Kunci Gitar Abah Lala - Gede Roso



Capo di fret 5

(Intro) Am Em F C
        Dm G C..

C         Em       Am           Em
kudu piye maneh anggonku mbuktekke
        Dm                        G
tresno iki tulus ra mung nggo dolanan..
C            Em
wis tak perjuangke
         Am           Em
nganti bingung kudu piye
         Dm           G         C
pengenku mung siji nyenengke atimu..

Dm          G       C   G/B    Am
 opo kurang percoyo opo kurang bukti
Dm
 kabeh wis tak lakoni
       G
kudune kowe ngerteni..

(Chorus)
  Am     Em
gede.. roso..
        F                C
tresno iki tulus kanggo sliramu
   Dm         G            E
yo mung ono kowe.. ning atiku..
  Am        Em
nanging.. loro..
         F               C
yen roso sayangku mbok sio sio
  Dm                 G             C
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..

C         Em       Am           Em
kudu piye maneh anggonku mbuktekke
        Dm                        G
tresno iki tulus ra mung nggo dolanan..
C            Em
wis tak perjuangke
         Am           Em
nganti bingung kudu piye
         Dm           G         C
pengenku mung siji nyenengke atimu..

Dm          G       C   G/B    Am
 opo kurang percoyo opo kurang bukti
Dm
 kabeh wis tak lakoni
       G
kudune kowe ngerteni..

(Chorus)
  Am     Em
gede.. roso..
        F                C
tresno iki tulus kanggo sliramu
   Dm         G            E
yo mung ono kowe.. ning atiku..
  Am        Em
nanging.. loro..
         F               C
yen roso sayangku mbok sio sio
  Dm                 G             C
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..

                             Dm
cendol dawet, cendol dawet seger
                       G
cendol cendol, dawet dawet
                       C
cendol cendol, dawet dawet
                       Am
cendol cendol, dawet dawet
               Dm
cendol dawet seger
                G
piro? lima ngatusan
           E
gak pake ketan..
                              F
ji ro lu pat limo enem pitu wolu
                        F
tak kintang tak kintang oi
                        G
tak kintang tak kintang oi
                        G
tak kintang tak kintang oi
          E
lolo lolo yes..

(Chorus)
  Am     Em
gede.. roso..
        F                C
tresno iki tulus kanggo sliramu
   Dm         G            E
yo mung ono kowe.. ning atiku..
   Am       Em
nanging.. loro..
         F               C
yen roso sayangku mbok sio sio
  Dm                 G             C
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..
  Dm                 G             C
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..



Abah Lala - Gede Roso

(Intro) Dm Am Bb F
        Gm C F..

F         Am       Dm           Am
kudu piye maneh anggonku mbuktekke
        Gm                        C
tresno iki tulus ra mung nggo dolanan..
F            Am
wis tak perjuangke
         Dm           Am
nganti bingung kudu piye
         Gm           C         F
pengenku mung siji nyenengke atimu..

Gm          C       F   C/E    Dm
 opo kurang percoyo opo kurang bukti
Gm
 kabeh wis tak lakoni
       C
kudune kowe ngerteni..

(Chorus)
  Dm     Am
gede.. roso..
        Bb               F
tresno iki tulus kanggo sliramu
   Gm         C            A
yo mung ono kowe.. ning atiku..
  Dm        Am
nanging.. loro..
         Bb              F
yen roso sayangku mbok sio sio
  Gm                 C             F
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..

F         Am       Dm           Am
kudu piye maneh anggonku mbuktekke
        Gm                        C
tresno iki tulus ra mung nggo dolanan..
F            Am
wis tak perjuangke
         Dm           Am
nganti bingung kudu piye
         Gm           C         F
pengenku mung siji nyenengke atimu..

Gm          C       F   C/E    Dm
 opo kurang percoyo opo kurang bukti
Gm
 kabeh wis tak lakoni
       C
kudune kowe ngerteni..

(Chorus)
  Dm     Am
gede.. roso..
        Bb               F
tresno iki tulus kanggo sliramu
   Gm         C            A
yo mung ono kowe.. ning atiku..
  Dm        Am
nanging.. loro..
         Bb              F
yen roso sayangku mbok sio sio
  Gm                 C             F
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..

                             Gm
cendol dawet, cendol dawet seger
                       C
cendol cendol, dawet dawet
                       F
cendol cendol, dawet dawet
                       Dm
cendol cendol, dawet dawet
               Gm
cendol dawet seger
                C
piro? lima ngatusan
           A
gak pake ketan..
                              Bb
ji ro lu pat limo enem pitu wolu
                        Bb
tak kintang tak kintang oi
                        C
tak kintang tak kintang oi
                        C
tak kintang tak kintang oi
          A
lolo lolo yes..

(Chorus)
  Dm     Am
gede.. roso..
        Bb               F
tresno iki tulus kanggo sliramu
   Gm         C            A
yo mung ono kowe.. ning atiku..
   Dm       Am
nanging.. loro..
         Bb              F
yen roso sayangku mbok sio sio
  Gm                 C             F
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..
  Gm                 C             F
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..
Lihat Semua Chord Abah Lala
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.