Kunci Gitar Abah Lala - Pengen Nduweni



Capo di fret 1

(Intro) C Fm C Fm
        Am G F  Fm G

  C          Fm
senadyan ati wis karep
C          E         Am
nanging duite isih cupet..
       F         G          C  Fm G
mung dadi impian kapan nduweni..

C       Fm
opo iki nasipe
C          E        Am
opo pancen iki takdire..
       F        G         C
durung ketemu dalan rejekine..

Dm         G
mung dadi angen-angen
Em         Am
kapan iso nduweni
      Dm        D        G
amung dedungo.. mugo keturutan..

(Chorus)
       C          G
ra nduedet.. kudu sabar..
       Am         Em
pancen kudu.. tak trimo..
F            C
koyo ngene.. rekasane..
    Dm                    G
yen lagi dadi wong ora nduwe..

       C          G
ra nduedet.. kudu sabar..
       Am         Em
pancen kudu.. tak trimo..
F                  C
penting sabar.. tambah ikhtiar..
  Dm           G            C
luwih semangat sing nyambut gawe..

(Int.) C Fm C Fm
       Am G F  Fm G..

C       Fm
opo iki nasipe
C          E        Am
opo pancen iki takdire..
       F        G         C
durung ketemu dalan rejekine..

Dm         G
mung dadi angen-angen
Em         Am
kapan iso nduweni
      Dm        D        G
amung dedungo.. mugo keturutan..

(Chorus)
       C          G
ra nduedet.. kudu sabar..
       Am         Em
pancen kudu.. tak trimo..
F            C
koyo ngene.. rekasane..
    Dm                    G
yen lagi dadi wong ora nduwe..

       C          G
ra nduedet.. kudu sabar..
       Am         Em
pancen kudu.. tak trimo..
F                  C
penting sabar.. tambah ikhtiar..
  Dm           G            C
luwih semangat sing nyambut gawe..
  Dm           G            C
luwih semangat sing nyambut gawe..



Abah Lala - Pengen Nduweni

(Intro) C# F#m C# F#m
        A#m G# F#  F#m G#

  C#         F#m
senadyan ati wis karep
C#         F         A#m
nanging duite isih cupet..
       F#        G#         C# F#m G#
mung dadi impian kapan nduweni..

C#      F#m
opo iki nasipe
C#         F        A#m
opo pancen iki takdire..
       F#       G#        C#
durung ketemu dalan rejekine..

D#m        G#
mung dadi angen-angen
Fm         A#m
kapan iso nduweni
      D#m       D#       G#
amung dedungo.. mugo keturutan..

(Chorus)
       C#         G#
ra nduedet.. kudu sabar..
       A#m        Fm
pancen kudu.. tak trimo..
F#           C#
koyo ngene.. rekasane..
    D#m                   G#
yen lagi dadi wong ora nduwe..

       C#         G#
ra nduedet.. kudu sabar..
       A#m        Fm
pancen kudu.. tak trimo..
F#                 C#
penting sabar.. tambah ikhtiar..
  D#m          G#           C#
luwih semangat sing nyambut gawe..

(Int.) C# F#m C# F#m
       A#m G# F#  F#m G#..

C#      F#m
opo iki nasipe
C#         F        A#m
opo pancen iki takdire..
       F#       G#        C#
durung ketemu dalan rejekine..

D#m        G#
mung dadi angen-angen
Fm         A#m
kapan iso nduweni
      D#m       D#       G#
amung dedungo.. mugo keturutan..

(Chorus)
       C#         G#
ra nduedet.. kudu sabar..
       A#m        Fm
pancen kudu.. tak trimo..
F#           C#
koyo ngene.. rekasane..
    D#m                   G#
yen lagi dadi wong ora nduwe..

       C#         G#
ra nduedet.. kudu sabar..
       A#m        Fm
pancen kudu.. tak trimo..
F#                 C#
penting sabar.. tambah ikhtiar..
  D#m          G#           C#
luwih semangat sing nyambut gawe..
  D#m          G#           C#
luwih semangat sing nyambut gawe..
Lihat Semua Chord Abah Lala
Posted on : by
Related Chords: