Kunci Gitar Vivi Voletha - Gemati



(Intro) Am Em F C -G/B
        Am Em F Fm C  -G/B

Am          Em
tresno sing tulus..
  F         C -G/B
seko njero ati..
   Am          Em
ra bakal tak siano..
       F          G
nganti tekaning pati..

   Am            Em
percoyoku kanggo sliramu
         F         C -G/B
senadyan adoh paranmu..
 Am             Em
atimu bakal tak jogo..
   F       G
ra ono liyane..

 Am            Em
udan panas.. susah seneng
      F           C    -G/B
dilakoni bareng-bareng..
 Am          Em
esem lan guyumu..
     F        G
gawe mari laraku..

(Chorus)
       C             G
matursuwun wis ngancani..
    Am       Em
aku tekan saiki..
      F         C
wes gawe aku nyaman..
    Dm       G
tresnomu tenanan..

C                G
kabeh cerito lan kenangan
   Am          Em
saiki.. wis terlupakan
  F           C
bebarengan nyawiji..
   Dm          G         C
sliramu.. sing luwih gemati..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G
       C G Am Em
       F C Dm G C..

Am          Em
tresno sing tulus..
  F         C -G/B
seko njero ati..
   Am          Em
ra bakal tak siano..
       F          G
nganti tekaning pati..

   Am            Em
percoyoku kanggo sliramu
         F         C -G/B
senadyan adoh paranmu..
 Am             Em
atimu bakal tak jogo..
   F       G
ra ono liyane..

 Am            Em
udan panas.. susah seneng
      F           C    -G/B
dilakoni bareng-bareng..
 Am          Em
esem lan guyumu..
     F        G
gawe mari laraku..

(Chorus)
       C             G
matursuwun wis ngancani..
    Am       Em
aku tekan saiki..
      F         C
wes gawe aku nyaman..
    Dm       G
tresnomu tenanan..

C                G
kabeh cerito lan kenangan
   Am          Em
saiki.. wis terlupakan
  F           C
bebarengan nyawiji..
   Dm          G         C
sliramu.. sing luwih gemati..

G      C             G
matursuwun wis ngancani..
    Am       Em
aku tekan saiki..
      F         C
wes gawe aku nyaman..
    Dm       G
tresnomu tenanan..

C                G
kabeh cerito lan kenangan
   Am          Em
saiki.. wis terlupakan
  F           C
bebarengan nyawiji..
   Dm          G         C   F G C
sliramu.. sing luwih gemati..



Vivi Voletha - Gemati

(Intro) Em Bm C G -D/F#
        Em Bm C Cm  G  -D/F#

Em          Bm
tresno sing tulus..
  C         G -D/F#
seko njero ati..
   Em          Bm
ra bakal tak siano..
       C          D
nganti tekaning pati..

   Em            Bm
percoyoku kanggo sliramu
         C         G -D/F#
senadyan adoh paranmu..
 Em             Bm
atimu bakal tak jogo..
   C       D
ra ono liyane..

 Em            Bm
udan panas.. susah seneng
      C           G    -D/F#
dilakoni bareng-bareng..
 Em          Bm
esem lan guyumu..
     C        D
gawe mari laraku..

(Chorus)
       G             D
matursuwun wis ngancani..
    Em       Bm
aku tekan saiki..
      C         G
wes gawe aku nyaman..
    Am       D
tresnomu tenanan..

G                D
kabeh cerito lan kenangan
   Em          Bm
saiki.. wis terlupakan
  C           G
bebarengan nyawiji..
   Am          D         G
sliramu.. sing luwih gemati..

(Int.) G D Em Bm
       C G Am D
       G D Em Bm
       C G Am D G..

Em          Bm
tresno sing tulus..
  C         G -D/F#
seko njero ati..
   Em          Bm
ra bakal tak siano..
       C          D
nganti tekaning pati..

   Em            Bm
percoyoku kanggo sliramu
         C         G -D/F#
senadyan adoh paranmu..
 Em             Bm
atimu bakal tak jogo..
   C       D
ra ono liyane..

 Em            Bm
udan panas.. susah seneng
      C           G    -D/F#
dilakoni bareng-bareng..
 Em          Bm
esem lan guyumu..
     C        D
gawe mari laraku..

(Chorus)
       G             D
matursuwun wis ngancani..
    Em       Bm
aku tekan saiki..
      C         G
wes gawe aku nyaman..
    Am       D
tresnomu tenanan..

G                D
kabeh cerito lan kenangan
   Em          Bm
saiki.. wis terlupakan
  C           G
bebarengan nyawiji..
   Am          D         G
sliramu.. sing luwih gemati..

D      G             D
matursuwun wis ngancani..
    Em       Bm
aku tekan saiki..
      C         G
wes gawe aku nyaman..
    Am       D
tresnomu tenanan..

G                D
kabeh cerito lan kenangan
   Em          Bm
saiki.. wis terlupakan
  C           G
bebarengan nyawiji..
   Am          D         G   C D G
sliramu.. sing luwih gemati..

Chord Vivi Voletha

Chord Vivi Voletha - Gemati

Lihat Semua :