Kunci Gitar TTM Akustik feat. Putri Andien - Pacar Rahasia Chord



Capo : fret 3

(Intro) F G Em A
        Dm G C..

C     F          C
aku.. dudu.. pilihanmu..
 Em                   Am
aku mung pacar rahasiamu..
Dm                 Em           Am
tok tutup tutupi.. ning saben dinomu..
  F                    G
loro ngerteni kenyataanmu..
                    C          G
ono sing slalu ning sandingmu..

C     F          C
aku.. pancen.. salah..
Em                 Am
nanging aku ora bakal nyerah..
Dm                    Em         Am
tak perjuangke tresno iki nggo kowe..
        F
senajan ono wong liyo
G               C
nanging aku ora tresno..

(Int.) F G C

(Chorus)
      F    G      Em   Am
pengenku kowe ojo ngapusi..
  Dm         G          C
tulung.. miliho salah siji..
 F    G               Em   Am
ojo kabeh.. cukup tok janjeni..
    Dm            G        C
aku mumet.. mikir hubungan iki..

  F           G
kowe tresno sejati
     Em             Am
sing ono ning njero ati
Dm            G           C
aku.. bakal milih salah siji..

  F           G
kowe tresno sejatiku..
    Em        Am
aku pacar rahasiamu
      Dm          G      C
aku kesel.. ojo gawe aku nyesel..

(Int.) F G Em Am
       Dm Em Am A
       F G Em Am -G
       F  G..

C     F          C
aku.. pancen.. salah..
Em                 Am
nanging aku ora bakal nyerah..
Dm                    Em         Am
tak perjuangke tresno iki nggo kowe..
        F
senajan ono wong liyo
 G              C
nanging aku ora tresno..

(Chorus)
      F    G      Em   Am
pengenku kowe ojo ngapusi..
  Dm         G          C
tulung.. miliho salah siji..
 F    G               Em   Am
ojo kabeh.. cukup tok janjeni..
    Dm            G        C
aku mumet.. mikir hubungan iki..

  F           G
kowe tresno sejati
     Em             Am
sing ono ning njero ati
Dm            G           C
aku.. bakal milih salah siji..

  F           G
kowe tresno sejatiku..
    Em        Am
aku pacar rahasiamu
      Dm          G      C      Am
aku kesel.. ojo gawe aku nyesel..
      Dm          G      C
aku kesel.. ojo gawe aku nyesel..



TTM Akustik feat. Putri Andien - Pacar Rahasia

(Intro) G# A# Gm C
        Fm A# D#..

D#    G#         D#
aku.. dudu.. pilihanmu..
 Gm                   Cm
aku mung pacar rahasiamu..
Fm                 Gm           Cm
tok tutup tutupi.. ning saben dinomu..
  G#                   A#
loro ngerteni kenyataanmu..
                    D#         A#
ono sing slalu ning sandingmu..

D#    G#         D#
aku.. pancen.. salah..
Gm                 Cm
nanging aku ora bakal nyerah..
Fm                    Gm         Cm
tak perjuangke tresno iki nggo kowe..
        G#
senajan ono wong liyo
A#              D#
nanging aku ora tresno..

(Int.) G# A# D#

(Chorus)
      G#   A#     Gm   Cm
pengenku kowe ojo ngapusi..
  Fm         A#         D#
tulung.. miliho salah siji..
 G#   A#              Gm   Cm
ojo kabeh.. cukup tok janjeni..
    Fm            A#       D#
aku mumet.. mikir hubungan iki..

  G#          A#
kowe tresno sejati
     Gm             Cm
sing ono ning njero ati
Fm            A#          D#
aku.. bakal milih salah siji..

  G#          A#
kowe tresno sejatiku..
    Gm        Cm
aku pacar rahasiamu
      Fm          A#     D#
aku kesel.. ojo gawe aku nyesel..

(Int.) G# A# Gm Cm
       Fm Gm Cm C
       G# A# Gm Cm -A#
       G#  A#..

D#    G#         D#
aku.. pancen.. salah..
Gm                 Cm
nanging aku ora bakal nyerah..
Fm                    Gm         Cm
tak perjuangke tresno iki nggo kowe..
        G#
senajan ono wong liyo
 A#             D#
nanging aku ora tresno..

(Chorus)
      G#   A#     Gm   Cm
pengenku kowe ojo ngapusi..
  Fm         A#         D#
tulung.. miliho salah siji..
 G#   A#              Gm   Cm
ojo kabeh.. cukup tok janjeni..
    Fm            A#       D#
aku mumet.. mikir hubungan iki..

  G#          A#
kowe tresno sejati
     Gm             Cm
sing ono ning njero ati
Fm            A#          D#
aku.. bakal milih salah siji..

  G#          A#
kowe tresno sejatiku..
    Gm        Cm
aku pacar rahasiamu
      Fm          A#     D#     Cm
aku kesel.. ojo gawe aku nyesel..
      Fm          A#     D#
aku kesel.. ojo gawe aku nyesel..

Chord TTM Akustik feat. Putri Andien - Pacar Rahasia

Lihat Semua :