Kunci Gitar Vivi Voletha - Kuat Pisahan



Capo di fret 2

(Intro) F  G  C G/B Am
        Dm G C

C              Dm
 rasane koyo keiris..
             G
tatu ning atiku
              C
rasane ajur tenan..
      G/B     Am
remuk isi dadaku..
              Dm
aku ming diapusi..
                 G
ditikung seko mburi
              C
kowe ngeliyo ati..

C              Dm
 rasane loro temenan
           G
nyuweke atiku..
                  C
ming ngrasake kahanan
       G/B        Am
nganti ra doyan mangan..
                  Dm
biyen wes cinta mati..
               G
dipekso kudu lali
              C
kudu kuat pisahan..

(Chorus)
           F                G
kok kowe tego.. ra mesakke aku..
           C         G/B    Am
kok kowe tego.. ngelarani atiku..
              Dm               G
mbiyen tau janji.. sehidup semati..
                   C  C7
nanging mbok blenjani..

         F               G
begitu dalam.. ora perasaan..
         C          G/B      Am
begitu sakit.. yang aku rasakan..
              Dm                  G
kowe ninggal aku.. nglalekke janjimu..
        C
aku iso opo..

C              Dm
 rasane loro temenan
           G
nyuweke atiku..
                  C
ming ngrasake kahanan
       G/B        Am
nganti ra doyan mangan..
                  Dm
biyen wes cinta mati..
               G
dipekso kudu lali
              C
kudu kuat pisahan..

(Int.) F  G  C G/B Am
       Dm G C

(Chorus)
           F                G
kok kowe tego.. ra mesakke aku..
           C         G/B     Am
kok kowe tego.. ngelarani atiku..
              Dm               G
mbiyen tau janji.. sehidup semati..
                   C  C7
nanging mbok blenjani..

         F               G
begitu dalam.. ora perasaan..
         C          G/B     Am
begitu sakit.. yang aku rasakan..
              Dm                  G
kowe ninggal aku.. nglalekke janjimu..
        F    G         C
aku iso opo.. aku iso opo..



Vivi Voletha - Kuat Pisahan

(Intro) G  A  D C#m Bm
        Em A D

D              Em
 rasane koyo keiris..
             A
tatu ning atiku
              D
rasane ajur tenan..
      C#m     Bm
remuk isi dadaku..
              Em
aku ming diapusi..
                 A
ditikung seko mburi
              D
kowe ngeliyo ati..

D              Em
 rasane loro temenan
           A
nyuweke atiku..
                  D
ming ngrasake kahanan
       C#m        Bm
nganti ra doyan mangan..
                  Em
biyen wes cinta mati..
               A
dipekso kudu lali
              D
kudu kuat pisahan..

(Chorus)
           G                A
kok kowe tego.. ra mesakke aku..
           D         C#m     Bm
kok kowe tego.. ngelarani atiku..
              Em               A
mbiyen tau janji.. sehidup semati..
                   D  D7
nanging mbok blenjani..

         G               A
begitu dalam.. ora perasaan..
         D          C#m     Bm
begitu sakit.. yang aku rasakan..
              Em                  A
kowe ninggal aku.. nglalekke janjimu..
        D
aku iso opo..

D              Em
 rasane loro temenan
           A
nyuweke atiku..
                  D
ming ngrasake kahanan
       C#m        Bm
nganti ra doyan mangan..
                  Em
biyen wes cinta mati..
               A
dipekso kudu lali
              D
kudu kuat pisahan..

(Int.) G  A  D C#m Bm
       Em A D

(Chorus)
           G                A
kok kowe tego.. ra mesakke aku..
           D         C#m     Bm
kok kowe tego.. ngelarani atiku..
              Em               A
mbiyen tau janji.. sehidup semati..
                   D  D7
nanging mbok blenjani..

         G               A
begitu dalam.. ora perasaan..
         D          C#m     Bm
begitu sakit.. yang aku rasakan..
              Em                  A
kowe ninggal aku.. nglalekke janjimu..
        G    A         D
aku iso opo.. aku iso opo..
Lihat Semua Chord Vivi Voletha
Posted on : by
Related Chords: