Kunci Gitar People Java Rasta - Iyo Hooh Bener



(Intro) Am... Am...

Am
yen disawang ra penak, suarane sengak
            Am                Dm
tindikane kebak, sandangane lekak..

               Am
nakal.. oleh tapi ojo bodo
 Dm              Am
iyo.. kowe ojo keset dadi uwong
  Dm               Am
hooh.. mugo iso nyenengke wong tuwo
  E     E   D    C  Bm  Am
bener.. ojo ngapusi konco

             Am
dikandani ngeyel, uripe yo angel
                  Am
seneng nggawe jengkel, klakuane guathel
             Am
sekolah ra gelem, kerjo yo ra gelem
                 Am
nganggur yo ra gelem, matek yo ra gelem

(Intro) Am... Am...

  Dm               Am
nakal.. oleh tapi ojo bodo bodo
 Dm              Am
iyo.. kowe ojo keset dadi uwong
  Dm               Am
hooh.. mugo iso nyenengke wong tuwo
  E     E   D    C  Bm  Am
bener.. ojo ngapusi konco

            Am
ambune njelei, senenge ngapusi
                  Am
neng ndalan kemlinti, diseneni kemaki
           Am
omongane saru, guyone ra lucu
            Am              Dm
polahe yo wagu, uwong opo watu..

               Am
nakal.. oleh tapi ojo bodo
 Dm              Am
iyo.. kowe ojo keset dadi uwong
  Dm               Am
hooh.. mugo iso nyenengke wong tuwo
  E     E   D    C  Bm  Am
bener.. ojo ngapusi konco

               Am
matane sak jengkol, lambene metekol
             Am
ndase koyo botol, bentuke koyo tongkol
              Am
ngompori kancane, duwet ora duwe
            Am              Am G# G F#m
suwe suwe kere, kowe arep piye

(Outro) Am G# G F#m
        Am G# G F#m
        Am G# G F#m Am



People Java Rasta - Iyo Hooh Bener

(Intro) Gm... Gm...

Gm
yen disawang ra penak, suarane sengak
            Gm                Cm
tindikane kebak, sandangane lekak..

               Gm
nakal.. oleh tapi ojo bodo
 Cm              Gm
iyo.. kowe ojo keset dadi uwong
  Cm               Gm
hooh.. mugo iso nyenengke wong tuwo
  D     D   C    Bb Am  Gm
bener.. ojo ngapusi konco

             Gm
dikandani ngeyel, uripe yo angel
                  Gm
seneng nggawe jengkel, klakuane guathel
             Gm
sekolah ra gelem, kerjo yo ra gelem
                 Gm
nganggur yo ra gelem, matek yo ra gelem

(Intro) Gm... Gm...

  Cm               Gm
nakal.. oleh tapi ojo bodo bodo
 Cm              Gm
iyo.. kowe ojo keset dadi uwong
  Cm               Gm
hooh.. mugo iso nyenengke wong tuwo
  D     D   C    Bb Am  Gm
bener.. ojo ngapusi konco

            Gm
ambune njelei, senenge ngapusi
                  Gm
neng ndalan kemlinti, diseneni kemaki
           Gm
omongane saru, guyone ra lucu
            Gm              Cm
polahe yo wagu, uwong opo watu..

               Gm
nakal.. oleh tapi ojo bodo
 Cm              Gm
iyo.. kowe ojo keset dadi uwong
  Cm               Gm
hooh.. mugo iso nyenengke wong tuwo
  D     D   C    Bb Am  Gm
bener.. ojo ngapusi konco

               Gm
matane sak jengkol, lambene metekol
             Gm
ndase koyo botol, bentuke koyo tongkol
              Gm
ngompori kancane, duwet ora duwe
            Gm              Gm F# F Em
suwe suwe kere, kowe arep piye

(Outro) Gm F# F Em
        Gm F# F Em
        Gm F# F Em Gm
Lihat Semua Chord People Java Rasta
Posted on : by
Related Chords: