Kunci Gitar Hendra Kumbara - Percoyo Aku



(Intro) C Am Dm F G

C                Am
semerbak wangine kembang
       Dm
ora gampang ilang
     F          G
koyo parfum sewunan

C               Am
tresnaku ora gampang layu
        Dm
koyo kembang tebu
           F     G
sing kabur kanginan

       Em       A
hawane yen karo kowe
      Dm                G
sitik-sitik kudu nyekel hape
       Em                A
pengen kabeh-kabeh tak apdetke
             Dm
ben ndunyo nggatekke
  G                  C   C7
kowe wes ono sing nduwe..

(Chorus)
F        G
percoyo aku..
        Em             Am
rak ono sing liyo ning atiku
         Dm           G
tresnoku iki mung kanggo kowe
     C        C7
sing ayu dewe..

F           G
cekel tanganku
          Em            Am
rak bakal tak tinggalke ning mburi
        Dm        G              C
yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

(Intro) C..

    C           Am
tresnaku ora gampang layu
        Dm
koyo kembang tebu
           G
sing kabur kanginan..

(Int.) F Fm Em A Dm G C C7..
     aaha..
       F     Fm  Em    A
       huuu uu.. huuu uuu..
       Dm    Em    F     F#m    G
      (ha..aaha..aaha..aaha..aa ha..)

       Em       A
hawane yen karo kowe
      Dm                G
sitik-sitik kudu nyekel hape
       Em                A
pengen kabeh-kabeh tak apdetke
             Dm
ben ndunyo nggatekke
  G                  C    C7
kowe wes ono sing nduwe.. oh..

(Chorus)
F        G
percoyo aku..
        Em             Am
rak ono sing liyo ning atiku
         Dm           G
tresnoku iki mung kanggo kowe
     C        C7
sing ayu dewe..

F           G
cekel tanganku..
          Em            Am
rak bakal tak tinggalke ning mburi
        Dm        G             (F)
yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

F        G
percoyo aku..
        Em             Am
rak ono sing liyo ning atiku
         Dm           G
tresnoku iki mung kanggo kowe
     C        C7
sing ayu dewe..

F           G
cekel tanganku..
          Em            A
rak bakal tak tinggalke ning mburi
       Dm      Em
aku ra dobolan..
        F         G              C
yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

(Outro) Am Dm G  C
Lihat Semua Chord Hendra Kumbara
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: