Kunci Gitar Abah Lala - Dewe-Dewe





Capo di fret 2

(Intro) Am Em Am Em
        F G C

C
kabeh wes ngrasakke
    Am
lelakone wong urip
  F            Dm
bungah susah tibo tangi..
G                 C  G
 kabeh wes ngelakoni..

  C
dalan rejeki manungso
 Am
ora iso podo..
      F           Dm
gari usahane, lan dongane..
G            C
 di akehi syukure..

(Chorus)
    Am
ora usah ngurusi
   Em
urusane wong liyo
      F
ojo butuh ngawur
                G
rejeki ono sing ngatur..

    Am
ora usah ngurusi
   Em
urusane wong liyo
           F
mending sregep kerjo
         G       C
kanggo mikir keluargo..

(Intro) F G C Am
        F G C

    F  
rekoso aku kok ece
  C
kepenak mbok rasani
     Dm
susahku tak geguyu
         G
nelongso tenan uripku

       F
pancen iki dalanku
      C
wes dadi nasibku
     Dm
sregepo nyambut gawe
        G
ben iso umum kancane..

C
uwis tak sabarke
       Am
tak trimo meneng wae
      F           Dm
tak dongakake kanggo kowe..
G              C
 ndang sadar pikire..

(Intro) Am Em Am Em
        F G C

C
kabeh wes ngrasakke
    Am
lelakone wong urip
  F            Dm
bungah susah tibo tangi..
G                 C  G
 kabeh wes ngelakoni..

  C
dalan rejeki manungso
 Am
ora iso podo..
      F           Dm
gari usahane, lan dongane..
G            C
 di akehi syukure..

(Chorus)
    Am
ora usah ngurusi
   Em
urusane wong liyo
      F
ojo butuh ngawur
                G
rejeki ono sing ngatur..

    Am
ora usah ngurusi
   Em
urusane wong liyo
           F
mending sregep kerjo
         G       C
kanggo mikir keluargo..

(Intro) F G C Am
        F G C

    F  
rekoso aku kok ece
  C
kepenak mbok rasani
     Dm
susahku tak geguyu
         G
nelongso tenan uripku

       F
pancen iki dalanku
      C
wes dadi nasibku
     Dm
sregepo nyambut gawe
        G
ben iso umum kancane..

C
uwis tak sabarke
       Am
tak trimo meneng wae
      F           Dm
tak dongakake kanggo kowe..
G              C
 ndang sadar pikire..



Abah Lala - Dewe-Dewe

(Intro) Bm F#m Bm F#m
        G A D

D
kabeh wes ngrasakke
    Bm
lelakone wong urip
  G            Em
bungah susah tibo tangi..
A                 D  A
 kabeh wes ngelakoni..

  D
dalan rejeki manungso
 Bm
ora iso podo..
      G           Em
gari usahane, lan dongane..
A            D
 di akehi syukure..

(Chorus)
    Bm
ora usah ngurusi
   F#m
urusane wong liyo
      G
ojo butuh ngawur
                A
rejeki ono sing ngatur..

    Bm
ora usah ngurusi
   F#m
urusane wong liyo
           G
mending sregep kerjo
         A       D
kanggo mikir keluargo..

(Intro) G A D Bm
        G A D

    G  
rekoso aku kok ece
  D
kepenak mbok rasani
     Em
susahku tak geguyu
         A
nelongso tenan uripku

       G
pancen iki dalanku
      D
wes dadi nasibku
     Em
sregepo nyambut gawe
        A
ben iso umum kancane..

D
uwis tak sabarke
       Bm
tak trimo meneng wae
      G           Em
tak dongakake kanggo kowe..
A              D
 ndang sadar pikire..

(Intro) Bm F#m Bm F#m
        G A D

D
kabeh wes ngrasakke
    Bm
lelakone wong urip
  G            Em
bungah susah tibo tangi..
A                 D  A
 kabeh wes ngelakoni..

  D
dalan rejeki manungso
 Bm
ora iso podo..
      G           Em
gari usahane, lan dongane..
A            D
 di akehi syukure..

(Chorus)
    Bm
ora usah ngurusi
   F#m
urusane wong liyo
      G
ojo butuh ngawur
                A
rejeki ono sing ngatur..

    Bm
ora usah ngurusi
   F#m
urusane wong liyo
           G
mending sregep kerjo
         A       D
kanggo mikir keluargo..

(Intro) G A D Bm
        G A D

    G  
rekoso aku kok ece
  D
kepenak mbok rasani
     Em
susahku tak geguyu
         A
nelongso tenan uripku

       G
pancen iki dalanku
      D
wes dadi nasibku
     Em
sregepo nyambut gawe
        A
ben iso umum kancane..

D
uwis tak sabarke
       Bm
tak trimo meneng wae
      G           Em
tak dongakake kanggo kowe..
A              D
 ndang sadar pikire..

Lihat Semua Chord Abah Lala
Posted on : by
Related Chords: