Kunci Gitar Jihan Audy - Raiso Di Jak Kere



(Intro) C Am  F  G

    C               Am
wes entek waktuku.. kanggo sliramu..
    Dm
sak anane.. sak nduwene..
G
tak kekke kowe.. (tak kekke kowe..)

C            -G/B  Am
rusak awakku.. jor ajur rogoku..
  Dm
rino wengi.. tibo tangi..
G
kowe ra ngerti..

  Em                    Am
nyatane aku kok gampang gampangke..
     Dm               G
nyatane aku iki.. gak ono artine..

(Chorus) 
C               Am
 mas aku wong cilik.. yo mas..
F      G            C
 isoku mung koyo ngene..
C               Am
 mas aku wong cilik.. yo mas..
F      G            C
 isoku mung koyo ngene..

      F               Em
sak tenane aku.. iseh tresno sliramu 
      Dm         G          C
neng awakmu gawe loro neng ati..
      F              Em
sek tenane ati.. ono tresno mung siji
        Dm        G      C
neng sliramu ra kuat kahanane..

(Int.) C G Am..
       Dm A F G
       C  G  Am  F  C

C                  Am
rusak awakku.. jor ajur rogoku..
  Dm
rino wengi.. tibo tangi..
G
kowe ra ngerti..

  Em                    Am
nyatane aku kok gampang gampangke..
     Dm               G
nyatane aku iki.. gak ono artine..

(Chorus) 
C               Am
 mas aku wong cilik.. yo mas..
F      G            C
 isoku mung koyo ngene..
C               Am
 mas aku wong cilik.. yo mas..
F      G            C
 isoku mung koyo ngene..

      F               Em
sak tenane aku.. iseh tresno sliramu 
      Dm         G          C
neng awakmu gawe loro neng ati..
      F              Em
sek tenane ati.. ono tresno mung siji
        Dm        G      C
neng sliramu ra kuat kahanane..
     Dm       G          C
neng awakmu raiso di jak kere..
Lihat Semua Chord Jihan Audy
Posted on : by
Related Chords: