Kunci Gitar Abah Lala - Ojo Dibandingke Chord



G                       C
 mung ko ngene kok dibanding-bandingke..
  D                    G
saing-saingke yo mesti kalah..
G                     C
 ku berharap engkau mengerti..
        D                G
dihati ini.. hanya ada kamu..

(Intro) C D G

G                   C
jelas bedo yen dibandingke..
D                   G
 ora ono sing tak pamerke..
Em                 Am
 aku raiso yen kon gawe-gawe..
C           D
 jujur sak onone..

G                    C
sopo wonge sing ra loro ati..
D                     G
 wes ngancani tekan semene..
Em                  Am
 nanging kabeh ora ono artine..
C        D
 ra ono ajine..

(Chorus)
G                       C
 mung ko ngene kok dibanding-bandingke..
  D                    G
saing-saingke yo mesti kalah..
G                  C
 tak oyak o aku yo ora mampu..
     D                  G
mung sak kuatku mencintaimu..

G                     C
 ku berharap engkau mengerti..
        D                G
dihati ini.. hanya ada kamu..

(Int.) C D G Em
       Am C D..

G                    C
sopo wonge sing ra loro ati..
D                     G
 wes ngancani tekan semene..
Em                  Am
 nanging kabeh ora ono artine..
C        D
 ra ono ajine..

(Chorus)
G                       C
 mung ko ngene kok dibanding-bandingke..
  D                    G
saing-saingke yo mesti kalah..
G                  C
 tak oyak o aku yo ora mampu..
     D                  G
mung sak kuatku mencintaimu..

G                     C
 ku berharap engkau mengerti..
        D                G
dihati ini.. hanya ada kamu..

G                       C
 mung ko ngene kok dibanding-bandingke..
  D                    G
saing-saingke yo mesti kalah..
G                  C
 tak oyak o aku yo ora mampu..
     D                  G
mung sak kuatku mencintaimu..

G                     C
 ku berharap engkau mengerti..
        D                G
dihati ini.. hanya ada kamu..
G                     C
 aku yakin engkau dan aku..
         D                    G
kan bersatu.. hingga akhir waktu..

Chord Abah Lala - Ojo Dibandingke

Lihat Semua :