Kunci Gitar Abah Lala - Tan Mantan



Am                 F
tan mantan, tan mantan, tan mantan..
G               Am
koyo es teh plastikan..
Am                 F
cantelke, cantelke paku..
G               Am
terus di buang ndalan..

(Intro) Am F G..
        Am F G E..

Am           F
wis uwis aku wis ora nggagas..
 G                  Am
uwis cukup wae ora usah diteruske
  F              G
jare mencintai jebule mung ngapusi..
  G
niat tak jak rabi 
        E
malah selingkuh ning mburi..

 Am                    F
aku wis ra betah yen terus koyo ngene..
   G                        Am
gandeng karo kowe aku mung mbok permainke..
   Am                  F
mending prei wae cukup tekan semene..
   G                     E
ra sah suwe suwe aku tak golek liyane..

(Chorus)
Am                 F
tan mantan, tan mantan, tan mantan..
G               Am
koyo es teh plastikan..
Am                 F
cantelke, cantelke paku..
G               Am
terus di guang ndalan..

Am                    F
tan mantan, mantan mantan..ku..
G         Am
ra sah aleman..
Am                   F
sing penting aku wis tau..
G          Am
wis tau kencan..

(Rapp)
Am                     F
maturnuwun kanggo kowe sing wis nyepelekke
  G                          Am
roso tresno sing tulus malah mung siakke
  Am                F
tapi rapopo aku iki wis iso nerimo
   G
mending urip dewe
          Am
timbang loro jroning dodo..

 Am    F   G         Am
ho.. ooo.. ra sah aleman
Am     F   G         Am  E
hu.. uuu.. aku wis tau..

(Int.) Am F G..
       Am F G E..

Am           F
wis uwis aku wis ora nggagas..
 G                  Am
uwis cukup wae ora usah diteruske
  F              G
jare mencintai jebule mung ngapusi..
  G
niat tak jak rabi 
        E
malah selingkuh ning mburi..

 Am                    F
aku wis ra betah yen terus koyo ngene..
   G                        Am
gandeng karo kowe aku mung mbok permainke..
   Am                  F
mending prei wae cukup tekan semene..
   G                     E
ra sah suwe suwe aku tak golek liyane..

(Chorus)
Am                 F
tan mantan, tan mantan, tan mantan..
G               Am
koyo es teh plastikan..
Am                 F
cantelke, cantelke paku..
G               Am
terus di guang ndalan..

Am                    F
tan mantan, mantan mantan..ku..
G         Am
ra sah aleman..
Am                   F
sing penting aku wis tau..
G          Am
wis tau kencan..

Am                 F
tan mantan, tan mantan, tan mantan..
G               Am
koyo es teh plastikan..
Am                 F
cantelke, cantelke paku..
G               Am
terus di buang ndalan..

Am                    F
tan mantan, mantan mantan..ku..
G         Am
ra sah aleman..
Am                   F
sing penting aku wis tau..
G          Am
wis tau kencan..

(Outro) Am F G..
        Am F G Am..
Lihat Semua :

Abah Lala

Chord Kunci Gitar lainnya: