Kunci Gitar Vivi Voletha - Mung Sepele (Neng Piyungan Tuku Lele)



Ciptaan : Galih Bangun Setiawan

Capo di fret 2

(Intro) F G Em Am Dm G C
        F G Em Am Dm G C

       F          G
tak buktekke yen aku
     Em           Am
iso urip tanpo sliramu
      Dm
kowe arep lungo
   G            C
saiki wes sak karepmu..

   F         G
atiku uwis lilo
         Em        Am
yen sliramu arep lungo
       Dm
mugo kowe iseh
    G            C
iso golek wong liyo..

(Intro) F G Em Am Dm G C

         F           G
neng piyungan tuku lele
       Em          Am
kowe kuwi mung sepele
          Dm
ra sah ngarep aku
      G             C
sing uwis mbok gawe tatu..

      F          G
bakal tak eleng eleng
          Em      Am
lehmu nglarani atiku
        Dm         G         C
pesenku siji karma kuwi berlaku..

(Intro) F G Em Am Dm G C

       F          G
tak buktekke yen aku
     Em           Am
iso urip tanpo sliramu
      Dm
kowe arep lungo
   G            C
saiki wes sak karepmu..

   F         G
atiku uwis lilo
         Em        Am
yen sliramu arep lungo
       Dm
mugo kowe iseh
    G            C
iso golek wong liyo..

(Intro) F G Em Am Dm G C

         F           G
neng piyungan tuku lele
       Em          Am
kowe kuwi mung sepele
          Dm
ra sah ngarep aku
      G             C    C7
sing uwis mbok gawe tatu..

      F          G
bakal tak eleng eleng
          Em      Am
lehmu nglarani atiku
        Dm         G         C
pesenku siji karma kuwi berlaku..

         F           G
neng piyungan tuku lele
       Em          Am
kowe kuwi mung sepele
          Dm
ra sah ngarep aku
      G             C
sing uwis mbok gawe tatu..

      F          G
bakal tak eleng eleng
          Em      Am
lehmu nglarani atiku
        Dm         G         C
pesenku siji karma kuwi berlaku..



Vivi Voletha - Mung Sepele (Neng Piyungan Tuku Lele)

(Intro) G A F#m Bm Em A D
        G A F#m Bm Em A D

       G          A
tak buktekke yen aku
     F#m          Bm
iso urip tanpo sliramu
      Em
kowe arep lungo
   A            D
saiki wes sak karepmu..

   G         A
atiku uwis lilo
         F#m       Bm
yen sliramu arep lungo
       Em
mugo kowe iseh
    A            D
iso golek wong liyo..

(Intro) G A F#m Bm Em A D

         G           A
neng piyungan tuku lele
       F#m         Bm
kowe kuwi mung sepele
          Em
ra sah ngarep aku
      A             D
sing uwis mbok gawe tatu..

      G          A
bakal tak eleng eleng
          F#m     Bm
lehmu nglarani atiku
        Em         A         D
pesenku siji karma kuwi berlaku..

(Intro) G A F#m Bm Em A D

       G          A
tak buktekke yen aku
     F#m          Bm
iso urip tanpo sliramu
      Em
kowe arep lungo
   A            D
saiki wes sak karepmu..

   G         A
atiku uwis lilo
         F#m       Bm
yen sliramu arep lungo
       Em
mugo kowe iseh
    A            D
iso golek wong liyo..

(Intro) G A F#m Bm Em A D

         G           A
neng piyungan tuku lele
       F#m         Bm
kowe kuwi mung sepele
          Em
ra sah ngarep aku
      A             D    D7
sing uwis mbok gawe tatu..

      G          A
bakal tak eleng eleng
          F#m     Bm
lehmu nglarani atiku
        Em         A         D
pesenku siji karma kuwi berlaku..

         G           A
neng piyungan tuku lele
       F#m         Bm
kowe kuwi mung sepele
          Em
ra sah ngarep aku
      A             D
sing uwis mbok gawe tatu..

      G          A
bakal tak eleng eleng
          F#m     Bm
lehmu nglarani atiku
        Em         A         D
pesenku siji karma kuwi berlaku..
Lihat Semua Chord Vivi Voletha
Posted on : by
Related Chords: