Kunci Gitar Vivi Voletha - Lara Ati



(Intro) Am F Dm E
        Am F Dm E

Am         Em
kelingan tahun wingi..
F        G        C
 kowe ngucapke janji..
-A Dm
   salahku opo..
    Am                 E
nganti katresnanmu.. lungo..

  Am            Em
jujur aku.. moh kelangan..
F       G      C
 amergo isih sayang..
-A Dm
   tingali rasa iki
Am
suk kowe bakal ngerti
  F            E
setyoku wis kepati..

(Chorus)
    Am                Dm
tresnoku yo gur mung siji..
  G                    C  E
kowe.. wis ning njero ati..
   Am                 Dm
sinten.. sakniki nglarani..
-Em F
  medotke janji..
    Dm              E
nganti aku pengen.. mati..
                  Am
maturnuwun kulo lara ati..

(Intro) F Am F

  Am            Em
jujur aku.. moh kelangan..
F       G      C
 amergo isih sayang..
-A Dm
   tingali rasa iki
Am
suk kowe bakal ngerti
  F            E
setyoku wis kepati..

(Chorus)
    Am                Dm
tresnoku yo gur mung siji..
  G                    C  E
kowe.. wis ning njero ati..
   Am                 Dm
sinten.. sakniki nglarani..
-Em F
  medotke janji..
    Dm              E
nganti aku pengen.. mati..
                 (F)
maturnuwun kulo lara ati..

(Int.) D Em Am
       Dm Em F Dm E..

(Chorus)
    Am                 Dm
tresnoku yo gur mung siji..
  G                    C  E
kowe.. wis ning njero ati..
   Am                 Dm
sinten.. sakniki nglarani..
-Em F
  medotke janji..
    Dm                E
nganti aku pengen.. mati..

     Am                 Dm
(tresnoku yo gur mung siji..)
  G                    C  E
kowe.. wis ning njero ati..
   Am                 Dm
sinten.. sakniki nglarani..
-Em F                Dm
  medotke janji.. (medotke janji..)
  F
medotke janji..
    Dm               E
nganti aku pengen.. mati..
                  Am
maturnuwun kulo lara ati..



Vivi Voletha - Lara Ati

(Intro) Gm D# Cm D
        Gm D# Cm D

Gm         Dm
kelingan tahun wingi..
D#       F        Bb
 kowe ngucapke janji..
-G Cm
   salahku opo..
    Gm                 D
nganti katresnanmu.. lungo..

  Gm            Dm
jujur aku.. moh kelangan..
D#      F      Bb
 amergo isih sayang..
-G Cm
   tingali rasa iki
Gm
suk kowe bakal ngerti
  D#           D
setyoku wis kepati..

(Chorus)
    Gm                Cm
tresnoku yo gur mung siji..
  F                    Bb D
kowe.. wis ning njero ati..
   Gm                 Cm
sinten.. sakniki nglarani..
-Dm D#
  medotke janji..
    Cm              D
nganti aku pengen.. mati..
                  Gm
maturnuwun kulo lara ati..

(Intro) D# Gm D#

  Gm            Dm
jujur aku.. moh kelangan..
D#      F      Bb
 amergo isih sayang..
-G Cm
   tingali rasa iki
Gm
suk kowe bakal ngerti
  D#           D
setyoku wis kepati..

(Chorus)
    Gm                Cm
tresnoku yo gur mung siji..
  F                    Bb D
kowe.. wis ning njero ati..
   Gm                 Cm
sinten.. sakniki nglarani..
-Dm D#
  medotke janji..
    Cm              D
nganti aku pengen.. mati..
                 (D#)
maturnuwun kulo lara ati..

(Int.) C Dm Gm
       Cm Dm D# Cm D..

(Chorus)
    Gm                 Cm
tresnoku yo gur mung siji..
  F                    Bb D
kowe.. wis ning njero ati..
   Gm                 Cm
sinten.. sakniki nglarani..
-Dm D#
  medotke janji..
    Cm                D
nganti aku pengen.. mati..

     Gm                 Cm
(tresnoku yo gur mung siji..)
  F                    Bb D
kowe.. wis ning njero ati..
   Gm                 Cm
sinten.. sakniki nglarani..
-Dm D#               Cm
  medotke janji.. (medotke janji..)
  D#
medotke janji..
    Cm               D
nganti aku pengen.. mati..
                  Gm
maturnuwun kulo lara ati..
Lihat Semua Chord Vivi Voletha
Posted on : by
Related Chords: