Kunci Gitar Abah Lala - Rasah Aleman



Capo di fret 5

(Intro) C Em Am G
       F Em G..

C           Em          Am    G
aku.. wis kulino.. ngerasakke..
  Fm        G#       C
pait legine kahanan urip..
C            Em           Am  G
perih.. ra diroso.. wis biasa..
 F         D           G
awit cilik ra tau dimanja..

   Em       Am
ra tau.. aleman..
   F            D       G   G7
montang manting usaha dewe..

C           Em            Am
yo ra.. tau sambat.. karo konco..
 Fm          G#         C
opo maneh curhat.. karo tonggo..
C               Em            Am
nadyan.. kadang ati.. ngampet loro..
  F            D             G
tetep tegar ra nganggo ngersulo..

    Em         Am
tak gawe.. semangat..
  F                 D        G
kabeh kuwi.. kanggo awakku dewe..

(Chorus)
      C                Em
rasah nunggu.. sing ngucapke..
    Am
selamat pagi nggo kowe..
        F                Dm
ra usah nunggu.. sing ngucapke..
    G
semangat nggo awakmu..

      C                Em
rasah nunggu.. sing ngucapke..
        Am
selamat malam nggo kowe..
      F                Dm
rasah nunggu.. sing ngucapke..
    G
semangat nggo awakmu..

C
 ora usah sambat
G                  Am
 mergo kowe kudu kuat
               Em               F
rausah aleman.. daripada dadi tuman
                Em
senadyan wong kere
                         Dm
sing penting tumandang gawe
                         G
timbangane mung klumbrak klumbruk
                G
koyo kumkuman anduk.. (ho'a ho'e..)

C                   G
 ora ndedet ora nde yang
                   Am
ora ndedet ora nde yang
                   Em
ora ndedet ora nde yang
          F C Dm G
dewe wani..

    Em         Am
tak gawe.. semangat..
  F                 D        G
kabeh kuwi.. kanggo awakku dewe..

(Chorus)
      C                Em
rasah nunggu.. sing ngucapke..
    Am
selamat pagi nggo kowe..
        F                Dm
ra usah nunggu.. sing ngucapke..
    G
semangat nggo awakmu..

      C                Em
rasah nunggu.. sing ngucapke..
        Am
selamat malam nggo kowe..
      F                Dm
rasah nunggu.. sing ngucapke..
    G
semangat nggo awakmu..

C
 ora usah sambat
G                  Am
 mergo kowe kudu kuat
               Em               F
rausah aleman.. daripada dadi tuman
                Em
senadyan wong kere
                         Dm
sing penting tumandang gawe
                         G
timbangane mung klumbrak klumbruk
                G
koyo kumkuman anduk.. (ho'a ho'e..)

C                   G
 ora ndedet ora nde yang
                   Am
ora ndedet ora nde yang
                   Em
ora ndedet ora nde yang
          F C Dm G
dewe wani..

(Chorus)
      C                Em
rasah nunggu.. sing ngucapke..
    Am
selamat pagi nggo kowe..
        F                Dm
ra usah nunggu.. sing ngucapke..
    G
semangat nggo awakmu..

      C                Em
rasah nunggu.. sing ngucapke..
        Am
selamat malam nggo kowe..
      F                Dm
rasah nunggu.. sing ngucapke..
    G
semangat nggo awakmu..

  Em          Am
kudu.. digawe semangat..
  F                 G         C
kabeh kuwi.. kanggo masa depanmu..



Abah Lala - Rasah Aleman

(Intro) F Am Dm C
       A# Am C..

F           Am          Dm    C
aku.. wis kulino.. ngerasakke..
  A#m       C#       F
pait legine kahanan urip..
F            Am           Dm  C
perih.. ra diroso.. wis biasa..
 A#        G           C
awit cilik ra tau dimanja..

   Am       Dm
ra tau.. aleman..
   A#           G       C   C7
montang manting usaha dewe..

F           Am            Dm
yo ra.. tau sambat.. karo konco..
 A#m         C#         F
opo maneh curhat.. karo tonggo..
F               Am            Dm
nadyan.. kadang ati.. ngampet loro..
  A#           G             C
tetep tegar ra nganggo ngersulo..

    Am         Dm
tak gawe.. semangat..
  A#                G        C
kabeh kuwi.. kanggo awakku dewe..

(Chorus)
      F                Am
rasah nunggu.. sing ngucapke..
    Dm
selamat pagi nggo kowe..
        A#               Gm
ra usah nunggu.. sing ngucapke..
    C
semangat nggo awakmu..

      F                Am
rasah nunggu.. sing ngucapke..
        Dm
selamat malam nggo kowe..
      A#               Gm
rasah nunggu.. sing ngucapke..
    C
semangat nggo awakmu..

F
 ora usah sambat
C                  Dm
 mergo kowe kudu kuat
               Am               A#
rausah aleman.. daripada dadi tuman
                Am
senadyan wong kere
                         Gm
sing penting tumandang gawe
                         C
timbangane mung klumbrak klumbruk
                C
koyo kumkuman anduk.. (ho'a ho'e..)

F                   C
 ora ndedet ora nde yang
                   Dm
ora ndedet ora nde yang
                   Am
ora ndedet ora nde yang
          A# F Gm C
dewe wani..

    Am         Dm
tak gawe.. semangat..
  A#                G        C
kabeh kuwi.. kanggo awakku dewe..

(Chorus)
      F                Am
rasah nunggu.. sing ngucapke..
    Dm
selamat pagi nggo kowe..
        A#               Gm
ra usah nunggu.. sing ngucapke..
    C
semangat nggo awakmu..

      F                Am
rasah nunggu.. sing ngucapke..
        Dm
selamat malam nggo kowe..
      A#               Gm
rasah nunggu.. sing ngucapke..
    C
semangat nggo awakmu..

F
 ora usah sambat
C                  Dm
 mergo kowe kudu kuat
               Am               A#
rausah aleman.. daripada dadi tuman
                Am
senadyan wong kere
                         Gm
sing penting tumandang gawe
                         C
timbangane mung klumbrak klumbruk
                C
koyo kumkuman anduk.. (ho'a ho'e..)

F                   C
 ora ndedet ora nde yang
                   Dm
ora ndedet ora nde yang
                   Am
ora ndedet ora nde yang
          A# F Gm C
dewe wani..

(Chorus)
      F                Am
rasah nunggu.. sing ngucapke..
    Dm
selamat pagi nggo kowe..
        A#               Gm
ra usah nunggu.. sing ngucapke..
    C
semangat nggo awakmu..

      F                Am
rasah nunggu.. sing ngucapke..
        Dm
selamat malam nggo kowe..
      A#               Gm
rasah nunggu.. sing ngucapke..
    C
semangat nggo awakmu..

  Am          Dm
kudu.. digawe semangat..
  A#                C         F
kabeh kuwi.. kanggo masa depanmu..
Lihat Semua :

Abah Lala

Chord Kunci Gitar lainnya: