Kunci Gitar Vivi Voletha - Amung Muspro Chord



(Intro) G F Em Dm G

     C                    Am
janjimu wis ora bisa tak ugemi..
        Dm                     G
ning mburiku jebul sira mblenjani..
       C                   Am
wis ra perlu sliramu tak enteni
     Dm                G        Dm Fm
rika bali ingsun wis ora.. sudi..

      C                   Am
perih rasane njeru dhadha iki..
      Dm                   G
welas asihku malah mbok apusi..
       C                     Am
pancen tresna iki ra bisa nyawiji..
    Dm                 G
lelakon iki tak pasrahke.. Gusti..

(Chorus)
        C                   G
tan kuwawa.. ngempet larane tresna..
      Am                  Em
jebul janji-janjimu amung muspro
     F                      C
sira tega lunga karo wong liya..
        Dm                       G
ninggal jroning tatu ana ing ndhadha..

     C                 G
prasetyamu kabeh amung semu
             Am               Em
banget wis nggawe kuciwaning atiku
       F                    C
banjur saiki sliramu wis mlayu..
      Dm                      G
kabeh tresnamu jebule mung palsu..

(Int.) F  E  Am G F Em Dm  E  Am..
       F  G  C G/B Am G F  Bb  G..

     C                   Am
keranta ranta ning ati rasane..
      Dm                    G
tresnaku malah mbok sia-sia'ke..
     C                   Am
uwis cukup semene awak'e dewe..
      Dm                   G
lahir trusing batin bakal tak.. lilakke..

(Chorus)
        C                   G
tan kuwawa.. ngempet larane tresna..
      Am                  Em
jebul janji-janjimu amung muspro
     F                      C
sira tega lunga karo wong liya..
        Dm                       G
ninggal jroning tatu ana ing ndhadha..

     C                 G
prasetyamu kabeh amung semu
             Am               Em
banget wis nggawe kuciwaning atiku
       F                    C
banjur saiki sliramu wis mlayu..
      Dm                   G
kabeh tresnamu jebule mung palsu..

        C                   G
tan kuwawa.. ngempet larane tresna..
      Am                  Em
jebul janji-janjimu amung muspro
     F                      C
sira tega lunga karo wong liya..
        Dm               G
ninggal jroning tatu ana ing.. ndhadha..

        C              G
prasetyamu kabeh amung semu..
             Am               Em
banget wis nggawe kuciwaning atiku..
       F                    C
banjur saiki sliramu wis mlayu..
      Dm               G
kabeh tresnamu jebule mung.. palsu..
C
ho..ooho..



Vivi Voletha - Amung Muspro

(Intro) D C Bm Am D

     G                    Em
janjimu wis ora bisa tak ugemi..
        Am                     D
ning mburiku jebul sira mblenjani..
       G                   Em
wis ra perlu sliramu tak enteni
     Am                D        Am Cm
rika bali ingsun wis ora.. sudi..

      G                   Em
perih rasane njeru dhadha iki..
      Am                   D
welas asihku malah mbok apusi..
       G                     Em
pancen tresna iki ra bisa nyawiji..
    Am                 D
lelakon iki tak pasrahke.. Gusti..

(Chorus)
        G                   D
tan kuwawa.. ngempet larane tresna..
      Em                  Bm
jebul janji-janjimu amung muspro
     C                      G
sira tega lunga karo wong liya..
        Am                       D
ninggal jroning tatu ana ing ndhadha..

     G                 D
prasetyamu kabeh amung semu
             Em               Bm
banget wis nggawe kuciwaning atiku
       C                    G
banjur saiki sliramu wis mlayu..
      Am                      D
kabeh tresnamu jebule mung palsu..

(Int.) C  B  Em D C Bm Am  B  Em..
       C  D  G D/F# Em D C  F  D..

     G                   Em
keranta ranta ning ati rasane..
      Am                    D
tresnaku malah mbok sia-sia'ke..
     G                   Em
uwis cukup semene awak'e dewe..
      Am                   D
lahir trusing batin bakal tak.. lilakke..

(Chorus)
        G                   D
tan kuwawa.. ngempet larane tresna..
      Em                  Bm
jebul janji-janjimu amung muspro
     C                      G
sira tega lunga karo wong liya..
        Am                       D
ninggal jroning tatu ana ing ndhadha..

     G                 D
prasetyamu kabeh amung semu
             Em               Bm
banget wis nggawe kuciwaning atiku
       C                    G
banjur saiki sliramu wis mlayu..
      Am                   D
kabeh tresnamu jebule mung palsu..

        G                   D
tan kuwawa.. ngempet larane tresna..
      Em                  Bm
jebul janji-janjimu amung muspro
     C                      G
sira tega lunga karo wong liya..
        Am               D
ninggal jroning tatu ana ing.. ndhadha..

        G              D
prasetyamu kabeh amung semu..
             Em               Bm
banget wis nggawe kuciwaning atiku..
       C                    G
banjur saiki sliramu wis mlayu..
      Am               D
kabeh tresnamu jebule mung.. palsu..
G
ho..ooho..

Chord Vivi Voletha

Chord Vivi Voletha - Amung Muspro

Lihat Semua :