Abah Lala - Mumbul Dhuwur Chord Mudah

      C                 G
dadio nom-nom'an sing nggenah
      F            C
sing ora gampang menyerah
    Dm            G         C
senadyan ati sing kebak masalah..

(Intro) F  G  C G/B Am..
        F  G..

          C         G             Am
mumbul dhuwur.. sak dhuwur-dhuwur'e..
   F          C       Dm          G
tanpo ngasor'ake.. tanpo nyepelekke..
        C      G            Am
pangestune.. dongane wong tuo..
    F         C      Dm          G
ben oleh berkahe.. mugo di lancarke..

     F                         C
maju semangat mboten pareng sambat..
    F                         G
masalah ati mengko di pikir keri..

(Chorus)
      C               G
dadio nom-nom'an sing mutu
      F           C
sing iso gawe bangga..
      Dm     G
bapak lan ibumu..

      C                 G
dadio nom-nom'an sing nggenah
      F            C
sing ora gampang menyerah
    Dm            G         C
senadyan ati sing kebak masalah..

(Int.) F  G  C G/B Am..
       F  G  C  G..

          C         G             Am
mumbul dhuwur.. sak dhuwur-dhuwur'e..
   F          C       Dm          G
tanpo ngasor'ake.. tanpo nyepelekke..
        C      G            Am
pangestune.. dongane wong tuo..
    F         C      Dm          G
ben oleh berkahe.. mugo di lancarke..

     F                         C
maju semangat mboten pareng sambat..
    F                         G
masalah ati mengko di pikir keri..

(Chorus)
      C               G
dadio nom-nom'an sing mutu
      F           C
sing iso gawe bangga..
      Dm     G
bapak lan ibumu..

      C                 G
dadio nom-nom'an sing nggenah
      F            C
sing ora gampang menyerah
    Dm            G         C    G
senadyan ati sing kebak masalah..

      C               G
dadio nom-nom'an sing mutu
      F           C
sing iso gawe bangga..
      Dm     G
bapak lan ibumu..

      C                 G
dadio nom-nom'an sing nggenah
      F            C
sing ora gampang menyerah
    Dm            G         C
senadyan ati sing kebak masalah..



Abah Lala - Mumbul Dhuwur

      A                 E
dadio nom-nom'an sing nggenah
      D            A
sing ora gampang menyerah
    Bm            E         A
senadyan ati sing kebak masalah..

(Intro) D  E  A E/G# F#m..
        D  E..

          A         E             F#m
mumbul dhuwur.. sak dhuwur-dhuwur'e..
   D          A       Bm          E
tanpo ngasor'ake.. tanpo nyepelekke..
        A      E            F#m
pangestune.. dongane wong tuo..
    D         A      Bm          E
ben oleh berkahe.. mugo di lancarke..

     D                         A
maju semangat mboten pareng sambat..
    D                         E
masalah ati mengko di pikir keri..

(Chorus)
      A               E
dadio nom-nom'an sing mutu
      D           A
sing iso gawe bangga..
      Bm     E
bapak lan ibumu..

      A                 E
dadio nom-nom'an sing nggenah
      D            A
sing ora gampang menyerah
    Bm            E         A
senadyan ati sing kebak masalah..

(Int.) D  E  A E/G# F#m..
       D  E  A  E..

          A         E             F#m
mumbul dhuwur.. sak dhuwur-dhuwur'e..
   D          A       Bm          E
tanpo ngasor'ake.. tanpo nyepelekke..
        A      E            F#m
pangestune.. dongane wong tuo..
    D         A      Bm          E
ben oleh berkahe.. mugo di lancarke..

     D                         A
maju semangat mboten pareng sambat..
    D                         E
masalah ati mengko di pikir keri..

(Chorus)
      A               E
dadio nom-nom'an sing mutu
      D           A
sing iso gawe bangga..
      Bm     E
bapak lan ibumu..

      A                 E
dadio nom-nom'an sing nggenah
      D            A
sing ora gampang menyerah
    Bm            E         A    E
senadyan ati sing kebak masalah..

      A               E
dadio nom-nom'an sing mutu
      D           A
sing iso gawe bangga..
      Bm     E
bapak lan ibumu..

      A                 E
dadio nom-nom'an sing nggenah
      D            A
sing ora gampang menyerah
    Bm            E         A
senadyan ati sing kebak masalah..

Chord Mumbul Dhuwur