Kunci Gitar Safira Inema - Banyu Mili



Capo di fret 3

(Intro) Am...
        Am Em Am Em
        Am Dm G..

C    G    Am
 separone..
C       G             Am
 wengi iki sing tak liwati..
C        G    Am
 nanging kowe..
C           G         Am
 rung katon kowe rung ngabari..
F   C          G            Am
 ilalang nong.. neng nduwur geni
F       G            Am    Em Am Em
 sabendino.. mung ngobong ati..

(Intro) G  G  F  G

C     G  Am
 kepriye..
C        G           Am
 karepmu kuwi njur kepriye..
F        C     G         Am
 nggonku melu.. tansah nuruti..
F      G          Am
 paribasane banyu mili..

(Chorus)
F      C   G          Am
 neng opo.. yen eneng tresno..
F      C         G
 pungkasane yen mung loro..
F     C   G             Am
 getunku.. ra mergo tresnoku..
F        G            Am     Em Am Dm G
 getun tepung.. karo sliramu..

C     G  Am
 kepriye..
C        G           Am
 karepmu kuwi njur kepriye..
F        C     G         Am
 nggonku melu.. tansah nuruti..
F      G         (Am)
 paribasane banyu mili..

(Int.) Am Em Am Em Am
       Am-G

(Chorus)
F      C   G          Am
 neng opo.. yen eneng tresno..
F      C         G
 pungkasane yen mung loro..
F     C   G             Am
 getunku.. ra mergo tresnoku..
F        G            Am
 getun tepung.. karo sliramu..

F      C   G          Am
 neng opo.. yen eneng tresno..
F      C         G
 pungkasane yen mung loro..
F     C   G             Am
 getunku.. ra mergo tresnoku..
F        G            Am
 getun tepung.. karo sliramu..
F        G            Am
 getun tepung.. karo sliramu..





(Intro) Cm...
        Cm Gm Cm Gm
        Cm Fm A#..

D#   A#   Cm
 separone..
D#      A#            Cm
 wengi iki sing tak liwati..
D#       A#   Cm
 nanging kowe..
D#          A#        Cm
 rung katon kowe rung ngabari..
G#  D#         A#           Cm
 ilalang nong.. neng nduwur geni
G#      A#           Cm    Gm Cm Gm
 sabendino.. mung ngobong ati..

(Intro) A# A# G# A#

D#    A# Cm
 kepriye..
D#       A#          Cm
 karepmu kuwi njur kepriye..
G#       D#    A#        Cm
 nggonku melu.. tansah nuruti..
G#     A#         Cm
 paribasane banyu mili..

(Chorus)
G#     D#  A#         Cm
 neng opo.. yen eneng tresno..
G#     D#        A#
 pungkasane yen mung loro..
G#    D#  A#            Cm
 getunku.. ra mergo tresnoku..
G#       A#           Cm     Gm Cm Fm A#
 getun tepung.. karo sliramu..

D#    A# Cm
 kepriye..
D#       A#          Cm
 karepmu kuwi njur kepriye..
G#       D#    A#        Cm
 nggonku melu.. tansah nuruti..
G#     A#        (Cm)
 paribasane banyu mili..

(Int.) Cm Gm Cm Gm Cm
       Cm-A#

(Chorus)
G#     D#  A#         Cm
 neng opo.. yen eneng tresno..
G#     D#        A#
 pungkasane yen mung loro..
G#    D#  A#            Cm
 getunku.. ra mergo tresnoku..
G#       A#           Cm
 getun tepung.. karo sliramu..

G#     D#  A#         Cm
 neng opo.. yen eneng tresno..
G#     D#        A#
 pungkasane yen mung loro..
G#    D#  A#            Cm
 getunku.. ra mergo tresnoku..
G#       A#           Cm
 getun tepung.. karo sliramu..
G#       A#           Cm
 getun tepung.. karo sliramu..
Lihat Semua :

Safira Inema

Chord Kunci Gitar lainnya: