Kunci Gitar Hendra Kumbara - Sak Isone



       C      E        Am
sak isone tak kuat-kuatke..
G             F
mung kanggo kowe
  C         Dm         G
siji-sijine seng ayu dewe

        C   E            Am
tak lakoni esuk, awan, wengi..
G        F       G        C
susahku iki kowe ra perlu ngerti..

(Intro) C E Am
        G F Fm..

         C
koyo mengkene rasane
         Am
yen dadi wong ora nduwe
     F             G           C
abot enteng.. kudu tak pikul dewe..
-A          Dm        G
 mangkat kerjo numpak montor
         C         Am
mlakune ndadak.. diengkol
        Dm       G             C
mergo busi kotor lan akine wes tekor..

(Intro) Fm G

      C
ora koyo seng mbok sawang
         Am
nglakoni urip pas-pasan
        F              G      C
nyambut gawe nggo ngayahi kewajiban..
-A       Dm      G
 sanguku dungo semangat
         C      Am
kerjo ra kakean sambat
     Dm     G                  C     G
ono anak'e uwong seng kudu tak rumat..

(Chorus)
       C      E        Am
sak isone tak kuat-kuatke..
G             F
mung kanggo kowe
  C         Dm         G
siji-sijine seng ayu dewe

        C   E            Am
tak lakoni esuk, awan, wengi..
G        F       G        C      G
susahku iki kowe ra perlu ngerti..

         C
koyo mengkene rasane
         Am
yen dadi wong ora nduwe
     F             G         C
abot enteng.. kudu tak pikul dewe..

(Int.) Am Em F C
       Dm G C..
       F G E Am
       Dm G C..

-A       Dm      G
 sanguku dungo semangat
         C      Am
kerjo ra kakean sambat
     Dm       G
ono anak'e.. uwong seng
         C             G
kudu tak rumat.. ho wouwo..

(Chorus)
       C      E        Am
sak isone tak kuat-kuatke..
G             F
mung kanggo kowe
  C         Dm         G
siji-sijine seng ayu dewe

        C   E            Am
tak lakoni esuk, awan, wengi..
G        F       G        C      G
susahku iki kowe ra perlu ngerti..

   F
nyebar godong koro
       C         Am
kudu sabar sak wetoro
       Dm       G          C  Am
mugo-mugo dewe iso urip mulyo..
       Dm       G          C
mugo-mugo dewe iso urip mulyo..

(Outro) Fm C



Hendra Kumbara - Sak Isone

       A      C#       F#m
sak isone tak kuat-kuatke..
E             D
mung kanggo kowe
  A         Bm         E
siji-sijine seng ayu dewe

        A   C#           F#m
tak lakoni esuk, awan, wengi..
E        D       E        A
susahku iki kowe ra perlu ngerti..

(Intro) A C# F#m
        E D Dm..

         A
koyo mengkene rasane
         F#m
yen dadi wong ora nduwe
     D             E           A
abot enteng.. kudu tak pikul dewe..
-F#/A#      Bm        E
 mangkat kerjo numpak montor
         A         F#m
mlakune ndadak.. diengkol
        Bm       E             A
mergo busi kotor lan akine wes tekor..

(Intro) Dm E

      A
ora koyo seng mbok sawang
         F#m
nglakoni urip pas-pasan
        D              E      A
nyambut gawe nggo ngayahi kewajiban..
-F#/A#   Bm      E
 sanguku dungo semangat
         A      F#m
kerjo ra kakean sambat
     Bm     E                  A     E
ono anak'e uwong seng kudu tak rumat..

(Chorus)
       A      C#       F#m
sak isone tak kuat-kuatke..
E             D
mung kanggo kowe
  A         Bm         E
siji-sijine seng ayu dewe

        A   C#           F#m
tak lakoni esuk, awan, wengi..
E        D       E        A      E
susahku iki kowe ra perlu ngerti..

         A
koyo mengkene rasane
         F#m
yen dadi wong ora nduwe
     D             E         A
abot enteng.. kudu tak pikul dewe..

(Int.) F#m C#m D A
       Bm E A..
       D E C# F#m
       Bm E A..

-F#/A#   Bm      E
 sanguku dungo semangat
         A      F#m
kerjo ra kakean sambat
     Bm       E
ono anak'e.. uwong seng
         A             E
kudu tak rumat.. ho wouwo..

(Chorus)
       A      C#       F#m
sak isone tak kuat-kuatke..
E             D
mung kanggo kowe
  A         Bm         E
siji-sijine seng ayu dewe

        A   C#           F#m
tak lakoni esuk, awan, wengi..
E        D       E        A      E
susahku iki kowe ra perlu ngerti..

   D
nyebar godong koro
       A         F#m
kudu sabar sak wetoro
       Bm       E          A  F#m
mugo-mugo dewe iso urip mulyo..
       Bm       E          A
mugo-mugo dewe iso urip mulyo..

(Outro) Dm A
Lihat Semua :

Hendra Kumbara

Chord Kunci Gitar lainnya: