Kunci Gitar Hendra Kumbara - Dalan Lurus



(Intro) Am G/B C..
        Am G/B C..
        E  Am G D/F#
        F Dm E

F        E         Am
 saben lewat dalan iki..
Am         G/B       C
 maktratap rasaning ati..
  E
senajan mung sedelo
            Am G    D/F#
senajan sak kedepan moto
    F       Dm         E
rasane loro ning ati gelo..

F         E         Am
 saben mlaku turut ndalan
Am      G/B        C
 rasane tansah kelingan..
E
aku wis rumongso
         Am G    D/F#
pancen dudu sopo sopo..
      F
sing aku iso
      E           Am     A
mung usaha lan.. ndungo..

(Chorus)
     Dm
ora ono liyo
                G
sing ning njero dodo..
          C
yo mung siji..
                     F
tak patri ning njero ati..

           Dm
rabakal berpaling..
 E                           Am     A
mung jenengmu sing tak eling eling..
      Dm                   G
raono liyane sing iso nggantekke..
           C                     F
yen mung gebyare ndunyo lan sak isine..
             Dm
tulus lan percoyo..
E                          Am
dalan lurus marang sing Kuoso..

(Intro) Am G/B C..
        Am G/B C..
        E  Am G D/F#
        F Dm E..

F         E         Am
 saben mlaku turut ndalan
Am      G/B        C
 rasane tansah kelingan..
E
aku wis rumongso
         Am G    D/F#
pancen dudu sopo sopo..
      F
sing aku iso
      E           Am     A
mung usaha lan.. ndungo..

(Chorus)
     Dm
ora ono liyo
                G
sing ning njero dodo..
          C
yo mung siji..
                     F
tak patri ning njero ati..

           Dm
rabakal berpaling..
 E                           Am     A
mung jenengmu sing tak eling eling..
      Dm                   G
raono liyane sing iso nggantekke..
           C                     F
yen mung gebyare ndunyo lan sak isine..
             Dm
tulus lan percoyo..
E                          Am G D/F#
dalan lurus marang sing Kuoso..
E                          Am E Am
dalan lurus marang sing Kuoso..

Chord Hendra Kumbara

Chord Hendra Kumbara - Dalan Lurus

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :