Kunci Gitar Ilux ID - Wong Nomer Loro Chord



    Am          Em
aku kangen slirane..
         F         C
nanging aku kudu pie..
 Dm       G          F          G
HPne di sadap karo pacare dewe..

(Intro) C  G  F G C..

C                     G
langit.. iso kah kowe nyampekke..
     F            G          C
roso kangen sing ono ning atiku..
  C                   G
langit.. iso kah kowe nyampekke..
      F          G          C
sak tenane.. aku sek sayang de'e..

(Intro) F G C..

    Am          Em
aku kangen slirane..
         F         C
nanging aku kudu pie..
 Dm       G          F          G
HPne di sadap karo pacare dewe..

(Chorus)
         F            G
yo ngene iki.. nasipe wong nomer loro
    Em           E           A
aku mung dadi simpenan pas kowe butuh..
          Dm
ora iso duweni..
             G                 C
aku kudu ngerteni cerito loro iki..

         F            G
yo ngene iki.. nasipe wong nomer loro
    Em         E         A
aku ra iso ngancani sabendinone..
            Dm
aku dewe ra ngerti..
                 G
nganti kapan nglakoni..
                C
manut dalane Gusti..

(Int.) F  G  Em E A..
       Dm  G  C..

    Am          Em
aku kangen slirane..
         F         C
nanging aku kudu pie..
 Dm       G          F          G
HPne di sadap karo pacare dewe..

(Chorus)
         F            G
yo ngene iki.. nasipe wong nomer loro
    Em           E           A
aku mung dadi simpenan pas kowe butuh..
          Dm
ora iso duweni..
             G                 C
aku kudu ngerteni cerito loro iki..

         F            G
yo ngene iki.. nasipe wong nomer loro
    Em         E         A
aku ra iso ngancani sabendinone..
            Dm
aku dewe ra ngerti..
                 G
nganti kapan nglakoni..
                C
manut dalane Gusti..
A            Dm
 aku dewe ra ngerti..
                 G
nganti kapan nglakoni..
                F Fm G C
manut dalane Gusti..



Ilux ID - Wong Nomer Loro

    Fm          Cm
aku kangen slirane..
         C#        G#
nanging aku kudu pie..
 A#m      D#         C#         D#
HPne di sadap karo pacare dewe..

(Intro) G#  D#  C# D# G#..

G#                    D#
langit.. iso kah kowe nyampekke..
     C#           D#         G#
roso kangen sing ono ning atiku..
  G#                  D#
langit.. iso kah kowe nyampekke..
      C#         D#         G#
sak tenane.. aku sek sayang de'e..

(Intro) C# D# G#..

    Fm          Cm
aku kangen slirane..
         C#        G#
nanging aku kudu pie..
 A#m      D#         C#         D#
HPne di sadap karo pacare dewe..

(Chorus)
         C#           D#
yo ngene iki.. nasipe wong nomer loro
    Cm           C           F
aku mung dadi simpenan pas kowe butuh..
          A#m
ora iso duweni..
             D#                G#
aku kudu ngerteni cerito loro iki..

         C#           D#
yo ngene iki.. nasipe wong nomer loro
    Cm         C         F
aku ra iso ngancani sabendinone..
            A#m
aku dewe ra ngerti..
                 D#
nganti kapan nglakoni..
                G#
manut dalane Gusti..

(Int.) C#  D#  Cm C F..
       A#m  D#  G#..

    Fm          Cm
aku kangen slirane..
         C#        G#
nanging aku kudu pie..
 A#m      D#         C#         D#
HPne di sadap karo pacare dewe..

(Chorus)
         C#           D#
yo ngene iki.. nasipe wong nomer loro
    Cm           C           F
aku mung dadi simpenan pas kowe butuh..
          A#m
ora iso duweni..
             D#                G#
aku kudu ngerteni cerito loro iki..

         C#           D#
yo ngene iki.. nasipe wong nomer loro
    Cm         C         F
aku ra iso ngancani sabendinone..
            A#m
aku dewe ra ngerti..
                 D#
nganti kapan nglakoni..
                G#
manut dalane Gusti..
F            A#m
 aku dewe ra ngerti..
                 D#
nganti kapan nglakoni..
                C# C#m D# G#
manut dalane Gusti..

Chord Ilux ID - Wong Nomer Loro

Lihat Semua :