. ngancani..
    Dm           G
awakmu yen wayah sepi

C            Am
tak tulis crito..
       Dm            G
tresno sing tak rasakno
  F    Em          Am
karo kowe.. ning kene..
   Dm           G      F
saiki sesuk lan selawase..
      Em
wouwo wo..oo..
  Dm        G        (C)
saiki sesuk lan selawase..

(Outro) C  D  Fm  C
        C  D  Fm  C



Hendra Kumbara - Sangu Turu

(Intro) E E
        E  F#  Am  E
        E  F#  Am  E

E                  C#m
tenang wae aku seh ning kene..
A
tak nyanyekke lagu..
    B
sak mereme mripatmu..
  F#m                   C#m
senajan wagu ra pati merdu..
B               A
sing penting krungu
    B          E
kanggo sangu turu..

E                  C#m
tenang wae aku seh ning kene..
A
ora bakal lungo..
  B
barengan tekan tuo..
  F#m                    C#m
senajan lemu putih rambutmu..
B        A   B           E  B
percoyo aku ora bakal mlayu..

(Chorus)
         E           C#m
rungokno tak tulis lagu
      F#m     B
tulus seko atiku
  A    G#m        C#m
mugo mugo.. ngancani..
    F#m          B
awakmu yen wayah sepi

E            C#m
tak tulis crito..
       F#m           B
tresno sing tak rasakno
  A    G#m         C#m
karo kowe.. ning kene..
   F#m          B      E
saiki sesuk lan selawase..

      C#m        G#m
kudu mbok eling eling
    A           E
ojo nganti berpaling
         F#m
ngancani ku nyanyi..
         Am
ngancani ku nyanyi..
       B         E
nganti telakku garing..

(Int.) A G#m A C#m-D#m-E-F#m-G#m..
       A  G#m C#m
       D  B-C#m-D#m-E-B

E                  C#m
tenang wae aku seh ning kene..
A
ora bakal lungo..
  B
barengan tekan tuo..
  F#m                    C#m
senajan lemu putih rambutmu..
B        A   B           E  B
percoyo aku ora bakal mlayu..

(Chorus)
         E           C#m
rungokno tak tulis lagu
      F#m     B
tulus seko atiku
  A    G#m        C#m
mugo mugo.. ngancani..
    F#m          B
awakmu yen wayah sepi

E            C#m
tak tulis crito..
       F#m           B
tresno sing tak rasakno
  A    G#m         C#m
karo kowe.. ning kene..
   F#m          B      A
saiki sesuk lan selawase..
      G#m
wouwo wo..oo..
  F#m       B        (E)
saiki sesuk lan selawase..

(Outro) E  F#  Am  E
        E  F#  Am  E

Chord Hendra Kumbara

Chord Hendra Kumbara - Sangu Turu

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :