Kunci Gitar Vivi Voletha - Online (Ono Liyane)



Capo di fret 2

 Am                  Em
aku ning kene.. mung iso ndongakne
  F         G            C    E
kowe ning kono karo wong liyo..
  Am            Em
mugo uripmu.. biso mulyo..
  F         G         C
karo wong liyo pilihanmu..

(Intro) C G/B Am Em
        F C G/B Am
        Dm C G/B Am G

  C                         G
kowe.. lungo ninggal sumpah janji..
    Am               Em
opo saiki kowe oleh ganti..
      F               C   G/B  Am
wis suwe kowe ora ono kabare..
    Dm               G
opo saiki wis ono liane..

     C                   G
sakjane.. jarak ra dadi alesan
      Am                Em
kabeh kuwi mung dadi alesanmu..
     F                    C    G/B Am
kowe ning mburiku.. malah gawe ki..sah
          Dm                      G
yen ngono karepmu aku tak sing ngalah..

(Chorus)
 Am                  Em
aku ning kene.. mung iso ndongakne
  F         G            C    E
kowe ning kono karo wong liyo..
  Am            Em
mugo uripmu.. biso mulyo..
  F         G         F
karo wong liyo pilihanmu..
     G         Am  Em  F G C E
hoo..wo.. hoo..wo..

(Int.) Am  Em  F G C

     C                   G
sakjane.. jarak ra dadi alesan
      Am                Em
kabeh kuwi mung dadi alesanmu..
     F                    C    G/B Am
kowe ning mburiku.. malah gawe ki..sah
          Dm                      G
yen ngono karepmu aku tak sing ngalah..

(Chorus)
 Am                  Em
aku ning kene.. mung iso ndongakne
  F         G            C    E
kowe ning kono karo wong liyo..
  Am            Em
mugo uripmu.. biso mulyo..
  F         G         F  G C
karo wong liyo pilihanmu..

 Am                  Em
aku ning kene.. mung iso ndongakne
  F         G            C    E
kowe ning kono karo wong liyo..
  Am            Em
mugo uripmu.. biso mulyo..
  F         G         C
karo wong liyo pilihanmu..
  F         G      C
karo wong liyo pilihanmu..



Vivi Voletha - Online (Ono Liyane)

 Bm                  F#m
aku ning kene.. mung iso ndongakne
  G         A            D    F#
kowe ning kono karo wong liyo..
  Bm            F#m
mugo uripmu.. biso mulyo..
  G         A         D
karo wong liyo pilihanmu..

(Intro) D A/C# Bm F#m
        G D A/C# Bm
        Em D A/C# Bm A

  D                         A
kowe.. lungo ninggal sumpah janji..
    Bm               F#m
opo saiki kowe oleh ganti..
      G               D   A/C# Bm
wis suwe kowe ora ono kabare..
    Em               A
opo saiki wis ono liane..

     D                   A
sakjane.. jarak ra dadi alesan
      Bm                F#m
kabeh kuwi mung dadi alesanmu..
     G                    D    A/C# Bm
kowe ning mburiku.. malah gawe ki..sah
          Em                      A
yen ngono karepmu aku tak sing ngalah..

(Chorus)
 Bm                  F#m
aku ning kene.. mung iso ndongakne
  G         A            D    F#
kowe ning kono karo wong liyo..
  Bm            F#m
mugo uripmu.. biso mulyo..
  G         A         G
karo wong liyo pilihanmu..
     A         Bm  F#m  G A D F#
hoo..wo.. hoo..wo..

(Int.) Bm  F#m  G A D

     D                   A
sakjane.. jarak ra dadi alesan
      Bm                F#m
kabeh kuwi mung dadi alesanmu..
     G                    D    A/C# Bm
kowe ning mburiku.. malah gawe ki..sah
          Em                      A
yen ngono karepmu aku tak sing ngalah..

(Chorus)
 Bm                  F#m
aku ning kene.. mung iso ndongakne
  G         A            D    F#
kowe ning kono karo wong liyo..
  Bm            F#m
mugo uripmu.. biso mulyo..
  G         A         G  A D
karo wong liyo pilihanmu..

 Bm                  F#m
aku ning kene.. mung iso ndongakne
  G         A            D    F#
kowe ning kono karo wong liyo..
  Bm            F#m
mugo uripmu.. biso mulyo..
  G         A         D
karo wong liyo pilihanmu..
  G         A      D
karo wong liyo pilihanmu..
Lihat Semua Chord Vivi Voletha
Posted on : by
Related Chords: