Kunci Gitar Staso Prasetyo - Ikhlas Ati



Capo di fret 3

(Intro) C G/B Am F
        Dm G C

C              Em
dek.. aku kudu piye..
  F                  G
malah.. koyo ngene dadine..
  F             Fm
raono kabare.. aku mbok lalekne
         E
malah krungu karo liyane..

C                Em
dek.. ra mesakno aku..
     F                    G
sing berjuang mung kanggo kowe..
 F               Fm
opo ora eling.. mbiyen janjine
    E
ora bakal ninggalke..

               Am    -G     F
mending aku pasrah.. aku pasrah..
               C
mending aku pasrah..

(Chorus)
           Am                        Dm
ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
      G                         C   E
opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
        Am                   Dm
jarene mbiyen rabakal mblenjani janji
         G                  C
janji ra bakal gawe loro njero ning ati
 Em              Am
pepujaning ati kowe sing tak tresnani
            F          G         C
ikhlas ning ati.. kowe ninggalno aku..

(Int.) Am Em F G
       Am Em F G
       Dm-C-Bm-C

C                Em
dek.. ra mesakno aku..
     F                    G
sing berjuang mung kanggo kowe..
 F               Fm
opo ora eling.. mbiyen janjine
    E
ora bakal ninggalke..

               Am    -G     F
mending aku pasrah.. aku pasrah..
               C
mending aku pasrah..

(Chorus)
           Am                        Dm
ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
      G                         C   E
opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
        Am                   Dm
jarene mbiyen rabakal mblenjani janji
         G                  C
janji ra bakal gawe loro njero ning ati
 Em              Am
pepujaning ati kowe sing tak tresnani
            F          G         C    E
ikhlas ning ati.. kowe ninggalno aku..

           Am                        Dm
ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
      G                         C   E
opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
        Am                   Dm
jarene mbiyen rabakal mblenjani janji
         G                  C
janji ra bakal gawe loro njero ning ati
 Em              Am
pepujaning ati kowe sing tak tresnani
            F          G         C
ikhlas ning ati.. kowe ninggalno aku..



Staso Prasetyo - Ikhlas Ati

(Intro) D# A#/D Cm G#
        Fm A# D#

D#             Gm
dek.. aku kudu piye..
  G#                 A#
malah.. koyo ngene dadine..
  G#            G#m
raono kabare.. aku mbok lalekne
         G
malah krungu karo liyane..

D#               Gm
dek.. ra mesakno aku..
     G#                   A#
sing berjuang mung kanggo kowe..
 G#              G#m
opo ora eling.. mbiyen janjine
    G
ora bakal ninggalke..

               Cm    -A#    G#
mending aku pasrah.. aku pasrah..
               D#
mending aku pasrah..

(Chorus)
           Cm                        Fm
ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
      A#                        D#  G
opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
        Cm                   Fm
jarene mbiyen rabakal mblenjani janji
         A#                 D#
janji ra bakal gawe loro njero ning ati
 Gm              Cm
pepujaning ati kowe sing tak tresnani
            G#         A#        D#
ikhlas ning ati.. kowe ninggalno aku..

(Int.) Cm Gm G# A#
       Cm Gm G# A#
       Fm-D#-Dm-D#

D#               Gm
dek.. ra mesakno aku..
     G#                   A#
sing berjuang mung kanggo kowe..
 G#              G#m
opo ora eling.. mbiyen janjine
    G
ora bakal ninggalke..

               Cm    -A#    G#
mending aku pasrah.. aku pasrah..
               D#
mending aku pasrah..

(Chorus)
           Cm                        Fm
ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
      A#                        D#  G
opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
        Cm                   Fm
jarene mbiyen rabakal mblenjani janji
         A#                 D#
janji ra bakal gawe loro njero ning ati
 Gm              Cm
pepujaning ati kowe sing tak tresnani
            G#         A#        D#   G
ikhlas ning ati.. kowe ninggalno aku..

           Cm                        Fm
ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
      A#                        D#  G
opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
        Cm                   Fm
jarene mbiyen rabakal mblenjani janji
         A#                 D#
janji ra bakal gawe loro njero ning ati
 Gm              Cm
pepujaning ati kowe sing tak tresnani
            G#         A#        D#
ikhlas ning ati.. kowe ninggalno aku..
Lihat Semua Chord Staso Prasetyo
Posted on : by
Related Chords: