Kunci Gitar Vivi Voletha - Sepine Wengi



Capo di fret 6

(Intro) F  C  Dm G C..

     C                     Em
cobo sawangen langit wengi iki..
         F            G          C
kemerlip lintang nambahi kangene ati
       C                 Em
opo ra kelingan naliko pacaran..
       F             G              C  C7
kowe nate janji ra bakal mbok blenjani..

(Chorus)
          F           C
nanging saiki.. kowe ono ngendi..
    Dm           G
tekomu tanpo semayan..
     C
lungamu tanpo pamitan..

       F
neng kene aku ngenteni..
     C
sliramu karo dedongo..
     Dm            G         C
mugo awakmu neng kono biso bahagio..

    F
aku ra bakal dolanan..
       C
seng jenenge tresno iki..
       Dm           G
yen ujunge bakalan aku..
          C
nandang loro ati

(Int.) F  C  Dm G C
       F  C  Dm G C

(Chorus)
          F           C
nanging saiki.. kowe ono ngendi..
    Dm           G
tekomu tanpo semayan..
     C
lungamu tanpo pamitan..

       F
neng kene aku ngenteni..
     C
sliramu karo dedongo..
     Dm            G         C
mugo awakmu neng kono biso bahagio..

    F
aku ra bakal dolanan..
       C
seng jenenge tresno iki..
       Dm           G
yen ujunge bakalan aku..
          C
nandang loro ati

(Outro) F  C  Dm G C..



Vivi Voletha - Sepine Wengi

(Intro) B  F#  G#m C# F#..

     F#                    A#m
cobo sawangen langit wengi iki..
         B            C#         F#
kemerlip lintang nambahi kangene ati
       F#                A#m
opo ra kelingan naliko pacaran..
       B             C#             F# F7
kowe nate janji ra bakal mbok blenjani..

(Chorus)
          B           F#
nanging saiki.. kowe ono ngendi..
    G#m          C#
tekomu tanpo semayan..
     F#
lungamu tanpo pamitan..

       B
neng kene aku ngenteni..
     F#
sliramu karo dedongo..
     G#m           C#        F#
mugo awakmu neng kono biso bahagio..

    B
aku ra bakal dolanan..
       F#
seng jenenge tresno iki..
       G#m          C#
yen ujunge bakalan aku..
          F#
nandang loro ati

(Int.) B  F#  G#m C# F#
       B  F#  G#m C# F#

(Chorus)
          B           F#
nanging saiki.. kowe ono ngendi..
    G#m          C#
tekomu tanpo semayan..
     F#
lungamu tanpo pamitan..

       B
neng kene aku ngenteni..
     F#
sliramu karo dedongo..
     G#m           C#        F#
mugo awakmu neng kono biso bahagio..

    B
aku ra bakal dolanan..
       F#
seng jenenge tresno iki..
       G#m          C#
yen ujunge bakalan aku..
          F#
nandang loro ati

(Outro) B  F#  G#m C# F#..
Lihat Semua Chord Vivi Voletha
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.