Kunci Gitar Hendra Kumbara - Dino Liyane



(Intro) F G Em Am F Fm..

   C          G         Am  G
nyuwun sewu bapak kalih ibu..
   F           Em       Dm
dinten niki mboten sios mantu..
         G       F
pancen kahanane angel..
        Em       Am
wes ora biso di eyel..
          Dm
timbang coronane nyebar
         Fm      G
ndonyane sansoyo ambyar.. (hah..)

   C           G        Am    G
nyuwun sewu konco lan sedulur..
  F         Em        Dm
resepsiku kepekso tak undur..
        G        F
senajan wes DP dekor
         Em           Am
ketering lan kabeh vendor..
       Dm
akhire kudu tak cancel
          Fm     G
ketimbang aku di cekel..

(Chorus)
        C        E
Gusti kulo salah nopo
       Am      C7
rabine kok dibatalno
           F          Em
wes kadung nyebar undangan
        Dm     G
malah corona menyerang

        C         E
Gusti kulo sampun ikhlas
        Am      C7
keterak Covid songolas
           F       Em
yen pancen ngene dalane
            Dm     G
tak nggolek dino liyane

      F        G
mugio angsal hidayah
       Em      Am
rabiku ra kudu mewah
             Dm        G       C
seng penting Sakinah Mawadah Warohmah

(Int.) Fm Ab Bb..

   Eb          Bb       Cm    Bb
nyuwun sewu konco lan sedulur..
  Ab        Gm        Fm
resepsiku kepekso tak undur..
        Bb       Ab
senajan wes DP dekor
         Gm           Cm
ketering lan kabeh vendor..
       Fm
akhire kudu tak cancel
          G
ketimbang aku di cekel..

(Chorus)
        C        E
Gusti kulo salah nopo
       Am      C7
rabine kok dibatalno
           F          Em
wes kadung nyebar undangan
        Dm     G
malah corona menyerang

        C         E
Gusti kulo sampun ikhlas
        Am      C7
keterak Covid songolas
           F       Em
yen pancen ngene dalane
            Dm     G
tak nggolek dino liyane

      C          E
Gusti kulo salah nopo
       Am      C7
rabine kok dibatalno
           F          Em
wes kadung nyebar undangan
        Dm     G
malah corona menyerang

        C         E
Gusti kulo sampun ikhlas..
         Am      C7
(keterak Covid songolas)
           F       Em
yen pancen ngene dalane
            Dm     G
tak nggolek dino liyane

      F        G
mugio angsal hidayah
       Em      Am
rabiku ra kudu mewah
             Dm        G       C
seng penting Sakinah Mawadah Warohmah
        Dm             G          CMaj7
Seng penting Sakinah Mawadah Warohmah
Lihat Semua Chord Hendra Kumbara
Posted on : by
Related Chords: