Kunci Gitar Vivi Voletha - Nyanding Liyane (Lilo)



Capo di fret 1

(Intro) C Bm Am G F G C

  C          G         Am
kenangan.. masa lalu saat bersamamu
-G   F             G         C
  berhayal.. bakal urip sesandingan..
     Em
tapi kenyataane..
        Am
sak iki nyanding liyane..
    F         Dm         G
aku ikhlas pasrah karo kahanane..

  C          G         Am
cukup pisan iki aku nandang loro ati
-G  F           G
  nutup ati kanggo wong seng
  C
tahu tak tresnani..
   Em
janjimu dek biyen..
         Am
ngancani tekaning pati..
        F        Dm          G  F G
nangeng nyatane aku mbok larani..

(Chorus)
  F        G
lilo aku lilo..
   Em          Am
pasrah kang kuasa..
         Dm          G
senadyan kowe wes gandeng
          C
karo wong liyo..

 F            G
aku mung ndedongo..
 Em       Am
aku iso duwe ganti
       Dm
seng luweh gemati
G          F    C
tulus karo aku iki..

(Int.) F G F-Em Am Dm G C
       Dm Em F G C

  C          G         Am
cukup pisan iki aku nandang loro ati
  F           G
nutup ati kanggo wong seng
  C
tahu tak tresnani..
   Em
janjimu dek biyen..
         Am
ngancani tekaning pati..
        F        Dm          G  F G
nangeng nyatane aku mbok larani..

(Chorus)
  F        G
lilo aku lilo..
   Em          Am
pasrah kang kuasa..
         Dm          G
senadyan kowe wes gandeng
          C
karo wong liyo..

 F            G
aku mung ndedongo..
 Em       Am
aku iso duwe ganti
       Dm
seng luweh gemati
G          C
tulus karo aku iki..

  F        G
lilo aku lilo..
   Em          Am
pasrah kang kuasa..
         Dm          G
senadyan kowe wes gandeng
          C
karo wong liyo..

 F            G
aku mung ndedongo..
 Em       Am
aku iso duwe ganti
       Dm
seng luweh gemati
G          C     Am
tulus karo aku iki..
       Dm
seng luweh gemati
G          F        C
tulus karo aku iki..



Vivi Voletha - Nyanding Liyane ( Lilo )

(Intro) C# Cm A#m G# F# G# C#

  C#         G#        A#m
kenangan.. masa lalu saat bersamamu
-G#  F#            G#        C#
  berhayal.. bakal urip sesandingan..
     Fm
tapi kenyataane..
        A#m
sak iki nyanding liyane..
    F#        D#m        G#
aku ikhlas pasrah karo kahanane..

  C#         G#        A#m
cukup pisan iki aku nandang loro ati
-G# F#          G#
  nutup ati kanggo wong seng
  C#
tahu tak tresnani..
   Fm
janjimu dek biyen..
         A#m
ngancani tekaning pati..
        F#       D#m         G# F# G#
nangeng nyatane aku mbok larani..

(Chorus)
  F#       G#
lilo aku lilo..
   Fm          A#m
pasrah kang kuasa..
         D#m         G#
senadyan kowe wes gandeng
          C#
karo wong liyo..

 F#           G#
aku mung ndedongo..
 Fm       A#m
aku iso duwe ganti
       D#m
seng luweh gemati
G#         F#   C#
tulus karo aku iki..

(Int.) F# G# F#-Fm A#m D#m G# C#
       D#m Fm F# G# C#

  C#         G#        A#m
cukup pisan iki aku nandang loro ati
  F#          G#
nutup ati kanggo wong seng
  C#
tahu tak tresnani..
   Fm
janjimu dek biyen..
         A#m
ngancani tekaning pati..
        F#       D#m         G# F# G#
nangeng nyatane aku mbok larani..

(Chorus)
  F#       G#
lilo aku lilo..
   Fm          A#m
pasrah kang kuasa..
         D#m         G#
senadyan kowe wes gandeng
          C#
karo wong liyo..

 F#           G#
aku mung ndedongo..
 Fm       A#m
aku iso duwe ganti
       D#m
seng luweh gemati
G#         C#
tulus karo aku iki..

  F#       G#
lilo aku lilo..
   Fm          A#m
pasrah kang kuasa..
         D#m         G#
senadyan kowe wes gandeng
          C#
karo wong liyo..

 F#           G#
aku mung ndedongo..
 Fm       A#m
aku iso duwe ganti
       D#m
seng luweh gemati
G#         C#    A#m
tulus karo aku iki..
       D#m
seng luweh gemati
G#         F#       C#
tulus karo aku iki..

Lihat Semua Chord Vivi Voletha
Posted on : by
Related Chords: