Kunci Gitar Hendra Kumbara - Yowis!



Capo di fret 5

(Intro) F G Em Am Dm G C..

  C                  Em
yowis.. ben dadi kenangan
  Am                     Em
yowis.. mung ning angan angan..
F                 Fm
tresno sing tak gadang
            C    G/B    Am
mung mandeg ning tengah dalan
 Dm      G         C     Fm
aku kowe wes ora sejalan..

  C                  Em
yowis.. ben dadi cerito..
  Am                     Em
yowis.. mung sak kedep moto..
F           Fm
janjimu ra ori..
       C    G/B Am
jebule mung KW  siji
     Dm           G         C
jare tulus jebule mung apus-apus..

F     G      Em       Am
aku nangis.. ra uwis-uwis..
Dm          G            C
teles kebes wes nganti kalis..
F     G      Em               Am
aku kangen.. ning mung tak pendem..
Dm           G              C
nangis mergo janjimu sing lamis..

(Chorus)
C                     F
opo meneh sing mbok goleki..
G                          C
rumangsaku kabeh wes tak turuti
A                        Dm
tibo tangiku mung kanggo kowe
             G
senajan sak onone
                      C
sing penting perjuangane..

C                   F
opo mergo wong ora nduwe..
G                      C
kowe nganti tego ninggalake..
 A                    Dm
snajan atiku wes ajur mumur
              G
tetep kudu bersyukur
                     (C)
kabeh wes ono sing ngatur..

(Int.) C-G/B-Am-G-F  G  F  G
       Dm  Em  Fm  G

F     G      Em       Am
aku nangis.. ra uwis-uwis..
Dm          G            C
teles kebes wes nganti kalis..
F     G      Em               Am
aku kangen.. ning mung tak pendem..
Dm           G              C
nangis mergo janjimu sing lamis..

(Chorus)
C                     F
opo meneh sing mbok goleki..
G                          C
rumangsaku kabeh wes tak turuti
A                        Dm
tibo tangiku mung kanggo kowe
             G
senajan sak onone
                      C
sing penting perjuangane..

C                   F
opo mergo wong ora nduwe..
G                      C
kowe nganti tego ninggalake..
 A                    Dm
snajan atiku wes ajur mumur
              G
tetep kudu bersyukur
                      C
kabeh wes ono sing ngatur..

 A                    Dm
snajan atiku wes ajur mumur
              G
tetep kudu bersyukur
                      C   Fm C
kabeh wes ono sing ngatur..



Hendra Kumbara - Yowis!

(Intro) Bb C Am Dm Gm C F..

  F                  Am
Yowis.. ben dadi kenangan
  Dm                     Am
Yowis.. mung ning angan angan..
Bb                Bbm
tresno sing tak gadang
            F    Em     Dm
mung mandeg ning tengah dalan
 Gm      C         F     Bbm
aku kowe wes ora sejalan..

  F                  Am
Yowis.. ben dadi cerito..
  Dm                     Am
yowis.. mung sak kedep moto..
Bb          Bbm
janjimu ra ori..
       F    Em Dm
jebule mung KW siji
     Gm           C         F
jare tulus jebule mung apus-apus..

Bb    C      Am       Dm
aku nangis.. ra uwis-uwis..
Gm          C            F
teles kebes wes nganti kalis..
Bb    C      Am               Dm
aku kangen.. ning mung tak pendem..
Gm           C              F
nangis mergo janjimu sing lamis..

(Chorus)
F                     Bb
opo meneh sing mbok goleki..
C                          F
rumangsaku kabeh wes tak turuti
D                        Gm
tibo tangiku mung kanggo kowe
             C
senajan sak onone
                      F
sing penting perjuangane..

F                   Bb
opo mergo wong ora nduwe..
C                      F
kowe nganti tego ninggalake..
 D                    Gm
snajan atiku wes ajur mumur
              C
tetep kudu bersyukur
                     (F)
kabeh wes ono sing ngatur..

(Int.) F-Em-Dm-C-Bb  C  Bb  C
       Gm  Am  Bbm  C

Bb    C      Am       Dm
aku nangis.. ra uwis-uwis..
Gm          C            F
teles kebes wes nganti kalis..
Bb    C      Am               Dm
aku kangen.. ning mung tak pendem..
Gm           C              F
nangis mergo janjimu sing lamis..

(Chorus)
F                     Bb
opo meneh sing mbok goleki..
C                          F
rumangsaku kabeh wes tak turuti
D                        Gm
tibo tangiku mung kanggo kowe
             C
senajan sak onone
                      F
sing penting perjuangane..

F                   Bb
opo mergo wong ora nduwe..
C                      F
kowe nganti tego ninggalake..
 D                    Gm
snajan atiku wes ajur mumur
              C
tetep kudu bersyukur
                      F
kabeh wes ono sing ngatur..

 D                    Gm
snajan atiku wes ajur mumur
              C
tetep kudu bersyukur
                      F   Bbm F
kabeh wes ono sing ngatur..
Lihat Semua Chord Hendra Kumbara
Posted on : by
Related Chords: