Salah Berjuang - TTM Akustik feat Putri Andien Chord Mudah

Capo : fret 2

(Intro) D  G  Bm  A..

D                  G
wis suwe aku.. ngerteni karepmu..
    A
wis tak jogo tresno iki
        D
yo mung kanggo atimu..
          G
nanging kowe ra ngerteni..
      D          Bm
perjuanganku selama iki
        Em
tanpo mikir aku
       A             D   F G
kowe dolanan ning mburi..

  C
sepurane sayang..
      F
kowe ojo salah paham..
       G
ning kene aku..
                 C
ngerti carane njogo perasaan..
        F
rasah mikir neko-neko..
          C             Am
de'e mung tak anggep konco..
        Dm          G             C
nanging ngopo aku tetep mbok salahno..

      F
tapi aku weruh dewe..
        C           Am
kowe gandeng ro liyane..
         Dm
rasah di delikke
          G          C
ngomong terus terang wae..

       F
yowis aku ngaku salah..
          C         Am
rasah nggedekke masalah
         Dm
yen arep bubrah..
     G            C
aku isane mung pasrah..

(Chorus)
F         G
tak jogo ati iki
      Em       Am
supayane raono wong liyo
        Dm            G
nanging nyatane aku kalah
          C
karo sing mbok anggep konco

        F      G
sak setia-setiane aku
         Em            Am
ra cukup nggawe seneng atimu
           Dm               -Em
yen ngerti mung bakal ngene..
        F            G         C
ngertio aku rasah merjuangke kowe..

(Int.) F  G  C -G/B Am..
       F  G  F  G  C..

      F
tapi aku weruh dewe..
        C           Am
kowe gandeng ro liyane..
         Dm
rasah di delikke
          G          C
ngomong terus terang wae..

       F
yowis aku ngaku salah..
          C         Am
rasah nggedekke masalah
         Dm
yen arep bubrah..
     G            C
aku isane mung pasrah..

(Chorus)
F         G
tak jogo ati iki
      Em       Am
supayane raono wong liyo
        Dm            G
nanging nyatane aku kalah
          C
karo sing mbok anggep konco

        F      G
sak setia-setiane aku
         Em            Am
ra cukup nggawe seneng atimu
           Dm               -Em
yen ngerti mung bakal ngene..
        F            G         C
ngertio aku rasah merjuangke kowe..

  F            G
maturnuwun wis ngancani
          Em        Am
wis njogo aku tekan saiki
          Dm
sing gede pangapurane
 G        C
aku raiso nepati janji

         F         G
ra maksutku gawe kowe loro
        Em       Am
ning atiku raiso dipekso
           Dm           -Em
mugo ndang oleh gantine..
         F
sing iso ngerteni..
    G           C
lan tulus tresnane..

             Dm   G
sing iso ngerteni..
                F   G# A# C
lan tulus tresnane..



Salah Berjuang - TTM Akustik feat Putri Andien

(Intro) E  A  C#m  B..

E                  A
wis suwe aku.. ngerteni karepmu..
    B
wis tak jogo tresno iki
        E
yo mung kanggo atimu..
          A
nanging kowe ra ngerteni..
      E          C#m
perjuanganku selama iki
        F#m
tanpo mikir aku
       B             E   G A
kowe dolanan ning mburi..

  D
sepurane sayang..
      G
kowe ojo salah paham..
       A
ning kene aku..
                 D
ngerti carane njogo perasaan..
        G
rasah mikir neko-neko..
          D             Bm
de'e mung tak anggep konco..
        Em          A             D
nanging ngopo aku tetep mbok salahno..

      G
tapi aku weruh dewe..
        D           Bm
kowe gandeng ro liyane..
         Em
rasah di delikke
          A          D
ngomong terus terang wae..

       G
yowis aku ngaku salah..
          D         Bm
rasah nggedekke masalah
         Em
yen arep bubrah..
     A            D
aku isane mung pasrah..

(Chorus)
G         A
tak jogo ati iki
      F#m      Bm
supayane raono wong liyo
        Em            A
nanging nyatane aku kalah
          D
karo sing mbok anggep konco

        G      A
sak setia-setiane aku
         F#m           Bm
ra cukup nggawe seneng atimu
           Em               -F#m
yen ngerti mung bakal ngene..
        G            A         D
ngertio aku rasah merjuangke kowe..

(Int.) G  A  D -A/C# Bm..
       G  A  G  A  D..

      G
tapi aku weruh dewe..
        D           Bm
kowe gandeng ro liyane..
         Em
rasah di delikke
          A          D
ngomong terus terang wae..

       G
yowis aku ngaku salah..
          D         Bm
rasah nggedekke masalah
         Em
yen arep bubrah..
     A            D
aku isane mung pasrah..

(Chorus)
G         A
tak jogo ati iki
      F#m      Bm
supayane raono wong liyo
        Em            A
nanging nyatane aku kalah
          D
karo sing mbok anggep konco

        G      A
sak setia-setiane aku
         F#m           Bm
ra cukup nggawe seneng atimu
           Em               -F#m
yen ngerti mung bakal ngene..
        G            A         D
ngertio aku rasah merjuangke kowe..

  G            A
maturnuwun wis ngancani
          F#m       Bm
wis njogo aku tekan saiki
          Em
sing gede pangapurane
 A        D
aku raiso nepati janji

         G         A
ra maksutku gawe kowe loro
        F#m      Bm
ning atiku raiso dipekso
           Em           -F#m
mugo ndang oleh gantine..
         G
sing iso ngerteni..
    A           D
lan tulus tresnane..

             Em   A
sing iso ngerteni..
                G   Bb C D
lan tulus tresnane..

Chord TTM Akustik feat Putri Andien