TTM Akustik - Tresnomu Ra Jaminan Chord Mudah

(Intro) G D

G         C
saiki.. kowe lungo..
D           G
pas aku.. kahanan ra ono..
Em    E    Am
 ning endi atimu..
D                    G      D
 seneng mung sewates bondo..

G                 C
tak kiro.. tresno tenanan..
D                   G
ternyata.. mung tok nggo dolanan..
Em E            Am
 pengenmu kabeh keturutan..
  D                    G
nanging tresnomu ora jaminan..

           C                      D
ngomong rindu ra mergo pengen ketemu..
          Bm                   Em
ngomong kangen mergo ono kekarepanmu..
             Am                D
janji sing jaremu.. tulus soko ati..
                  G
mung lamis ono lambemu..

(Chorus)
  C           D
getun tibo mburi
        Bm             Em
ngopeni wong ra nduwe ati..
          Am
kabeh tak turuti
      D       G
opo wae tak cukupi..

        C            D
pengen ini ngomong sayang
        Bm               Em
pengen itu kau panggil sayang..
       Am              D
tibo wayahku.. entek-entekan
            G
akhire kowe ngilang..

(Int.) C  D  Bm  Em  -D
       C  D  G..

           C                      D
ngomong rindu ra mergo pengen ketemu..
          Bm                   Em
ngomong kangen mergo ono kekarepanmu..
             Am                D
janji sing jaremu.. tulus soko ati..
                  G
mung lamis ono lambemu..

(Chorus)
  C           D
getun tibo mburi
        Bm             Em
ngopeni wong ra nduwe ati..
          Am
kabeh tak turuti
      D       G
opo wae tak cukupi..

        C            D
pengen ini ngomong sayang
        Bm               Em
pengen itu kau panggil sayang..
       Am              D
tibo wayahku.. entek-entekan
            G
akhire kowe ngilang..

  C           D
getun tibo mburi
        Bm             Em
ngopeni wong ra nduwe ati..
          Am
kabeh tak turuti
      D       G
opo wae tak cukupi..

        C            D
pengen ini ngomong sayang
        Bm               Em
pengen itu kau panggil sayang..
       Am              D
tibo wayahku.. entek-entekan
            G
akhire kowe ngilang..
       Am              D
tibo wayahku.. entek-entekan
            C       D G
akhire kowe ngilang..



TTM Akustik - Tresnomu Ra Jaminan

(Intro) C G

C         F
saiki.. kowe lungo..
G           C
pas aku.. kahanan ra ono..
Am    A    Dm
 ning endi atimu..
G                    C      G
 seneng mung sewates bondo..

C                 F
tak kiro.. tresno tenanan..
G                   C
ternyata.. mung tok nggo dolanan..
Am A            Dm
 pengenmu kabeh keturutan..
  G                    C
nanging tresnomu ora jaminan..

           F                      G
ngomong rindu ra mergo pengen ketemu..
          Em                   Am
ngomong kangen mergo ono kekarepanmu..
             Dm                G
janji sing jaremu.. tulus soko ati..
                  C
mung lamis ono lambemu..

(Chorus)
  F           G
getun tibo mburi
        Em             Am
ngopeni wong ra nduwe ati..
          Dm
kabeh tak turuti
      G       C
opo wae tak cukupi..

        F            G
pengen ini ngomong sayang
        Em               Am
pengen itu kau panggil sayang..
       Dm              G
tibo wayahku.. entek-entekan
            C
akhire kowe ngilang..

(Int.) F  G  Em  Am  -G
       F  G  C..

           F                      G
ngomong rindu ra mergo pengen ketemu..
          Em                   Am
ngomong kangen mergo ono kekarepanmu..
             Dm                G
janji sing jaremu.. tulus soko ati..
                  C
mung lamis ono lambemu..

(Chorus)
  F           G
getun tibo mburi
        Em             Am
ngopeni wong ra nduwe ati..
          Dm
kabeh tak turuti
      G       C
opo wae tak cukupi..

        F            G
pengen ini ngomong sayang
        Em               Am
pengen itu kau panggil sayang..
       Dm              G
tibo wayahku.. entek-entekan
            C
akhire kowe ngilang..

  F           G
getun tibo mburi
        Em             Am
ngopeni wong ra nduwe ati..
          Dm
kabeh tak turuti
      G       C
opo wae tak cukupi..

        F            G
pengen ini ngomong sayang
        Em               Am
pengen itu kau panggil sayang..
       Dm              G
tibo wayahku.. entek-entekan
            C
akhire kowe ngilang..
       Dm              G
tibo wayahku.. entek-entekan
            F       G C
akhire kowe ngilang..

Chord Tresnomu Ra Jaminan